Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

porada - Norwegia

Czytali temat:
(2976 niezalogowanych)
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
hej 2 dni temu zatrzymala policja mojego meza , i przewiezli go do wiezienia , nie mam z nim zadnego kontaktu . kiedy bede mogla sie z nim zobaczyc czy uzyskac jakies wiadomosci , moze mieliscie wczesniej podobne sytuacje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
nigdy nie mialam takiej sytuacjii prosze pomozcie ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tam zaraz politi
pewnie chla gdzieś wódkę i miętosi jakąś vaskedame
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
włąsnie ze nie bo byla policja i przeszukali mi chate , dlatego wiem ze go zatrzymali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
kalina12345 napisał:
włąsnie ze nie bo byla policja i przeszukali mi chate , dlatego wiem ze go zatrzymali
nie podejmuj dyskusji z jasta bo to stary zboczeniec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
zajebiście ja mam problem a jasta sie nabijaj dalej , mam nadzieje ze masz ubaw bo ja nie ;-(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Hei. Sprawa trudna,ale,, jeśli mieli powód aby go zatrzymać to np.jakiś donos sąsiadów, handel alkoholem, fajkami itd. Jeśli mu coś udowodnią to będzie duża kara no i masa innych konsekwencji. jeśli jest czysty to nie masz się czym martwić!! Mimo to trzeba czekać na zakończenie procedur.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
no ci policjanci jak byli to mowili ze maja na niego dowody ze prawdopodobnie cos ukradl , i z komisariatu przezwiezli go do wiezienia , powiedzieli mi ze w poniedzialek stanie przed jakims *po norwesku kort * i wtedy bedzie wiadomo . ale mam rozumiec przez to ze nie moge sie z nim do tego czasu zobaczyc , tzn ze ja nic nie moge zrobic ?????? nawet niewiem o co chodzi . taka bezsilnosc jest okropna .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Jeśli trwa śledztwo to nic nie można zrobić samemu. Jedynie poprzez adwokata. Spotkanie tez nie wchodzi w grę z obawy na próbę matactwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
ok dziekii michal milego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok