Gdzie jest Wujek Janek???? Gdzie jego komentarze? Rośnie liczba "uchodźców" wśród tych bydlat z Paryża. Nie wiem co mam poprawnie politycznie myśleć. Jak żyć?
Szok! Takie zdarzenia na pewno nie poprawią naszego wizerunku zagranicą. Policja na Wyspach aresztowała dwóch Polaków, którzy są podejrzani o brutalnie pobicie znanego londyńskiego profesora. Zmasakrowali mu twarz www.fakt.pl/wydarzenia/polacy-zamieszani...artykuly,481474.html
Josephvol.2 napisał: jasta102 napisał: Szok! Takie zdarzenia na pewno nie poprawią naszego wizerunku zagranicą. Policja na Wyspach aresztowała dwóch Polaków, którzy są podejrzani o brutalnie pobicie znanego londyńskiego profesora. Zmasakrowali mu twarz www.fakt.pl/wydarzenia/polacy-zamieszani...artykuly,481474.html
Janek coś aktualnego byś znalazł...
@temat, wujek Janek przeprowadził dekapitacje z forum czy jak?
Mi oczywiście ćwok z administracji po raz kolejny usunął posty, szkoda że nikogo nie obrażały, nie naruszały regulaminu itd. Jednak nawet nie raczył poinformować mnie za co, bądz kretynie konsekwentny i daj mi bana, a nie się pierdolisz po cichu.
--------
Nie jestes z tym problemem sam.
Josephvol.2 napisał: jasta102 napisał: Szok! Takie zdarzenia na pewno nie poprawią naszego wizerunku zagranicą. Policja na Wyspach aresztowała dwóch Polaków, którzy są podejrzani o brutalnie pobicie znanego londyńskiego profesora. Zmasakrowali mu twarz www.fakt.pl/wydarzenia/polacy-zamieszani...artykuly,481474.html
Janek coś aktualnego byś znalazł...
@temat, wujek Janek przeprowadził dekapitacje z forum czy jak?
Mi oczywiście ćwok z administracji po raz kolejny usunął posty, szkoda że nikogo nie obrażały, nie naruszały regulaminu itd. Jednak nawet nie raczył poinformować mnie za co, bądz kretynie konsekwentny i daj mi bana, a nie się pierdolisz po cichu.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.