Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3445 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pewnie gejsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Dzięki czesio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
suzanna napisał:
Mieszkalam w kilku Panstwach w Europie

...kolejna gnida,ktora wyjebali z calej Europy,zasmieca Norweska ziemie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
czesio.:* napisał:
kamila00 napisał:
bez jezyka norweskiego zapomnij o pracy bo cie nikt nie przyjmie a chcac byc tu legalnie musisz miec kontrakt o prace zeby zyc tutaj legalnie a z tym twoim angielskim to tym bardziej nic tu nie znajdziesz musisz znac conajmniej perfekt angielski zeby ulice zamiatac

...z tymi ulicami to dojebałaś grubo

no co taka prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Dzięki Suzanna za słowa otuchy, jeszcze nie zacząłem swojej podróży w nieznane a już spotykam się z jak to nazwałas hejterami. Wierzę, że każdemu może się udać. Dzięki jeszcze raz i wielki big up dla Ciebie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
misiekpp napisał:
[quote]Dzięki Suzanna za słowa otuchy, jeszcze nie zacząłem swojej podróży w nieznane a już spotykam się z jak to nazwałas hejterami. Wierzę, że każdemu może się udać. Dzięki jeszcze raz i wielki big up dla Ciebie!!![/q

big up
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Widzę luj że Twoje scierwowate wypowiedzi znajdują się w dużej ilości postów no cóż nuda popycha do debilizmu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kamila00 napisał:
misiekpp napisał:
Dzięki Suzanna za słowa otuchy, jeszcze nie zacząłem swojej podróży w nieznane a już spotykam się z jak to nazwałas hejterami. Wierzę, że każdemu może się udać. Dzięki jeszcze raz i wielki big up dla Ciebie!!!

big up

pewnie o gang bang chodziło
a znajomość angielskiego tylko komunikatywna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
jasta102 napisał:
[quote]kamila00 napisał:
[quote]misiekpp napisał:
[quote]Dzięki Suzanna za słowa otuchy, jeszcze nie zacząłem swojej podróży w nieznane a już spotykam się z jak to nazwałas hejterami. Wierzę, że każdemu może się udać. Dzięki jeszcze raz i wielki big up dla Ciebie!!![/q

big up [/quote]
pewnie o gang bang chodziło
a znajomość angielskiego tylko komunikatywna[/quo

no komunikuje sie jak moze moze tez polskiego dobrze nie zna i troche angielskiego i polskiego i cos sie z tego złoży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
misiekpp napisał:
Widzę luj że Twoje scierwowate wypowiedzi znajdują się w dużej ilości postów no cóż nuda popycha do debilizmu.

...i wez tu takiemu,pomoz znalezc prace!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok