Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Statystyka wg. Wujka Janka - Norwegia

Czytali temat:
Thug Life Jan Maryjan Norbert Jasiaczyk boj fra oszlo Pawel Danek defenderr Cortez1 N Josephvol.2 smith BaRyBa RemekxD (2045 niezalogowanych)
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
10 000 śmiertelnych ofiar powoduje 5000 pijanych Europejczyków (dane poglądowe z sufitu). Stanowi to ważny problem społeczny że względu na ilość pijanych za kierownicą.
1 (!!) sniada imbecylowata bestia eksploduje plecakowa brudną bombę atomową - ginie 300 000 paryżan ( przykład z sufitu, póki co). Rzecz nie warta uwagi, promil bestii w masie ubogaczacy naszej kultury w granicach błędu statystycznego.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Zwiadowca)
Nowicjusz
nikogo nie obchodza twoje mądrości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
za tysiaka to gofra sobie kup dobra zabawa to=10.000
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zwiadowca napisał:
nikogo nie obchodza twoje mądrości
to ty jestes nikim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Zwiadowca)
Nowicjusz
hehe dobrze ktos cie opisal:

-PolandFirstToFight- prawdopodobnie chcial zostac dziennikarzem,ale mu sie nie udalo, dlatego teraz dzien w dzien , godzina po godzinie umieszcza rozne informacje z kraju i ze swiata na mojej norwegii, ma misje do spelnienia- informowanie polakow, w wolnych chwilach lubi przeczesywac internet w poszukiwaniu sensacj

nic dodac nic ujać ja nie siedze cale dnie na tym portalu jak ty dziennikarzu heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
nie moja wina ze cie nie stac na urzadzenia mobilne z wifi biedaku

hehe dobrze ktos cie opisal:

raczej cos bo juz znikl

a moze to ty sam pisales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Zwiadowca)
Nowicjusz
mnie stac ale nie jestem takim imbecylem zeby wszystko co znajde w necie wklejac tutaj i sie tym podniecac
jasne bo ja nie mam co robic tylko pisac o forumowych półgłuwkach takich jak ty i reszta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Zwiadowca)
Nowicjusz
nastepny mędrzec sie pojawil hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Zwiadowca)
Nowicjusz
a analfabeta to ktos kto nie umie czytac i pisac wiec cos ci sie pojecia pomieszaly pusty łbie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zwiadowca napisał:
mnie stac ale nie jestem takim imbecylem zeby wszystko co znajde w necie wklejac tutaj i sie tym podniecac
jasne bo ja nie mam co robic tylko pisac o forumowych półgłuwkach takich jak ty i reszta

Sigmund Freud 200lat temu okreslil takich osobnikow jak ty
mysle ze dobry seksuolog lub psychiatra ci pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok