Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2430 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
gama28 napisał:
Ten starszy pan z filmiku to się wypowiadał jak wierny słuchacz Radyja, a nie filozof religii niestety.

Mam, moge powiedziec, sporo znajomych Norwegow, Finow, Dunczykow. Troche z nimi gadalem o meczetach... Ich zdanie na NIE nie wynika z religijnosci, albo braku. A jak bardzo sa na NIE, to nawet nie chce cytowac, bo by mi wykasowano posta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalski,a ja jestem za a nawet przeciw

Govi, Twojego zdania moglem sie spodziewac....)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski, przyznam ze nie oglądalam filmików, aby sie nie sugerowac mądrymi "głowami" . Ja byłabym na TAK, skoro nie z pieniedzy podatników. A teraz moze obejrze filmik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ja jestem tez na nie i moja 12-stnica tez na nie = 13 na nie +3 = 16
16 nie-0 tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Ponizej jest link: Analiza islamu autorstwa arabskiego
islamologa.

Do przeczytania w calosci!!!

www.fronda.pl/news/czytaj/jean_alcader_islam_nie_jest_religia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Ekspansja Islamu na Swiecie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Islamiści mordują chrześcijan. Islam muzułmanie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Ja jestem za wczoraj na NIE na dziś na NIE i na zawsze NIE.I to nie z powodu wiary w tego czy tamtego boga.
Pisanie,że to nie chodzi o religię jest chyba trochę błędne.bo moim zdaniem jest to właśnie walka religii.
walka o zagarnięcie terytorii.Kiedyś będąc w Polsce nigdy się nad tym nie zastanawiałem.Obecnie po 6 latach w Norwegii i wcześniej w Szwecji mówię NIE islamistom.Obawiam się tylko,że jest już właśnie trochę za pózno na zatrzymanie fali muzułmanizmu na Europę.Główną bronią muzułmanów jest rozmnażanie się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Dlaczego!!!!!!! muzułmanie emigrujący ,rodzący się poza swoimi pierwotnymi terenami Arabia i sąsiednie,nie przyjmują kultury,danego państwa.
Co oni w ogule zrobili dobrego dla świata?????.
Dlaczego za pieniądze nie wiem z ropy np nie zbudują sobie u siebie wspaniałych warunków dożycia i nie zostaną tam u siebie.Dlaczego taki jeden z drugim nie chce się brudzić budując drogi domy (może 0,5%)
To dziwna i podstępna religia i kultura,zaplanowana i nastawiona na jeden cel.Przejąć władzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok