Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mateusz Sz Piterro . Sebadzidek Darek.w Martin Martin (2397 niezalogowanych)
862 Posty

(maciejko)
Maniak
[quoteTak Ania wysylasz karta tylko musisz sie zarejestrowac w Transfer24 to tak jakbys placila za lot z Norwegii do Polski karta. Jest to bezpieczne korzystam od lat i nigdy nie mialem problemu z przelewem. W przypadku banku jak pisze maciejko oplaty 6x wieksze 60 kr a tu masz 9,50 kr i pieniadze w ten sam dzien. Ale nie namawiam zrobisz jak uwazasz to tylko moje skromne zdanie
][/quote]

Transfer24...może i jest taniej o 50 koron przy przelewie paru setek koron ale bałbym sie przelewac np 80 tys kr żeby zaoszczedzic jakieś marne 50 kr

To moze byc tak samo jak z tymi naszymi polskimi firemkami gdzie mozna bylo zrobic oplaty za prad,gaz etc. Firma jest a po chwili jej nie ma

Dla dusigroszy proponuje zalozyc konto w DNB..tam przelew zagraniczny kosztuje jakies 40 kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
sebaseba czlowiek chce zaoszczedzic co w tym dziwnego. Maciejko 80 tys kr to ja nigdy tyle nie przelewam do kraju nie mam takiej potrzeby wiec nawet nie wiem czy tyle mozna. A Transfer24 nie porownywalbym do tych firemek... Tamte firemki nie byly nadzorowane przez KNF, a Transfer24 ma zezwolenie na swiadczenie uslug platniczych i dziala pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego wiec nic nam nie grozi, w koncu od czegos jest ta instytucja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
An Na
(AnNa3)
Wiking
No nic, spróbowałam i wysłałam 450 koron transferem24. Naliczyli opłatę 9,50 koron tak jak pisałeś. Zobaczymy co dalej. )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
Po poludniu bedzie przelew u twojego brata na koncie w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok