Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2977 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kalina12345 napisał:
no ci policjanci jak byli to mowili ze maja na niego dowody ze prawdopodobnie cos ukradl , i z komisariatu przezwiezli go do wiezienia
zazwyczaj to silnik od łodzi biorą
to pewnie i tym razem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
......moze cos ukradl,moze przemycil a moze ....masz problem kobieto.zapewne swiety nie jest,bo jasno wynika chocby z Twoich slow,ze skoro cytuje,,policja na chate wjechala" to razem ze swoim mezusiem dobrym przykladem nie swiecicie.No coz. Gdybyscie byli normalni nikt nikogo by z ulicy nie sciagnal,A I NIE BYLOBY TEMATU!!! Zapewne kochasz i poczekasz az stary z paki wroci i wszystko wroci do normy....az do nastepnego razu!!!! Zakute pały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
sebastian ja cie nie obrazam wiec Ty mnie rowniez nie obrazaj , rozne przypadki chodza po ludziach byc moze jest niewinny a po prostu jakas pomylka , rozne sa sytuacje zyciowe . czy dobrym przykladem swiecimy to pozwol ze to ludzie ktorzy nas znaja moze ocenia a nie ty . bo mnie nie znasz. a ty uwazasz ze co inne nacje sa swieci ?????????hehehhe dobre wszyscy doskonale wiemy ze i polacy , jak i litwini a bardzo czesto NORWEGOWIE siedza za rozne przekrety i kradzieze. i teraz to ja powinnam powiedziec do ciebie zakuta palo ; nie wydaje mi sie ze ci sie milo zrobilo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
chyba znasz swojego meza
kleilo mu sie cos wczesniej do rak
macie BMW?????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
no wlasnie nigdy , 1 raz taka sytyacja , nie nie mamy bmw . moze po prostu sie znalaz w nieodpowiednim czasie w nieodpowiednim towarzystwie niewiem , staram sie to jakos logicznie wytklumczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Zapomnij już o nim bo szkoda życia jak jestes jeszcze młoda i ładna :* Jedziemy na balety? rozerwiesz sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
nie dziekuje , i nie zapomne o nim , bo w życiu trzeba byc na dobre i złe , milego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Dziewczyno żartuje sobie Pewnie wracał od jakiejś rozkojarzony nie zauważył ograniczenia zatrzymali go znaleźli przy nim trawe i dlatego teraz siedzisz sama Nie przejmuj się jutro go wypuszcza zapłacicie z 15k nok i będzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
tutaj maja inne zasady. w Polsce masz prawo do kontaktu z rodzina, rodzina jest poinformowana co i jak. tutaj niestety musisz czekac.
ale moze wybeirz sie do fri rettshjelp? darmowa porada prawna przysluguje kazdemu. od razu powiem, ze wydaje mi sie, ze adwokat tez powie ci ze trzeba czekac, ale przynajmnije dowiesz sie jak wyglada procedura, poradzisz sie co i jak.
mieszkasz w Oslo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
tak mieszkam w oslo . dzieki za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj