Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4156 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Liczę na to Tak rzadko odwiedzałaś forum że z tej tęsknoty mi zaczęli klaski dawać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, ja mysle cały czas o tym krzeczastym buszu dla kowalskiego i o tym lizanku cos mi obiecała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Post scriptum: jakies swinie mi znowu oklaski odbierają! Odczepcie sie bo w ryja dam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Giovi, ja mysle cały czas o tym krzeczastym buszu dla kowalskiego i o tym lizanku cos mi obiecała

Ja z Kowalskim w tym akurat temacie nie bardzo się dogadam,a z Tobą myślę ,że jakoś dojdziemy do porozumienia

Ps.Już biegę z pomocą i dodaję jednego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mam cały zestaw do golenia, włącznie z płynem "po" o nazwie BRUTAL. Chyba ze wolisz opłyn "lotion2" do włosów, moja babcia uzywała, dopiero ze dwa lata temu zgodziłą się na welle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Mam cały zestaw do golenia, włącznie z płynem "po" o nazwie BRUTAL. Chyba ze wolisz opłyn "lotion2" do włosów, moja babcia uzywała, dopiero ze dwa lata temu zgodziłą się na welle

Cicho Hilton,ja kiedys(byłam w podstawówce)też używałam "lotion2" i śmiem twierdzic,że nic tak włosów nie trzymało w jednym miejscu,nawet burza nie była w stanie zniszczyc fryzury,no chyba,że ktoś nie miał parasola,to deszcz-wiadomo zrobił swoje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a znasz jakąs niedrogo robi,aca fryzury kobietke ? Bo chciałabym cos z włosami zrobic, mam juz za długie i w ogóle mnie wkurzają!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Ale ona fryzury trzepie tylko jak na powyższym zdjęciu
Ps.A tak na serio to nie mam,sama czekałam z utęsknieniem na powrót do Polski,żeby zawitac do mojej fryzjerki,bo wyglądałam już jak bezdomna.
Zalezy jeszcze co bys chciała,czy sciąc,czy kolor zrobic,bo moja kumpela ostatnio złapała jakiś namiar,ale jeszcze jej po tej wizycie nie widziałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chciałabym nadac kształt fryzurze. Teraz mam włosy jednej długosci. W październiku 2008 sciełam do wysokosci szyi a teraz mam do połowy pleców i juz mnie wkurzają znów. Ile mozna w warkoczu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Chciałabym nadac kształt fryzurze. Teraz mam włosy jednej długosci. W październiku 2008 sciełam do wysokosci szyi a teraz mam do połowy pleców i juz mnie wkurzają znów. Ile mozna w warkoczu??

Jak zobaczę moja kumpele i okaże się,że kobieta (fryzjerka)wie co robi,to dam Ci znac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok