Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PPPP - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Jon Doe K T Krystian Kozyra Kasia K Bu mel *Michal M cysiek33 Marek Volden (776 niezalogowanych)
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Rodacy ! ( El Manifesto)
Nie " wchodząc w buty" Jasty102 - kudy mi do niego - chciałbym wezwać do utworzenia PPPP : Portal owego Panteonu Prawdziwych Polek ( na wzór paryskiego Partenonu). Wejscia tego miejsca chwały broniły by kariatydy ( kolumny) w kształcie - za przeproszeniem- zadow niewiescich.Na początek proponuje upamiętnić dwie ważne komentatorki z portalu MN: Panią Diane i ewke200. Obie katorzniczo znosząc pobyt w Norwegii,jak głoszą, maja " w dupie" wszelkie aspekty funkcjonowania tego śmiesznego Państwa.Ta wysoce polonofilska postawa nie może nie być nie upamiętniona !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Krystian85: Wydaje mi sie iz pomyliles "polonofilska" postawe jak to nazwales z socjalistyczna postawa roszczeniowa reprezentantow klasy pasozytniczej. Ich postawa to w skrocie "macie mi dac owoce waszej pracy bo mi sie nalezy bo ja przetrwonilem/am lub niezarobilem/am a wy macie i posiadacie". Wsrod norskow postawa jeszcze bardziej popularna niz w Polsce. Nawet stworzyli sobie z tego wlasne slowa czasownik "å nave" oraz rzeczownik "en naver". Ja bym to prosciej okreslil istniejacym juz slowem "en parasitt".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Przeprowadziłem prostą intelektualną ekstrapolację : "manie w doopie" Panstwa na którym się emigrancko żeruje oznacza wynoszenie na piedestał Państwa - Matki. Tak to rozumiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Krystian85: A nie pomyslales ze klasa pasozytnicza rownie bardzo "w doopie" ma panstwo "matke" zwlaszcza iz tam "te zle ludzie" niechcieli dobrowolnie oddawac owocow swojej pracy tylko "pracowac chamy kazaly".

A najbardziej w "w doopie" to klasa pasozytnicza ma jednostki ktore wypracowuja ten kapital do ktorego pozniej zglaszaja swoje roszczenia typu "nie mam wiec musicie mi dac i to szybko!".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a co z panstwem ktore zeruje na emigrantach ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@cysiek33: Panstwo w rozumieniu feudalni Panowie wybrani przez socjalistow zeruja na wszystkich ktorzy do klasy pasozytniczej (ich wyborcow) nie naleza, skad pochodza to im bez roznicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
cysiek33 napisał:

Wystarczy że emigrant wyjedzie do państwa gdzie to on będzie mógł żerować, a poprzednie zdechnie z powodu braku żywiciela.

Znając polski naród to wiem że to nie realne, bo POLAK musi, lubi i chce być wykorzystywany, wiec nie opuści królestwa i własną krzywdą i poświęceniem będzie ratował królestwo od upadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:

Cysiek33 - podasz nazwy konkretnych krjaow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Krystian85 napisał:
Rodacy ! ( El Manifesto)
Nie " wchodząc w buty" Jasty102 - kudy mi do niego - chciałbym wezwać do utworzenia PPPP : Portal owego Panteonu Prawdziwych Polek ( na wzór paryskiego Partenonu). Wejscia tego miejsca chwały broniły by kariatydy ( kolumny) w kształcie - za przeproszeniem- zadow niewiescich.Na początek proponuje upamiętnić dwie ważne komentatorki z portalu MN: Panią Diane i ewke200. Obie katorzniczo znosząc pobyt w Norwegii,jak głoszą, maja " w dupie" wszelkie aspekty funkcjonowania tego śmiesznego Państwa.Ta wysoce polonofilska postawa nie może nie być nie upamiętniona !

Vot i problem sie zrobil. Jak Janeczek zareaguje?

Wracajonc do temata:
Lubiem kobitki i glosujem za PPPP czyli 4P

Proponujem wklejac najlepszejsze wypowiedzi onych dziewek ( nie mylic z dziwkami ), aby zabezpieczyc je przed zapominieniem. Wszak jusz wieszcz cos muwil o strzechach abo cus.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Krystian85 napisał:
Rodacy ! ( El Manifesto)

Vot i problem sie zrobil. Jak Janeczek zareaguje?

Wracajonc do temata:
Lubiem kobitki i glosujem za PPPP czyli 4P

Proponujem wklejac najlepszejsze wypowiedzi onych dziewek ( nie mylic z dziwkami ), aby zabezpieczyc je przed zapominieniem. Wszak jusz wieszcz cos muwil o strzechach abo cus.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok