Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1 Post

(Hilton)
Wiking
sethur, jak bedzie red skin dsofa na miejscu, to ja sie nawet zainteresuje twoimi płynami ustrojowymi i ewentualna ich wymianą z moimi hahahahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
sethur, jak bedzie red skin dsofa na miejscu, to ja sie nawet zainteresuje twoimi płynami ustrojowymi i ewentualna ich wymianą z moimi hahahahahahah

Odbierz to prosze jako wyrazy najwyzszego uznania... wyrafinowana z Ciebie Zdzira Hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Cóż pierwszy mnie podekscytowales kajdanoszelkami wysciełąnymi aksamitem i dyndaniem pod sufitem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Cóż pierwszy mnie podekscytowales kajdanoszelkami wysciełąnymi aksamitem i dyndaniem pod sufitem

Mam jeszcze czarwony knebel ...a miala byc niespodzianka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chyba sie kiedys wybiore na to piwo z wami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Hej hej jakie piwo.Gdzie ty się będziesz wybierać.Masz ćwiczyć zjeżdzanie na nartach ze mną.Tzn jeżdzenie z góry na dół.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell napisał:
Hej hej jakie piwo.Gdzie ty się będziesz wybierać.Masz ćwiczyć zjeżdzanie na nartach ze mną.Tzn jeżdzenie z góry na dół.

Wiem. I nawet jak mi bedzie dobrze szło to zrezygnuje z piwa, albo pojdziemy razem i wezmiemy narty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Cholera hilton nie nadążam za twą inteligencją.
Co ci ma dobrze iść?
I po czym wezmiemy te narty?

Ty masz się tylko uczyć jezdzić na nartach,które ja ci swoją drogą wybiorę.(i włożę) na nogi.
A ty jakieś podteksty wrzucasz tu.Na forum?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Eee, jakie tam znowu podteksty Dobrze ma isc jazda i nart weźmiemu po zjazdach, tak ja pisales wczesniej - z góry na dół.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
A zauważywszy Ty ,że wszyscy się gdzieś zabrali i poszli z tąd,pić chyba poszli.I tylko my we dwoje zostali.To może i my się uciekniemy gdzieś gdzie nas nikt nie podejrzy,hi hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok