Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4157 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
...moze i ja sie złapie tylko bransoletka za jedyne 80 tys złotych to tak jakby zostało cos po zakupie tej sofy i zegarka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Koleżanko, moja SOFA BYŁA PIERWSZA. Nawet przed barkiem ...

Hilton, jak wesprzesz mnie dobrym słowem chocby ,na forum,to nazbieramy na niejedną sofę

UWAGA! UWAGA!
Nasza przyjaciółka forumowa została babcią i nalezy sie jej nagroda. Ten przepiekny, unikatowy zegarek mozna nabyc juz za 5 tys. złotych. To raptem 10 tys. koron. Forumowicze... dobra, zróbmy zrzutke na zegarek, bo ja chce sofe. Zrozumiano?? !!

A ile to będzie w przeliczeniu na puszki po piwie i butelki po coli (duże)

Grześ to bedzie około 4500 duzych butelek po coli.Mam nadzieję,że zaczniesz zbierac od jutra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dziewczyny weźcie i wyluzujcie!! Bez zegarka i bransoletki da sie zyc, a bez sofy nie! Mam juz siniaki na tyłku od lezenia na podłodze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
oki, to zrobimy tak : jak odbijesz misia od kami to ja pomysle nad zegarkiem

Jestem za Kami za misia chciała tylko beczułkę piwa,więc będziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak

nic z tego cena wzrosła wypatrzyłam na allegro fajna branze za 80 kawałków wiec dorzucam ja do tej beczułki
odsetki rosną niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowił ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu

allegro.pl/item910399136_bransoleta_brylanty.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisał:
a czy te darowizny to maja zamiar kolezanki ujac w rocznym zeznaniu?

Absolutnie,ale cicho, nikomu nie mów,bo jeszcze Fullcasco rzuci się na nas.
W razie czego to i dla Ciebie coś kupimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
Dziewczyny weźcie i wyluzujcie!! Bez zegarka i bransoletki da sie zyc, a bez sofy nie! Mam juz siniaki na tyłku od lezenia na podłodze

te siniaki to ty masz ale od czegos innego a pozatym napisałam jakby została jakas reszta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:

Jestem za Kami za misia chciała tylko beczułkę piwa,więc będziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak

nic z tego cena wzrosła wypatrzyłam na allegro fajna branze za 80 kawałków wiec dorzucam ja do tej beczułki
odsetki rosną niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowił ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu

To ja skoczę do Chin po podróbę i Ulv się nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jesteś taka niedobra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:

Widzicie sami,kwota cały czas rośnie.Teraz jeszcze masażer dla Hilton.A najlepiej dobrego i przystojnego masażystę na stały etat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:

To ja skoczę do Chin po podróbę i Ulv się nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jesteś taka niedobra

i tak mnie zostawisz z chinska podróba??? jak ja na spotkaniu forum mam sie pokazac z pobrobaka hee pomyslałas????? ( a ja sie chciałam zzucic na te sofe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Widzicie sami,kwota cały czas rośnie.Teraz jeszcze masażer dla Hilton.A najlepiej dobrego i przystojnego masażystę na stały etat

Masazyste hmmm jak mnie pamiec nie myli to jeden sie tu ogłaszał zatrudnimy go
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok