Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2979 niezalogowanych)
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
co ma nas spotkac jak my uczciwe polaki Serio 1000 wydałaś? może masz jeszcze troche to chociaż połówke se cykniemy na nerwa he?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
gagatek napisał:
kalina12345 napisał:
wez co ty wg gadasz leb sobie zwaz , sam moze
marzysz kurwa o murzynie ,
nie wkurwiaj mnie , ja normalni episze do normalnych ludzi o prade a ty masz ubaw po pasy baw sie dobrze a ode mnie
sie odjeb jak nie mozesz pomoc to nie przeszkadzaj , i bedzie
git

W pierwszych postach grałaś "świętą cnotkę".
Teraz natomiast rynsztok wali ci z buźki jak szambo.
Ciekawe jak zaczniesz się wypowiadać za następne dwie strony.

Ty już dobrze wiesz za co gacha zatrzymano, tylko pewnie boisz się by i ciebie nie sypnął.
Dlatego tak pilno tobie z nim o kontakt.
A może nie zdążył przekazać, gdzie ukrył słoik z trefnym fantem ?.
Dlatego tak się ciepiesz jak .....

Dobra rada.
Uważaj co robisz i gdzie chodzisz, oraz z kim rozmawiasz, przez telefon,ponieważ możesz mieć "opiekuna" a nawet paru.

wiesz co nie wkurzaj mnie nigdy w zyciu nie mialam do czynienia z policja i nie wmawiaj mi jakis bzdur , weszlam tu bo szukalam pomocy ale widze ze co po nie ktorzy co chcieli pomoc pomogli a reszta to własnie dobrze ująles resztka szamba nic wiecej , wg wiesz powiem ci szczerze zastanawia mnie to wszystko jajos dziwne inne nacje tzn ruscy , litwinni , nie powiem pakisy trzymaja sie razem a my polacy jakby co po niektorzy mogli to nasraja na leb , jak sie komus noga powinie czy cos to od razu jada jak po dzikim koniu . a nigdy nie wiadomo co kogo i kiedy spotka , zycie jest przewrotne , a dokanczajac dyskujsje to zaden gach tylko moj maz , i nie niewiem za co go zatrzymali jakbym wiedziala to by mnie tu nie bylo ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
za cos na pewno i to on robi nam opinie Wiec wstydz sie wstydz za meza a w ramkach jakiejs rekompensaty moze postawisz tą połówkę co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
kalina12345 napisał:
wiesz co slownictwo tutaj nie ma nic do rzeczy
gdybys ty nie miala wiadomosci o swoich najblizszych tez bys tak reagowala , tym bardziej ze ktos z twojego problemu ma ubaw , ja pisze na forum bo szukam pomocy a nie po to aby ktos mial pozywke do smiechu i wg , a patologia to jest skrajne slowo
znasz wg znaczenie tego słowa ???????? chyba raczej nie , wiec prosze nie wypowiadaj sie na tym forum skoro masz swoje dziwne filozofie na ten temat . mam nadzieje ze ciebie i nikogo w przyszlosci z twoich blisckich to nie spotka , nie zycze

Weź i nie graj nieudolnego głupa i to jeszcze na tym forum.
Może na innych, ktoś się nad tobą i użali, tu jednak takich naiwnych nie znajdziesz.
Przez takie mendy jak twój gach mamy w Norge taką a nie inną opinię.
Pamiętaj iż Norge to kraj konfidentów, dlatego tutejsza policja, nikogo nie zamyka do fengsel za niewinność.

Ponadto nie ściemniaj iż nie wiesz co się z nim dzieje.
Wszak dostałaś informację od samej policji iż siedzi sobie grzecznie w ciepełku i czeka na dalszy rozwój sprawy.
Gdyby mnie hipotetycznie, spotkało takie poniżenie ze strony mojej rodziny, to wymazał bym ich z pamięci.
Tym bardziej na Emigracji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
no wyobraz sobie ze nie gram nikogo , po prostu szukam pomocy , nie nie dostalam zadnych informacji co sie stalo i wg , nawet niewiem gdzie mam pójsc aby jakiekolwiek informacje uzyskac, nie mow na mojego meza gaha bo zadnym takim nie jest , wierze w jego niewinnosc , nigdy nie mielismy zadnyuch problemow z policja . tym bardziej ze mieszkamy tutaj 20 lat , ja szukam pomocy a nie smiesznych opinii na ten temat , jak ktos ma mi ppomoc to pomoze , a ktos ma zaszkodzic to niech lepiej wcale sie nie udziela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
kalina12345 napisał:
no wyobraz sobie ze nie gram nikogo , po prostu szukam pomocy , nie nie dostalam zadnych informacji co sie stalo i wg , nawet niewiem gdzie mam pójsc aby jakiekolwiek informacje uzyskac, nie mow na mojego meza gaha bo zadnym takim nie jest , wierze w jego niewinnosc , nigdy nie mielismy zadnyuch problemow z policja . tym bardziej ze

mieszkamy tutaj 20 lat ,

ja szukam pomocy a nie smiesznych opinii na ten temat , jak ktos ma mi ppomoc to pomoze , a ktos ma zaszkodzic to niech lepiej wcale sie nie udziela

Czym skorupka za młodu, tym na starość zajeżdża.
I jak widać szydło z worka i tak po czasie wyszło.
Piszesz, że mieszkacie tutaj już 20 lat, a dopiero teraz przy szwendałaś się do Polpnii o kryminalną poradę.
Gdzie byłaś do tej pory i co rbiłaś , że po obcych ludziach chcesz zasięgnąć informacji.
Pewnie plułaś na innych rodaków i odwracałaś głowę gdy byli w "potrzebie"
A kysz zła kobieto.
A kysz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
no widziszi po raz kolejny oceniasz z gory moj maz mieszka i pracuje tutaj 20 lat ja od czasu do czasu tutaj bylam ale nie na stale , i nigdy nie bylam anty nastawiona wobec polakow jak ty jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
no to mieszkacie tutaj 20 lat czy przyjeżdżasz do niego od czasu do czasu? Więc nic o nim nie wiesz Kobieto Lepiej o nim zaponij :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok