Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(4412 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
...moze i ja sie z艂apie tylko bransoletka za jedyne 80 tys z艂otych to tak jakby zosta艂o cos po zakupie tej sofy i zegarka...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisa艂:
Hilton napisa艂:
giovi2 napisa艂:
Hilton napisa艂:
Kole偶anko, moja SOFA BY艁A PIERWSZA. Nawet przed barkiem ...

Hilton, jak wesprzesz mnie dobrym s艂owem chocby ,na forum,to nazbieramy na niejedn膮 sof臋

UWAGA! UWAGA!
Nasza przyjaci贸艂ka forumowa zosta艂a babci膮 i nalezy sie jej nagroda. Ten przepiekny, unikatowy zegarek mozna nabyc juz za 5 tys. z艂otych. To raptem 10 tys. koron. Forumowicze... dobra, zr贸bmy zrzutke na zegarek, bo ja chce sofe. Zrozumiano?? !!

A ile to b臋dzie w przeliczeniu na puszki po piwie i butelki po coli (du偶e)

Grze艣 to bedzie oko艂o 4500 duzych butelek po coli.Mam nadziej臋,偶e zaczniesz zbierac od jutra
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dziewczyny we藕cie i wyluzujcie!! Bez zegarka i bransoletki da sie zyc, a bez sofy nie! Mam juz siniaki na ty艂ku od lezenia na pod艂odze
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisa艂:
ulv72 napisa艂:
oki, to zrobimy tak : jak odbijesz misia od kami to ja pomysle nad zegarkiem

Jestem za Kami za misia chcia艂a tylko beczu艂k臋 piwa,wi臋c b臋dziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak

nic z tego cena wzros艂a wypatrzy艂am na allegro fajna branze za 80 kawa艂k贸w wiec dorzucam ja do tej beczu艂ki
odsetki rosn膮 niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowi艂 ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu

allegro.pl/item910399136_bransoleta_brylanty.html
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisa艂:
a czy te darowizny to maja zamiar kolezanki ujac w rocznym zeznaniu?

Absolutnie,ale cicho, nikomu nie m贸w,bo jeszcze Fullcasco rzuci si臋 na nas.
W razie czego to i dla Ciebie co艣 kupimy
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisa艂:
Dziewczyny we藕cie i wyluzujcie!! Bez zegarka i bransoletki da sie zyc, a bez sofy nie! Mam juz siniaki na ty艂ku od lezenia na pod艂odze

te siniaki to ty masz ale od czegos innego a pozatym napisa艂am jakby zosta艂a jakas reszta...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisa艂:
giovi2 napisa艂:
ulv72 napisa艂:

Jestem za Kami za misia chcia艂a tylko beczu艂k臋 piwa,wi臋c b臋dziemy z Hilton do przodu, i to jeszcze jak

nic z tego cena wzros艂a wypatrzy艂am na allegro fajna branze za 80 kawa艂k贸w wiec dorzucam ja do tej beczu艂ki
odsetki rosn膮 niczym u komornika Ulv72 jakbys sie jednak zastanowi艂 ze chcesz tego misia to podaje linka do okupu

To ja skocz臋 do Chin po podr贸b臋 i Ulv si臋 nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jeste艣 taka niedobra
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisa艂:

Widzicie sami,kwota ca艂y czas ro艣nie.Teraz jeszcze masa偶er dla Hilton.A najlepiej dobrego i przystojnego masa偶yst臋 na sta艂y etat
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisa艂:
kami napisa艂:
giovi2 napisa艂:
ulv72 napisa艂:

To ja skocz臋 do Chin po podr贸b臋 i Ulv si臋 nie pozna, a Ty zostaniesz z palcem w nocniku ,jak jeste艣 taka niedobra

i tak mnie zostawisz z chinska podr贸ba??? jak ja na spotkaniu forum mam sie pokazac z pobrobaka hee pomysla艂as????? ( a ja sie chcia艂am zzucic na te sofe
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisa艂:
Hilton napisa艂:

Widzicie sami,kwota ca艂y czas ro艣nie.Teraz jeszcze masa偶er dla Hilton.A najlepiej dobrego i przystojnego masa偶yst臋 na sta艂y etat

Masazyste hmmm jak mnie pamiec nie myli to jeden sie tu og艂asza艂 zatrudnimy go
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok