Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem ze zwrotem laptopa - Norwegia

Czytali temat:
Krystian Gębala (755 niezalogowanych)
15 Postów
Piotr B
(piotrekzNT)
Wiking
Witam. może ktoś wie jak jest ze zwrotem laptopa do sklepu. kupiłem,ale słabo działa i ogólnie jest ,,kiepski,,wwiec chciałem go oddać po 2 dnaich a w sklepie mi powiedzieli,że zwrócą mi kase ale o 600kr mniej czy to w Norge normalne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
piotrekzNT napisał:
Witam. może ktoś wie jak jest ze zwrotem laptopa do sklepu. kupiłem,ale słabo działa i ogólnie jest ,,kiepski,,wwiec chciałem go oddać po 2 dnaich a w sklepie mi powiedzieli,że zwrócą mi kase ale o 600kr mniej czy to w Norge normalne?
W ogole nie sa zobowiazani go przyjac, jezeli to nie Elkjøp. Jedynie Elkjøp przyjmuje zwroty towaru do 30dni od zakupu. No i teraz co oni z tym laptopem w sklepie zrobia? Sprzedac go juz za pelna sume nie moga.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Piotr B
(piotrekzNT)
Wiking
kupiłem w Sibie,a dlaczego niby nie mogą go sprzedać,nie ma żadnych oznak użytkowania...w Pl można oddać do 7 dni bez podania powodu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
piotrekzNT napisał:
kupiłem w Sibie,a dlaczego niby nie mogą go sprzedać,nie ma żadnych oznak użytkowania...w Pl można oddać do 7 dni bez podania powodu....Sprzedawca nie ma obowiązku przyjąć z powrotem takiego sprzętu czy to w Polsce czy tutaj. Inaczej jest z rzeczami kupionymi przez internet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
piotrekzNT napisał:
kupiłem w Sibie,a dlaczego niby nie mogą go sprzedać,nie ma żadnych oznak użytkowania...w Pl można oddać do 7 dni bez podania powodu....

Dlatego, ze takie sa przepisy, a Ty go jednak uzytkowales. Moga go teraz wystawic na sprzedaz jako zwrot za pol ceny.Ty kupiles nowy, czy uzytkowany ? Zaplaciles pelna cene, to dostales nowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Piotr B
(piotrekzNT)
Wiking
kupiłem nowy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Piotr B
(piotrekzNT)
Wiking
no i dzieki za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
w elkjøpie przyjmuja towar bez podawania przyczyny, dobrze ze nasze panie biora udzial w dyskusji ale raczej wprowadzaja niepotrzebny chaosss
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok