O ile pamiętam to jakiś czas temu (OK 3 lata) wodne politi wysadziło z motorowego jachtu syna obecnego króla wraz z panna młodą(bo to była przejażdżka po śliubie)i przysoliła konkretnie.Przesadzono ich wraz ze świadkami do policyjnej motorówki i ,,Koniec balu, panno Lalu,, 0 litości nawet dla Księcia
o tyle dobrze ze nei chcialem ich przekupic 500 koronami ktore mi zostały z imprezy wtedy to by mnie udupili pewnie po całosci ...albo moze by wzieli by te 5 stowek i sprawy by nie było
zuis napisał: o tyle dobrze ze nei chcialem ich przekupic 500 koronami ktore mi zostały z imprezy wtedy to by mnie udupili pewnie po całosci ...albo moze by wzieli by te 5 stowek i sprawy by nie było nie wzieli by...
Siemka Mam pytanie co do teg o nieszczesliwego zdazenia:
Mam podobna sytułacje tylko ze miałem wypadek samochodowy pod wpływem alkoholu wykryto mi coś pozniej trafiłem do szpitala pozniej mnie wypuscili pojechalem do polski na rehabilitacje ,zabrali prawko ,mineło 4 miesiace Zadzwonili do mnie w celu wyjasnienia sprawy i powiedzieli ze jak wroce do Norwegii mam sie zgłosić ..czy ktoś wie co grozi ,slyszalem ze wiezienie ... plus pewnie mandat ... i ciekawe czy zapłacić za samochód rozwalony bo to nie moj był... i Hmmm co z Prawkiem .. w Polsce narazie jezdze i sprawdzali mnie i wszystko bylo ok ale to może tylko dlatego bo jeszcze dokumentów nie wysłali do Polski... Prosze o wskazówki...
dolcegabana25 napisał: Siemka Mam pytanie co do teg o nieszczesliwego zdazenia:
Mam podobna sytułacje tylko ze miałem wypadek samochodowy pod wpływem alkoholu wykryto mi coś pozniej trafiłem do szpitala pozniej mnie wypuscili pojechalem do polski na rehabilitacje ,zabrali prawko ,mineło 4 miesiace Zadzwonili do mnie w celu wyjasnienia sprawy i powiedzieli ze jak wroce do Norwegii mam sie zgłosić ..czy ktoś wie co grozi ,slyszalem ze wiezienie ... plus pewnie mandat ... i ciekawe czy zapłacić za samochód rozwalony bo to nie moj był... i Hmmm co z Prawkiem .. w Polsce narazie jezdze i sprawdzali mnie i wszystko bylo ok ale to może tylko dlatego bo jeszcze dokumentów nie wysłali do Polski... Prosze o wskazówki...mozesz jasniej z tym "coś"
Jakie wskazówki czapa w Norwegii i mandat , i koszt naprawy auta nieodpowiedzialny głupku dobrze ze nikogo nie zabiłeś . Głupi się sami rodzą czy wiatr ich sieje
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.