Niekowalski napisał: Hilton napisał: Takie "przedszkolne"? Coz, rozmowe moge poradzic z partnerką, komunikacja miedzyludzka moze duzo zdziałac.
akurat z partnerka nie mam tego problemu...to bylo ogolnoludzkie pytanie, z rodzaju egzystencjalnych
Egzytnescjanlych... łosz znowu ti trudne słowo. Wpisuje w google i mnie pyta :" czy chodziło i ci o egzystencjalnych?" A przeciez mi chdzi o egzytenescjalnych.
Kowalski, nie mów do mnie takim skomplikowanym grypsem
Hilton napisał: Niekowalski napisał: Hilton napisał: Takie "przedszkolne"? Coz, rozmowe moge poradzic z partnerką, komunikacja miedzyludzka moze duzo zdziałac.
akurat z partnerka nie mam tego problemu...to bylo ogolnoludzkie pytanie, z rodzaju egzystencjalnych
Egzytnescjanlych... łosz znowu ti trudne słowo. Wpisuje w google i mnie pyta :" czy chodziło i ci o egzystencjalnych?" A przeciez mi chdzi o egzytenescjalnych.
Kowalski, nie mów do mnie takim skomplikowanym grypsem
w przypadku nieporozumien, prosze sie kontaktowac z moim doradca od spraw egzystsocjalnych...
Kowalski10 napisał: Hilton napisał: Kowalski10 , bo widze iz zmieniles znow nazwisko socjal egzyst mam opanowany byc moze to nawet twoj doradca mi doradził
...mow mi Kowalski - po przyjacielsku tak
Po przyjacielsku? Może byc. Ale wchodzi w gre cos wiecej prócz lizania stóp? Mam na mysli miedzy nami, bo o Giovi nie wspominam, moze tylko tyle z jestem zazdrosna
Hilton napisał: Kowalski10 napisał: Hilton napisał: Kowalski10 , bo widze iz zmieniles znow nazwisko socjal egzyst mam opanowany byc moze to nawet twoj doradca mi doradził
...mow mi Kowalski - po przyjacielsku tak
Po przyjacielsku? Może byc. Ale wchodzi w gre cos wiecej prócz lizania stóp? Mam na mysli miedzy nami, bo o Giovi nie wspominam, moze tylko tyle z jestem zazdrosna
...tyrolki mosty linowe scianki wspinaczkowe, oj, duzo tego bylo, ale ja juz podazam prosta droga...
JA zadaje pytanie a dyskusja biegnie o dziwo jak zwykle nie na temat....jesli ktos nie ma ochoty a tym bardziej pojecia o co chodzi wiec nie pisze pozdrawiam
nobel 79 napisał: JA zadaje pytanie a dyskusja biegnie o dziwo jak zwykle nie na temat....jesli ktos nie ma ochoty a tym bardziej pojecia o co chodzi wiec nie pisze pozdrawiam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.