Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Miejsce sypialne - Norwegia

Czytali temat:
3 Posty
Heniek Graf
(Hen)
Wiking
Witam, wszystkich, pilnie potrzebuje pokoju, lub miejsce do spania w Oslo od soboty wieczora lub niedzieli 25X. Nie potrzebuje żadnych wygód. pokój potrzebuje na miesiąc, ale jeżeli mi sie spodoba to na bardzo długo. Mam 50 lat i nie jestem obciążony żadnym nałogiem. i jeszcze jedno pytanie, może ktoś jedzie rano w sobotę 24X z Karskrone do Oslo. Pozdrawiam Rodaków olenkadom@wp.pl +48518809861
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Hen napisał:
Witam, wszystkich, pilnie potrzebuje pokoju, lub miejsce do spania w Oslo od soboty wieczora lub niedzieli 25X. Nie potrzebuje żadnych wygód. pokój potrzebuje na miesiąc, ale jeżeli mi sie spodoba to na bardzo długo. Mam 50 lat i nie jestem obciążony żadnym nałogiem. i jeszcze jedno pytanie, może ktoś jedzie rano w sobotę 24X z Karskrone do Oslo. Pozdrawiam Rodaków olenkadom@wp.pl +48518809861
----------
Czyli na 1 noc, czyli na miesiąc, czyli na bardzo długo np. rok.....aha...i jeszcze dojazdu nie ma..aha...a papu też pewniec nie...aha...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
A może ma w chuj pieniędzy i jedzie na ryby! Jak będą dorsze w oslo i mu się spodoba to zostanie, a jak będa tylko takie leszcze jak wy to jedzie dalej. A w Karskroneie auto mu sie spierdoliło bo tyle miał haczyków
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Jezeli ci sie spodoba ,powiadasz.moja laweta jedzie dzien pozniej z karslkrone ,zaczekasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Heniek Graf
(Hen)
Wiking
I po strzepić język, zamiast wspierać sie nawzajem. powinniśmy sobie pomagać, a nie być dla siebie wilkiem. Wszystko co dobrego zrobimy drugiemu, wróci do nas dziesięciokrotnie. Dlaczego nie w ten deseń. powiedz mi ? Czyż tak nie jest milej ? To że ktoś kiedyś zrobił Ci po górkę, to nie znaczy, że wszyscy są tacy sami. A co do mnie, to jestem już w swoim pokoju ( opłaconym za dwa miesiące), a w pn zaczynam prace po dziewięć h dziennie w sobote 6h z wypłatą co dwutygodniową 16200 nok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
KARMA. obys byl teraz dobrotliwy dla innych.z Bogiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok