Dawaj dawaj chopie ,tylko niech snieg stopnieje.Choć sprubowałbym w końcu lodu ale nie mam do tego sprzętu.Ale do skały mam wszystko 50 karabinów,3 liny,uprzęże,mase taśm,friendy ,i inne kostki,zaciski,rolki,i do zjazdów.
bumell napisał: Dawaj dawaj chopie ,tylko niech snieg stopnieje.Choć sprubowałbym w końcu lodu ale nie mam do tego sprzętu.Ale do skały mam wszystko 50 karabinów,3 liny,uprzęże,mase taśm,friendy ,i inne kostki,zaciski,rolki,i do zjazdów.
Niekowalski napisał: bumell napisał: Dawaj dawaj chopie ,tylko niech snieg stopnieje.Choć sprubowałbym w końcu lodu ale nie mam do tego sprzętu.Ale do skały mam wszystko 50 karabinów,3 liny,uprzęże,mase taśm,friendy ,i inne kostki,zaciski,rolki,i do zjazdów.
Hilton napisał: Niekowalski napisał: bumell napisał: Dawaj dawaj chopie ,tylko niech snieg stopnieje.Choć sprubowałbym w końcu lodu ale nie mam do tego sprzętu.Ale do skały mam wszystko 50 karabinów,3 liny,uprzęże,mase taśm,friendy ,i inne kostki,zaciski,rolki,i do zjazdów.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.