Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
tadeusz p Paweł K. (14412 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kamila00 napisał:
Karol.Ky napisał:
Ech,
MASZ:

Folkenuniversitetet, Sola voksenopplæring skole, Johannesskole, Sandnes læringssenter, Aftenskole, Blanka.no språksenter.

DZIEJUJE JA TOBIE ALE TO NIE SĄ LINKI

Karol, zapisz ja jeszcze do szkoly, zawiez i przywiez a najlepiej to pojdz jeszcze za nia....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
luj napisał:
Reasumujac.Jesli juz znajdzie sie taki gamon i tepak,ktory koniecznie musi se pobelkotac,wystarczy zainwestowac w najtanszego belta w polecie.Po obaleniu,wymowa,skladnia i zasob slow - identyczne jak u etnicznych oszolomow!
sam widac masz duza stycznosc z norkami )))) i wcale sie nie dziwie ze dzialaja Ci na nerwy )

zjebane nory.... hahahahhahaa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
luj napisał:
Reasumujac.Jesli juz znajdzie sie taki gamon i tepak,ktory koniecznie musi se pobelkotac,wystarczy zainwestowac w najtanszego belta w polecie.Po obaleniu,wymowa,skladnia i zasob slow - identyczne jak u etnicznych oszolomow!
sam widac masz duza stycznosc z norkami )))) i wcale sie nie dziwie ze dzialaja Ci na nerwy )

zjebane nory.... hahahahhahaa

Norki jakie są takie sż ale lepiej pracuje mi się z nimi niż z Polakami.
Atmosfera jest bardziej na luzie i ogólnie jest sympatycznie.
Natomiast z Polakami jest jakieś niepotrzebne ciśnienie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
PACIFIC napisał:

to oczywiste..... tylko czasami nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudyyyyyyyy kiedy bateria w telefonie Ci pada.... ((
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czyli co
teraz ja mam zacząć wychwalać Polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
czyli co

Polacy Norwedzy i osobniki z państw Muzułmańskich to oklepane tematy, musisz upodobać sobie jakąś inną nację.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Yatsek napisał:
PACIFIC napisał:

to oczywiste..... tylko czasami nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudyyyyyyyy kiedy bateria w telefonie Ci pada.... ((

taaa, a mi levele w candy crush już się pokończył i nie ma co robić.............

ale wolę to niż "naszych" w pracy, o pracy to rozmawia się raz na miesiąc, głównie o wczasach, samochodach, ostatnio odśnieżarki na topie też... same tematy bezstresowe...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak

Alez nie zaluj sobie przeciez i tak wszyscy wiedza ze jestes "miszczem hipokryzji" bo do "miszcza suspesu" jasia_smietany z onetu to ci duuuuuuzo brakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Joseph napisał:
Yatsek napisał:
PACIFIC napisał:

taaa, a mi levele w candy crush już się pokończył i nie ma co robić.............

ale wolę to niż "naszych" w pracy, o pracy to rozmawia się raz na miesiąc, głównie o wczasach, samochodach, ostatnio odśnieżarki na topie też... same tematy bezstresowe...

hahahahahahahaha... ja odlaczylem sie od fejsbuka i cisne od poczatku, w dwa tygodnie 190 leveli wbilem ) hahhaha,... do tego hobbit, sudoku, jakas farma i inne rzeczy ktore nie pozwalaja mi zasnac w pracy ahhahahahaha bo ostratnia kawe, taka juz w wersji light to pije o 11 bo potem zasnac nei moge jak juz wroce do domu.... yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
Yatsek napisał:
kamila00 napisał:
Karol.Ky napisał:
Ech,
MASZ:

Folkenuniversitetet, Sola voksenopplæring skole, Johannesskole, Sandnes læringssenter, Aftenskole, Blanka.no språksenter.

DZIEJUJE JA TOBIE ALE TO NIE SĄ LINKI

Karol, zapisz ja jeszcze do szkoly, zawiez i przywiez a najlepiej to pojdz jeszcze za nia....

wiem ze zazdrościsz i żal dupe ci ściska ale nie stresuj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok