Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Muzułmańscy emigranci gwałcą DZIECI i kobiety w niemieckim ośrodku. - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Obrzut Jon Doe Karola 1 Stefan Mazur K T Mariusz Mario Zbigniew Karpinski Marcin Polskie marco polo cysiek33 hei!sandokan (837 niezalogowanych)
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Szokujący dokument ujawniony przez jedną z najwiekszych organizacji pomocowych. Kobiety zmuszane do prostytucji, ubogacanie kulturowe, 'religia pokoju', kwiat młodzieży arabskiej. Wszystko w najszystrzej postaci KONIECZNIE PRZECZYTAJCIE PRZED WYBORAMI WARTO WIEDZIEĆ Z CZYM MAMY DO CZYNIENIA!

www.infowars.com/report-muslim-migrants-...german-refugee-camp/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
zhariasz wypierdalaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
pokaz morde ,,potraktuje cie powazniej ,,calkime powaznie nieststy sie nieda ,,w wyniku twoich pseudointelektualnych wypowiedzi ,,wiec pokazuj morde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
zachariasz ,,jaki jest kon kazdy widzi ,, widocznie wstydzisz sie srac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
przynajmniej sie swojej wsi nie wstydzzisz,,dobrze co to zaa wies ? zasrane mordy? zesrali mi sie do glowy? lubie kupe ? czy jak ???,,lubie kaczy kał ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
i sie nie rozpedzaj GNIOCIE ,,a teraz hcwd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Mazury napisał:
Gdybym miał taką du.. jak ty morde, to bym się wstydził srać
(powiedzenie z mojej wioski)
k.

born to ride napisał:
pokaz morde ,,potraktuje cie powazniej ,,calkime powaznie nieststy sie nieda ,,w wyniku twoich pseudointelektualnych wypowiedzi ,,wiec pokazuj morde

Bicie chochola czyli "straw man" co jest tlumaczone na polski jako "slomiana kukla". Chwyt okreslany tym mianem polega na celowym znieksztalceniu wypowiedzi przeciwnika po to, aby mozna ja bylo latwiej zaatakowac. „Najczestsza forma takiego znieksztalcenia jest uogólnienie tez oponenta, rozszerzenie ich poza zamierzone przez niego granice, przedstawienie twierdzen przeciwnika w sposób uproszczony, bez uwzglednienia rozmaitych uczynionych wyraznie badz domyslnych zastrzezen (K. Szymanek, „Sztuka argumentacji. Slownik terminologiczny”). Nazwa „slomiana kukla” wziela sie z tego, ze postepujacy w ten sposób dyskutant przypomina kogos, kto tworzy slomiana kukle przypominajaca swego przeciwnika, powala ja na ziemie i oglasza swoje zwyciestwo. Zwyciestwo takie jest oczywiscie pozorne, choc pewnie nie wszyscy sa w stanie to zauwazyc.

Logicy i jezykoznawcy mówia czasem o tak zwanej „zasadzie zyczliwosci” (principle of charity), która nakazuje, aby wypowiedzi innych interpretowac tak, aby mialy one mozliwie najwiekszy sens. Stosowanie sie do tej zasady, to nie tylko wyraz szlachetnosci. W wielu przypadkach umozliwia ona w ogóle skuteczna komunikacje. „Slomiana kukla” to cos odwrotnego – cos, co mozna by nazwac „zasada niezyczliwosci” – interpretuj wypowiedz przeciwnika tak, aby byla ona mozliwie glupia, bezsensowna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
cysiek nie wznos sie na wyzyny ,,ja tego nie czytam a on nie rozumie ,,wiec sorry innych zinteresowanych brak ,,no poza toba ty lubisz robic sobie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
zchujasz ,,ty jestes be bo jestes anonim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok