Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1070 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Może to akurat ona(staram się pomóc fachurra jak tylko mogę)
Pewna młoda niewiasta oddaliła się w pośpiechu w ostatnich dniach ze swojego domu w samej bieliźnie
jest to Jedyne zdjęcie jakie zostało zrobione w momencie jej ucieczki.
Ze względu na mrozy trzeba ją znaleźć jak najprędzej (zamarznie "chudzina" w takim stroju.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Trzeci dzien bezowocnych poszukiwan !

Zuzu ! Dziekuje za twoje ogromne zaangazowanie . Niestety , to nie jest ona . Moja dziewczyna nie ma tak agresywnej pupci zjadajacej majteczki . A zreszta mojej nie widzialem jeszcze nigdy w tak skapym przyodziewku, a chcialbym bardzo .
Prosze wszystkich czytajacych moje zrozpaczone slowa : szukajcie dalej !!
Zaprosze wszystkich wspomagajacych moja akcje na 14-dniowe staropolskie wirtualne weselisko . Obiecuje .

Fachurra - coraz smutniejszy ( na razie musze topic smutki z moja nowa znajoma z Litwy -tez ladna , ale nie tak jak tamta )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Czwarty dzien poszukiwan ... Juz mi zaczyna brakowac sil . Wczoraj przeszukalem caly www. i nic . Nawet porywacze sie ne odzywaja z zadaniami okupu . Przeczuwam najgorsze . No coz , w tej sytuacji pozostaje mi tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekac .
A przy okazji , jak juz ntu jestem , to ponawiam prosbe o dodanie mi paru oklaskow , bo znow jakas zawistna swinia mi ukradla . Nikomu juz nie mozna ufac , nawet rodakom na tym tak bardzo uczciwym forum. Zima sroga , a ja bez oklaskow ... Ktos za tym stoi . Ale ja go znajde i wtedy...... tez mu oklaski pozabieram, za kare .

Fachurra (zadny zemsty)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
czesio.:* napisał:
z tym ksiendzem to może Czesio pomoże ..coo?
nobo Czesio minjistrantem był to sie zna natym prawie jak ksiondz,a na pewno mniej Czesio skasuje za posługe,i nie trza nikogo wiencej bo Czesio to 3in1....ksiondz,minjistrant noi organista...a wienc jak co to zapraszam do Czesiowej plebanji

Drogi Czesiu !

Jak widac , nie jestes na biezaco. Ksiedza to my juz mamy . Zaginela panna mloda ! Czy chcialbys nia zostac , swiadom praw i obowiazkow wynikajacych z zalozenia rodziny ? (Noc poslubna nalezy rowniez do obowiazku panny mlodej) .
Jesli tak , to wyslij swoje autentyczne zdjecie w bikini , albo lepiej bez .

Fachurra
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Fachurra jak to zagineła??? rozplyneła sie?? eee a pewno ją znajdziesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Koniec poszukiwan .
Jak donosza moi ( specjalnie do tej sprawy zaangazowani ) agenci, panna mloda jest zdrowa i cala. Widziano ja nawet na tym forum.
Wyjasnienie jest proste: nie jestem dla niej wystarczajaco atrakcyjny, bo zbyt malo mam oklaskow. To, ze zostaly mi podstepnie skradzione, nie interesuje jej wcale. Tak jak wiekszosc przedstawicielek pieknej plci, byla tylko moimi materialnymi wartosciami zainteresowana ( oklaskami ).
W porzadku. Poszukam sobie innej.
Badz szczesliwa .

Smutny , ale bogatszy o jedno zyciowe doswiadczenie - Fachurra
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok