Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

leczenie operacyjne - Norwegia

11 Postów
dorota dymek
(dosia2000)
Wiking
to co mnie dziś spotkało to jakiś horror. Miałam operacje na kolano w prywatnym szpitalu w Stavanger który ma dobre referencje ( zszywanie łąkotki w kolanie ) po artroskopii naklejono mi plasterki i zawinięto kolano bandażem elastycznym.Wieczorem noga od kolana do stopy zdrętwiała , zimna jak u trupa. Zadzwoniłam do polskiego profesora ortopedy co zrobić czy ten objawy są normalne ? a on na to: " szybko zdejmij ten bandaż elastyczny bo możesz dostać MARTWICY co za konował ci to robił a dlaczego nie masz założonego sączka " tak zrobiłam teraz wróciło ciepło do nogi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Powinnas sie cieszyc, ze lekarz zoperowal tobie wlasciwa noge.
Mogl tobie ( z nadmiaru pracy ) np. amputowac zdrowa noge. I wtedy mialabys powody do niezadowolenia.

A tak zyjesz, masz dwie nogi i jeszcze narzekasz!

Ludziom sie nigdy nie dogodzi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Naprawdę leczyć to potrafią tylko osoby wyznania mojrzeszowego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Naprawdę leczyć to potrafią tylko osoby wyznania mojrzeszowego
WIDAĆ TO PO TOBIE JAK LECZĄ(!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
"Norweskie leczenie" ... kobieta wysoko w ciązy (bóle porodowe) a lekarze stwierdzili,iż bóle są pochodzenia wyrostka... . Odradzam leczenie się w No...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
sorlandet napisał:
"Norweskie leczenie" ... kobieta wysoko w ciązy (bóle porodowe) a lekarze stwierdzili,iż bóle są pochodzenia wyrostka... . Odradzam leczenie się w No...

Ja slyszalam, ze pewien pacjent uparl sie, ze jest chory.
Pomimo wszelkich dowodow na jego dobry stan zdrowia i tak pozostal przy swoim.

Do dzisiaj zywi gleboki zal do lekarzy. I dalej choruje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
hm... kobieta w ciąży z małym nienarodzonym dzieckiem ,moze udawać ,że ją brzuch boli kiedy zbliza się poród..? a lekarze twierdzą,iż brzuch ją boli,poniewaz pewnie to wyrostek...? heh a pózniej przepraszali pacjentkę ot to cały Norweski "umysł" ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
sorlandet napisał:

Wystarczy nie chorować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
dorota dymek
(dosia2000)
Wiking
Jezeli ktos nie ma zadnego wyboru, to nalezy do szpitala udac sie po odprawieniu ostatniego namaszczenia. Mozna tez zabrac ze soba ksiedza i kadzidlo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok