Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miki Kiss (3026 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Podobno za czasow PRLu w ogole niewydawali paszportow o ile ktos jakos sie niezasluzyl dla partii lub tez wrecz odwrotnie zostal uznany za tak niebezpieczna jednostke iz lepiej bylo wyslac zagranice niz trzymac u siebie lub zlikwidowac. Wiec ten paszport ktos musial ci wydac aby pozwolili ci opuscic granice PRLu i wyjechac zza "zelaznej kurtyny" ?

Do tego ciagle niezrozumiala jest ta silna nienawisc do Polski i polakow. Jesli nie chodzi o "zniszczenie komunizmu" (sam sie zniszczyl bo kapitalizm pokona kazdy inny ustroj) to coz ci strasznego Polska zrobila? Zona polka wypuscila w skarpetkach z rozprawy? Czy tez moze bankructwo firmy i koniecznosc mieszkania w dzielnicy proletariatu i kupowania tanich produktow przeznaczonych dla proletariatu? Bo przeciez nikomu niewmowisz iz w Polsce nie mozna mieszkac w odpowiedniej dzielnicy miasta lub tez miec posiadlosci na wsi gdzie jedyne kiepy czy psie kupy to beda te ktore samemu sie zakiepuje i ktore wlasny pies strzeli.... A produkty tez mozna kupowac z gornej polki bo niewmowisz nikomu ze np wodka Belvedere to jest gorsza od jakiegos Absoluta czy Vikingfjordu etc.? Wiec coz takiego straszliwego w Polsce cie spotkalo jasto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
niewmowisz nikomu ze np wodka Belvedere to jest gorsza od jakiegos Absoluta czy Vikingfjordu etc.? Wiec coz takiego straszliwego w Polsce cie spotkalo jasto?
to gówno belvedere to coś chyba z 70 $ kosztowało w USA
kupiliśmy to ze trzy razy i uznaliśmy, że nie warto tego pić
na pewno się nie równa z absolutem
ale moje grono i tak głównie piło sterlinga
a co was spotkało, że w Polszy nie siedzicie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie mowilem iz Belvedere jest najlepsza wodka swiata bo takowa wedlug mnie jest Russkij Standard Platinum/Imperia. Lecz napewno jest lepsza od Absolutu co tez potwierdzaja niezalezne miedzynarodowe testy. A jesli tobie niezbyt smakuje to moze byc to rowniez spowodowane uprzedzeniem do wszystkiego co Polskie wiec wmawiasz sobie ze polskie nie moze byc dobre i powstaje efekt placebo. Gdyby przeprowadzic test z 5cioma kieliszkami wodki i w kazdym bylaby inna wodka to jestem pewien iz nieuznalbys iz Belvedere bylbaby najgorsza z tych wodek niewiedzac ktora to ktora.... A ja np. Russkij Standard Platinum/Imperia wyczuje nawet w takim "slepym" tescie poniewaz ma tak "gladki smak" iz niespotkalem sie poprostu z rownie dobra/podbnie smakujaca wodka.

Co mnie "spotkalo" to juz wielokrotnie na tym forum pisalem wiec juz chyba nie musze powtarzac poraz kolejny calej historii od urodzenia w Molde, pobytu w Polsce do 8mego roku zycia oraz "wywiezienia" tutaj w 1997mym. Cala moja historia jest logicznie i prawdziwie opisana, ba nawet pewien proletariusz za pomoca falszywego profilu lub podstawionej proletariuszki uzyskal moj adres facebooka i wstawil wam zdjecie z 2008mego roku bodajze. Bo oczywiscie nikt nie byl w stanie na podstawie podanych informacji oraz FILMu z Bergen dojsc do tego kim jestem.

Lecz twojej calej historii jasto nieslyszelismy.... Co do innych osob piszacych na forum to coz kazdy z nich musi opowiedziec swoja wlasna historie, dlaczego opuscili Polske.

Wedlug mnie powodem jest eurokolchoz, socjalizm oraz republika kolesi ktora nie daje takich swietlanych nadzieji jakie moga miec Rosjanie iz ich kraj z pomoca kapitalizmu stanie sie silny, bogaty i prawdziwie NIEPODLEGLY.... Wiec byc moze poprostu niechcialo im sie pracowac na podatki/ZUS/VAT do koryta dla Donalda/Kaczora/Millera i calej bandy kolesi, a nie kazdy potrafi jak Korwin sie im przeciwstawic....

Lecz twoja historia jasto jest chyba "inaksza" od nich wszystkich bo z jakiegos powodu zywisz wielka nienawisc i pogarde wobec Polski, Polakow i prawie wszystkiego co Polskie... dlatego mozna sie zastanawiac coz takiego cie strasznego spotkalo oraz jaka jest twoja pelna historia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
z jakiegos powodu zywisz wielka nienawisc i pogarde wobec Polski, Polakow i prawie wszystkiego co Polskie... dlatego mozna sie zastanawiac coz takiego cie strasznego spotkalo oraz jaka jest twoja pelna historia.
żeby żywić pogardę do tego narodu, to trzeba mieć tak ze 110 IQ
to chyba niezbyt wiele
przełomem było dla mnie usłyszenie od dwóch rodowitych, białych i ze mną ciut zaprzyjaźnionych Amerykanów
pierwszego w życiu Polish Joke
dowcipu o głupich polaczkach
to przeżyłem strasznego stresa
ja nie wiedziałem co jest grane
jak to, co to
na drugi dzień wypytałem się innego Polaka, co to od wielu lat już był w USA o co chodzi
no i on mi, no wiesz, eee noo no tu Polaków to się uważa za wzór przygłupa i wszystkie dowcipy o durniach to są, że głupi był Polak
tak gdzieś po 1990 roku w związku z poprawnością polityczną zaczęto Polaka zastępować blondynką
i wtedy zacząłem rozglądać się uważniej
czytać historię polską z wydawnictw polonijnych
i ostateczne wnioski
naród polski to podła, głupia, bezmyślna hołota
jak Piłsudski mówił - kurwy
polactwo
PS
wyjechałem dopiero po upadku komuny
to już mi komuniści paszportu dawać nie musieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Jak to w koncu bylo jasto? Mysle ze wiekszosc forum chcialoby uslyszec twoja prawdziwa historie aby juz nikt niczego niemusial sie domyslac czy tez wysnuwac takich tez jak patim ze np. byles w formacji milicyjnej za PRLu.....[/quote] Nikt nic nie chce wiedzieć IMPERATOR Każdy ma to w dupie czy się jebaliscie z komuchamo czy z gestapo ha ha ha. Stare debile jesteście Cały dzień przy lopacie, a w głowie tylko jedna myśl: wrócić do baraku, włączyć MN i dojebac takiemu jednemu z drugim słownie wklejając wycinki prasowe i w dodatku nie związane z Norwegia Debilizm pospolity... Zajebista beke z was ludzie maja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a jaka to niby formacja, a może profesja działa w Polszy bez zarzutu?
może księża, nauczyciele, żołnierze, prostytutki
no podsuń myśl....

mamy sluzby co juz wielokrotbie ratowaly dupe durnym hamerykanom
zreszta nie ma durniejszego narodu
jak usa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Imperator1988 napisał:
z jakiegos powodu zywisz wielka nienawisc i pogarde wobec Polski, Polakow i prawie wszystkiego co Polskie... dlatego mozna sie zastanawiac coz takiego cie strasznego spotkalo oraz jaka jest twoja pelna historia.
żeby żywić pogardę do tego narodu, to trzeba mieć tak ze 110 IQ
to chyba niezbyt wiele
przełomem było dla mnie usłyszenie od dwóch rodowitych, białych i ze mną ciut zaprzyjaźnionych Amerykanów
pierwszego w życiu Polish Joke
dowcipu o głupich polaczkach
to przeżyłem strasznego stresa
ja nie wiedziałem co jest grane
jak to, co to
na drugi dzień wypytałem się innego Polaka, co to od wielu lat już był w USA o co chodzi
no i on mi, no wiesz, eee noo no tu Polaków to się uważa za wzór przygłupa i wszystkie dowcipy o durniach to są, że głupi był Polak
tak gdzieś po 1990 roku w związku z poprawnością polityczną zaczęto Polaka zastępować blondynką
i wtedy zacząłem rozglądać się uważniej
czytać historię polską z wydawnictw polonijnych
i ostateczne wnioski
naród polski to podła, głupia, bezmyślna hołota
jak Piłsudski mówił - kurwy
polactwo
PS
wyjechałem dopiero po upadku komuny
to już mi komuniści paszportu dawać nie musieli

jasta...a tu wszyscy za głupa cie maja i jakos cie nie rusza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
a jaka to niby formacja, a może profesja działa w Polszy bez zarzutu?
może księża, nauczyciele, żołnierze, prostytutki
no podsuń myśl....

mamy sluzby co juz wielokrotbie ratowaly dupe durnym hamerykanom
zreszta nie ma durniejszego narodu
jak usa

no tak faktycznie
zapomniałem
Pan Jerzy Urban rzecznik rządu PRL zbierał koce dla bezdomnych Nowojorczyków
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@FunkyD: Czym sie zajmujesz to juz nam powiedziales:

Cały dzień przy lopacie, a w głowie tylko jedna myśl: wrócić do baraku, włączyć MN i dojebac takiemu jednemu z drugim słownie Chociaz z tym "dojebaniem" to niezabardzo ci wyszlo, gdyz sposob w jaki to robisz moze jedynie utwierdzic jaste w jego przekonaniach..... lecz to w jaki sposob probujesz "dojebac" oraz to ze niechcesz nic wiedziec jedynie potwierdza typowy stereotyp proletariusza.

A jasta to poprostu ma ten problem ze mu sie Polacy z proletariuszami pomylili i uwaza ze te slowa to synonimy: Polak = proletariusz a tak ABSOLUTNIE NIE JEST. Poprostu czasem Polscy proletariusze za bardzo rzucaja sie w oczy i psuja opinie reszcie narodu. A ktos posiadajacy nie wiecej jak 110 IQ moze wlasnie dojsc do takowych wnioskow o calym narodzie.... Gdyby jasta przeczytal poza historia XX wieku rowniez o wieku XVII i XVIII byc moze troche by zmienil zdanie a tak jedynie przeczytal o Dzierzynskim, Wojtyle i Pilsudskim oraz probowal dodac Dzugaszwiliemu polskie korzenie stwierdzajac ze cala reszta to proletariat do ktorego o dziwo sam siebie niezaliczyl oglaszajac sie bezpanstwowcem.

PS. Jesli do tej pory jeszcze ktos tego nie wie to jestem prawnikiem, pracuje u Fylkesmannen. A proletariusze (nie mylic z wykwalifikowanym specjalistami wykonujacymi prace fizyczna etc.) nie wazne z jakiego kraju wzbudzaja najczesciej we mnie smiech.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Pan Jerzy Urban rzecznik rządu PRL zbierał koce dla bezdomnych Nowojorczyków

IRAQ
wystarczy ?

i tylko jedynie Merian Cooper postanowił spłacić Polsce dług wdzięczności
Zgłoś wpis