Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Dajta ji spokoj, toc ostrzegalem, ze chamica zaslepiona, teraz mysli, ze jest na fali za 280kr
Nie warto do niej pisac podtekstami a metafory i alegorie to dla niej przyprawy do barszczu.

Niech jeszcze i to, nich jeszcze i to... - jak mawial Benedykt Korczyński.
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
gabjee napisał:

być może, a Donald mógłby już abdykować - pora na niego. Cóż poradzę, że jestem być może nadopiekuńczą Matką... na samą myśl, że mogliby mi odebrać dziecko jestem w stanie zrezygnować z planów, które snułam z mężem od roku ...

Teraz chamica idzie w polityke, ani patrzec jak zacznie własną monetę bić
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Optymus_anihilacja napisał:
Dajta ji spokoj, toc ostrzegalem, ze chamica zaslepiona, teraz mysli, ze jest na fali za 280kr
Nie warto do niej pisac podtekstami a metafory i alegorie to dla niej przyprawy do barszczu.

Niech jeszcze i to, nich jeszcze i to... - jak mawial Benedykt Korczyński.

"To, tamto, ten, tego, ten"
Zgłoś wpis
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Optymus_anihilacja napisał:
gabjee napisał:

być może, a Donald mógłby już abdykować - pora na niego. Cóż poradzę, że jestem być może nadopiekuńczą Matką... na samą myśl, że mogliby mi odebrać dziecko jestem w stanie zrezygnować z planów, które snułam z mężem od roku ...

Teraz chamica idzie w polityke, ani patrzec jak zacznie własną monetę bić

bić to ona ma w planach - obiecywała już, ale to raczej nie o monetę chodziło
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Tak sobie kontempluje wasze zdjecie i nieodzownie nasuwa sie pytanie - Gdzie ten twoj specjalista dostal staz, skoro nigdy nie slyszalem o zakladach pracy chronionej w Krolestwie? A moze przeprowadzaja jakies eksperymenty naukowe na ludziach, a on nie doczytal tego i owego w ofercie? W kazdym razie nie wyglada to dobrze
O tobie nie bede pisal, bo dosc spojrzec na fotke.

Najbardziej jednek irytuje mnie to, ze eugenika jest nielegalna nad wisla, sadze jednak, ze ustawodawca nie przewidzial, mozliwosci rozmnazania sie takich osobnikow. Po prostu nawet przy duzej dozie wyobrazni, nie wydaje sie to prawdopodobe!!

Gdyby G. Mendel was znal z pewnoscia genetyka bylaby dzis w innym miejscu.
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
fullcasco napisał:
to ile maz chce wydac na jedzenie przy zarobkach 280nok/t?

a ja wiem ? On zarabia, on tam rządzi ... z tego co wiem, chce odłozyc jak najwięcej

spod siebie zje bo taniej resztę dowiezie z najjaśniejszej

i jeszcze najjaśniejszego, nie zapominaj, że mamy syna

omg
ty naprawdę jesteś głupsza niż ustawa przewiduje

Przesledzilam watek i popieram
Co za wyjatkowo tepa strzala
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
Lindemans napisał:
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
anetapolak napisał:
gabjee napisał:
fullcasco napisał:
to ile maz chce wydac na jedzenie przy zarobkach 280nok/t?

a ja wiem ? On zarabia, on tam rządzi ... z tego co wiem, chce odłozyc jak najwięcej

spod siebie zje bo taniej resztę dowiezie z najjaśniejszej

i jeszcze najjaśniejszego, nie zapominaj, że mamy syna

omg
ty naprawdę jesteś głupsza niż ustawa przewiduje

Przesledzilam watek i popieram
Co za wyjatkowo tepa strzala

Ah, Polaczki Cebulaczki ... wyjechali do Norwegii i myślą, że są królami Świata
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
bodys napisał:
GabrielaSzymczak napisał:
smutne, że ktoś może mieć wykształcenie ? Cóż, trzeba się było uczyć, nie musiał byś teraz tyrać w Norwegii - ja przynajmniej mam wybór, mogę a nie muszę wyjeżdżać, maż jako stażysta ma stawkę 280 NOK na godzinę, a to tylko staż, ciekawe, jaką stawkę zaproponowaliby mu na umowie o pracę ... stąd zainteresowanie tym krajem, ale nic na siłę...

A Ty chyba nie zajmujesz się niczym, skoro ciągle jesteś aktywny na forum ? Nie masz pracy? oj, jakie to smutne ... ja mam czas, jestem na urlopie macierzyńskim, dziecko śpi, a w domu mam posprzątane, a mąż poza krajem - coż innego pozostaje mi robić, jak tylko kłócić się z nieznajomymi o byle co na jakimś podrzędnym forum ? Ludźmi którzy bez powodu rzucali się jak gówno w betoniarce o nic ... mysleliście, że uklęknę z podkulonym ogonkiem i puszczę mimochodem obraźliwe odzywki w moim kierunku ? Niee, jestem POLKĄ i w naturze mam bycie zaczepną, co z resztą i u Was widać

co do krawcowej - dobrze trafiłeś - umiem szyć na maszynie i to bardzo dobrze

A Ty mu zupki w proszku za 200 nok chciałaś wysłać...Kto tu jest cebularzem?

Znaczy Twój mąż bez szkoły...wyjechał...

Nie mierz wszystkich swoją miarą

I nie, nie za 200NOK, pisałam, że paczka będzie miała wartość powyżej 200NOK, czyli zobligowana byłabym zapłacić cło ... Tyle w Norwegii siedzą, a nic o niej wiedzą. Smutne
Zgłoś wpis
19 Postów

(gabjee)
Wiking
Jesteście tak cholernie zapatrzeni w siebie, że to aż smutne ... jeden drugiego na tym forum zna i tworzycie rezolutne koło wzajemnej adoracji. Staracie się każdego, kto pojawi się nowy - zrównać z Ziemią tak dla zasady. Trochę to przykre, ale co zrobisz - nic nie zrobisz. Zmieniam forum, bo z Wami nie idzie się porozumieć.

Jeden przez drugiego głupio mądry, przekręcacie zdania, jak Wam pasuje ....
Zgłoś wpis
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
gabjee napisał:
Jesteście tak cholernie zapatrzeni w siebie, że to aż smutne ... jeden drugiego na tym forum zna i tworzycie rezolutne koło wzajemnej adoracji. Staracie się każdego, kto pojawi się nowy - zrównać z Ziemią tak dla zasady. Trochę to przykre, ale co zrobisz - nic nie zrobisz. Zmieniam forum, bo z Wami nie idzie się porozumieć.

Jeden przez drugiego głupio mądry, przekręcacie zdania, jak Wam pasuje ....

Olej system i daj sobie spokój Stres zabija a by go uniknąć trzeba Nauczyć sie czytać miedzy wierszami na tym forum
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok