Imperator1988 napisał:
Na tym wlasnie polega proba wprowadzenia dwupartyjnego systemu gdzie wmawia sie obywatela ze kazdy inny glos jest "glosem straconym" i gdzie dwie partie teoretycznie sobie skacza do gardel a praktycznie sa zadowolone "wymienianiem" sie miejscem przy korycie. Tyle ze w Polsce jeszcze do tego na szczescie nie doszlo bo tym z PO wydaje sie ze moga sami dla siebie zachowac koryto, a PiS ciagle marzy o tym ze przejma miejsce PO i to oni beda miec "koryto na wieki".....
to już się dzieje
zobacz: PO podzieliła się na TWÓJ RUCH, Gowina i co tam jeszcze ?
PIS porozpadał się na PJN i Solidarną Polskę i inne dziwne tworki
Teraz w roku wyborczym (europarlament, samorządy) każdy daje i obiecuje więc nikt nie zwraca w jakim kolorze i papierku z jaką metką serwowane jest mu to g...
mało kto na to zwraca uwagę, bo jak piszesz tu:
Imperator1988 napisał:A media to odpowiada poniewaz najwidoczniej maja w tym interes.... Dlatego niechca dopuscic KNP i Korwina w odpowiedni sposob do mediow aby mogl przekazac Polskim wyborca jaka jest prawda,(...) [/quote]
Gdyby w Polsce byli Polacy to może by ich interesowało.
Średnio 6 - 12 minut w faktach masz papkę o: PIS, PO, Ukraina - papkę bo politycy PO komentują co powiedział prezes, a prezes komentuje co powiedział ktoś z PO i tak w koło macieju. Wiadomości - dość podobnie plus ok 5 min na sprawy społeczne = jakaś fundacja.
Obecnie Polska to spis granic w obrysie Unii Europejskiej. O zgodę na cokolwiek jeździmy pytać do Brukseli - kiedyś jeździli do Rosji (ZSRR) ale za to Jaruzelski został zbrodniarzem jak się nie mylę ( ok, wiem upraszczam).
Moim zdaniem Polski już nie ma.
Wiem, jak wygląda PR i marketing i social media - żyłam z tego jakiś czas. Obecnie to co nam serwują serwisy informacyjne to nic innego jak reklama... ciut droższa niż w bloku