Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
tadeusz p Paweł K. (14389 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Joseph napisał:
Yatsek napisał:
PACIFIC napisał:
Norki jakie są takie sż ale lepiej pracuje mi się z nimi niż z Polakami.
Atmosfera jest bardziej na luzie i ogólnie jest sympatycznie.
Natomiast z Polakami jest jakieś niepotrzebne ciśnienie.

to oczywiste..... tylko czasami nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudyyyyyyyy kiedy bateria w telefonie Ci pada.... ((

taaa, a mi levele w candy crush już się pokończył i nie ma co robić.............

ale wolę to niż "naszych" w pracy, o pracy to rozmawia się raz na miesiąc, głównie o wczasach, samochodach, ostatnio odśnieżarki na topie też... same tematy bezstresowe...

hahahahahahahaha... ja odlaczylem sie od fejsbuka i cisne od poczatku, w dwa tygodnie 190 leveli wbilem ) hahhaha,... do tego hobbit, sudoku, jakas farma i inne rzeczy ktore nie pozwalaja mi zasnac w pracy ahhahahahaha bo ostratnia kawe, taka juz w wersji light to pije o 11 bo potem zasnac nei moge jak juz wroce do domu.... yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
Yatsek napisał:
kamila00 napisał:
Karol.Ky napisał:
Ech,
MASZ:

Folkenuniversitetet, Sola voksenopplæring skole, Johannesskole, Sandnes læringssenter, Aftenskole, Blanka.no språksenter.

DZIEJUJE JA TOBIE ALE TO NIE SĄ LINKI

Karol, zapisz ja jeszcze do szkoly, zawiez i przywiez a najlepiej to pojdz jeszcze za nia....

wiem ze zazdrościsz i żal dupe ci ściska ale nie stresuj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
kamila00 napisał:
Yatsek napisał:
kamila00 napisał:
Karol.Ky napisał:
Ech,
MASZ:

Folkenuniversitetet, Sola voksenopplæring skole, Johannesskole, Sandnes læringssenter, Aftenskole, Blanka.no språksenter.

Karol, zapisz ja jeszcze do szkoly, zawiez i przywiez a najlepiej to pojdz jeszcze za nia....

Dziecko, wytłumacz może, czego ten Yastek ma ci zazdroscic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Ktoś linkę chciał?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
norweski krs
(norweskikristiansand)
Wiking
Nikt nie che uczyc sie norweskiego?

A gdzie się podział nowy wątek kursu norweskiego dla Polaków w Kristiansand? Wczoraj był a dziś już nie ma? I jak tu się uczyć języka skoro sam administator (?) blokuje i usuwa takie możliwosci.
Czyżby ten kurs był niewygodny i zbyt konkurencyjny dla jego kolesiostwa??? A może dlatego że nie zamieściłam go w ogłoszeniach i nie zapłaciłam???
Ręce opadają....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
norweskikristiansand napisał:
Nikt nie che uczyc sie norweskiego?

A gdzie się podział nowy wątek kursu norweskiego dla Polaków w Kristiansand? Wczoraj był a dziś już nie ma? I jak tu się uczyć języka skoro sam administator (?) blokuje i usuwa takie możliwosci.
Czyżby ten kurs był niewygodny i zbyt konkurencyjny dla jego kolesiostwa??? A może dlatego że nie zamieściłam go w ogłoszeniach i nie zapłaciłam???
Ręce opadają....

Mozesz sie oglosci tylko i wylacznei po wykupieniu reklamy. Ot to, taka maja polityke...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
norweski krs
(norweskikristiansand)
Wiking
Dziękuję za odpowiedz.
To była bardziej informacja niż ogłoszenie, żeby ludzie wiedzieli że jest taki kurs, ja nie mam w tym żadnego interesu.
Ale tu liczy sie tylko kasa, kasa, kasa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
giovi2 napisał:
kamila00 napisał:
Yatsek napisał:
kamila00 napisał:
Karol.Ky napisał:
Ech,
MASZ:

hahahah a to dobre
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
kamila00 napisał:
giovi2 napisał:
kamila00 napisał:[/b]
Yatsek napisał:
kamila00 napisał:
Karol.Ky napisał:
Ech,
MASZ:

Oczywiście

hahahah a to dobre

Co jest dobre? Potrafisz wyrażać się pełnymi zdaniami czy tylko "usmieszki" "Buzki" itp.? Chyba że masz 13 lat i chodzisz do gimnazjum to nie było pytania, wszystko jasne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Joseph napisał:
kamila00 napisał:
giovi2 napisał:
kamila00 napisał:[/b]
Yatsek napisał:
kamila00 napisał:
Karol.Ky napisał:
Ech,
MASZ:

Oczywiście

hahahah a to dobre

Co jest dobre? Potrafisz wyrażać się pełnymi zdaniami czy tylko "usmieszki" "Buzki" itp.? Chyba że masz 13 lat i chodzisz do gimnazjum to nie było pytania, wszystko jasne.

Daj sobie z nia spokoj, ta kobieta jest niepowazna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok