Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4155 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
masazysta, a najlepiej dwóch. Moga byc ci z forum, czyli hardi i polonista666
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
oki, to zrobimy tak : jak odbijesz misia od kami to ja pomysle nad zegarkiem

Jestem za Kami za misia chciała tylko beczułkę piwa,więc będziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak

nic z tego cena wzrosła wypatrzyłam na allegro fajna branze za 80 kawałków wiec dorzucam ja do tej beczułki
odsetki rosną niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowił ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu

allegro.pl/item910399136_bransoleta_brylanty.html

To ja skoczę do Chin po podróbę i Ulv się nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jesteś taka niedobra

i tak mnie zostawisz z chinska podróba??? jak ja na spotkaniu forum mam sie pokazac z pobrobaka hee pomyslałas????? ( a ja sie chciałam zzucic na te sofe

Taaaa zrzuciłąbyś się na sofę parę koronek a sama krzyczysz 80 tysiączków w złotóweczkach.A fe nie lubię Cie chciwa babo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:

Jak bym miała już wybierac,to wolałabym zdecydowanie polonistę666,bo Hardi ma za duży kapelusz i cień pada ,a i ostatnio zauważyłam, że słońce do jego głowiny też nie dochodzi.Bałabym się chyba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
oki, to zrobimy tak : jak odbijesz misia od kami to ja pomysle nad zegarkiem

Jestem za Kami za misia chciała tylko beczułkę piwa,więc będziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak

nic z tego cena wzrosła wypatrzyłam na allegro fajna branze za 80 kawałków wiec dorzucam ja do tej beczułki
odsetki rosną niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowił ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu

allegro.pl/item910399136_bransoleta_brylanty.html

To ja skoczę do Chin po podróbę i Ulv się nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jesteś taka niedobra

i tak mnie zostawisz z chinska podróba??? jak ja na spotkaniu forum mam sie pokazac z pobrobaka hee pomyslałas????? ( a ja sie chciałam zzucic na te sofe

Taaaa zrzuciłąbyś się na sofę parę koronek a sama krzyczysz 80 tysiączków w złotóweczkach.A fe nie lubię Cie chciwa babo

bla bla bla i tak mnie lubisz bo kto by cie przywitał na lotnisku winiawka ;P
a tak na marginesie ty myslisz ze ja co?? na sepa chciałam sie wbic?? tez chce miec swoj wkład w tym przedsięwzięciu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Jak bym miała już wybierac,to wolałabym zdecydowanie polonistę666,bo Hardi ma za duży kapelusz i cień pada ,a i ostatnio zauważyłam, że słońce do jego głowiny też nie dochodzi.Bałabym się chyba

A ja chce obu na raz! Wiesz...duzy kapelusz... cos tamm teges... a sonce moze nie dochodzic, wazne by inni doszli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
[quote]Hilton napisał:

do usług miła pani tylko musimy uzbierac na te usługe, no chyba ze ci panowie zechcieli by charytatywnie w ramach samopomocy sąsiedzkiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a wam kobietki to tylko jedno w glowie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

A ja chce obu na raz! Wiesz...duzy kapelusz... cos tamm teges... a sonce moze nie dochodzic, wazne by inni doszli

Kurde,jak Ty go wypróbujesz i będzie ok, to i ja się skuszę,ale na razie postoję z boku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:

A Ty skąd wiesz o czym my myślimy,he?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:

A Ty skąd wiesz o czym my myślimy,he?

nooo.... o swiecidelkach, prawda ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok