Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3443 niezalogowanych)
6 Postów
Anna Mikolajewska
(suzanna)
Wiking
luju chyba pomysliles sie wpisujac swoj login bo zamiast l bardziej pasuje mi tu h. Przepraszam za to znizenie sie do Twojego poziomu, chcialam sie poczuc tak beznadziejnie jak Ty czuc musisz sie na codzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Ze niby jak?

Przeciez to nie ja,szwendalem sie po calej Europie,a pozniej jako Europejski nieudacznik,ktorego juz nigdzie nie chcieli - pojechalem do NO!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
misiekpp napisał:
Dzięki czesio.

No to składasz Cv i jedziesz z tematem ...tak jak kilka setek innyc CV...od podobnych tobie ...
Ludzie czy wy myślicie że tu tylko Polacy są ...co z innymi nacjami gjestearbeiderer ...oni nie szukaja pracy????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna Mikolajewska
(suzanna)
Wiking
Ciebie to pewnie nawet zadna kobieta nie chce bo z takim charakterkiem to tylko komputer Ci zostal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Dzięki wszystkim za nic nie warte wyrażenie poglądów. Poza nielicznymi wyjątkami. Pozdrawiam. Miłego życia, pies was jebał jak to się mówi w Polsce( może już nie pamiętacie zachlysnieci życiem na dorobku, z mniemianiem o sobie wyższym niż jest w rzeczywistości).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
misiekpp napisał:
Dzięki Suzanna za słowa otuchy, jeszcze nie zacząłem swojej podróży w nieznane a już spotykam się z jak to nazwałas hejterami. Wierzę, że każdemu może się udać. Dzięki jeszcze raz i wielki big up dla Ciebie!!!

...jednak to prawda,ze swoj ciagnie (!) do swego!
w tym przypadku - gowno do sraczki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
kamila00 napisał:
[quote]jasta102 napisał:
[quote]kamila00 napisał:
[quote]misiekpp napisał:
[quote]Dzięki Suzanna za słowa otuchy, jeszcze nie zacząłem swojej podróży w nieznane a już spotykam się z jak to nazwałas hejterami. Wierzę, że każdemu może się udać. Dzięki jeszcze raz i wielki big up dla Ciebie!!![/q

big up [/quote]
pewnie o gang bang chodziło
a znajomość angielskiego tylko komunikatywna[/quo

no komunikuje sie jak moze moze tez polskiego dobrze nie zna i troche angielskiego i polskiego i cos sie z tego złoży [/quote]

Hahahaha pamietam kolege który na pisał podobny anons i zakończył go ...

"Thank you from the mountain"
Znajomośc Angielskiego komunikatywna ....godkjent!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Anna Mikolajewska
(suzanna)
Wiking
ja to stad spadam i zycze powodzenia autorowi. Nie bede sie wkrecala w glupie gadki ze smutnymi ludzmi ktorzy maja poziom nizszy od przedszkolakow. Wyjdzie na dwor i napelnijcie powietrzem puste glowy, moze w nich cos urosnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Przy okazji,pozdrow wszystkie panstwa w Europie - w ktorych cie juz nie chcieli!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Artur S
(FiK)
Wiking
Z tym "Thank you from the mountain" to taki sam urban legend jak "I feel train to you"...

Odnośnie biegłości językowej - najlepiej posługuj się przyjętymi przez Radę Europy poziomami, dobrze by było, gdybyś miał je certyfikowane w jakikolwiek sposób, tj. A1, A2, B1, B2, C1, C2.

Na CV z takim wpisem zupełnie inaczej się patrzy niż:

English - good

Bo takie good nic w sumie nie mówi.

Pozdro i powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok