Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(750 niezalogowanych)
134 Posty
Stały Bywalec
SBI to nie dobrze z Czech duzo broni przemycają do Norwegii staranie kontrolują stare auta bo takimi największy przemyt robią .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gtradek87 napisał:
SBI auto nie jest przerejestrowane na mnie , jest to jakimś kłopotem ? mam okazywać umowę kupna ? czy udawać że auto jest pożyczone ?
Jeżeli auto faktycznie nie jest twoje , a nie możesz go przerejestrować przed wyjazdem , to zabierz ze sobą umowę przetłumaczoną na angielski , że auto masz pożyczone .
---
Mogą zatrzymać do sprawdzenia czy nie jest kradzione jak nie będziesz miał dokumentów w komplecie .
---
Ponadto Pamiętaj iż jak masz faktyczni grata to zabierz ze sobą skrzynkę narzędzi i dużą torbę części zamiennych .
---
Tu wjazd na kanał w razie awarii u mechanika , zaczyna się od 500 złotych za każdą godzinę ...
---
LAWETA która wiozła moje auto na warsztat , tylko niecałe 15 km . kosztowała 1000 złotych .
I to płatne od ręki na konto bankowe ...!!!
---
I tak dalej i im dalej , tym więcej kasy trzeba wydać .... !!! .
Jak masz jeszcze czas , to zrób remont na tiptop ...
i nie chodzi tu wcale o kontrole , a o Koszta naprawy ... każdej dupereli , oraz o ogromne odległości ... między warsztatami o ile nie mieszka się w Oslo lub podobnej wiosce
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Radosław Wr.
(gtradek87)
Wiking
czyli jeśli auto nie jest na mnie przerejestrowane (oc na mnie) to lepiej napisać taką umowę ? a jak pokaże umowę kupna tego auta nie wyjdzie na to samo ? czy doczepią się że nie przerejestrowane i lepiej mieć umowę pożyczenia użyczenia ? wezmę że sobą paczkę trytytek na wypadek awarii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok