Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
25 Postów
Dorota Lewandowska
(dorotka123)
Wiking
patim napisał:
ja sie pytam gdzie jest Helenka bo przeciez nie poszla spac
a co zazdrosc cie zzera ze przez cale zycienie bedziesz miala tyle orgazmuw co ona w jeden dzien

no ale jak jestes brzydsza od kozy to musisz baterie kupowac

hehehehe Patim daj na luz hehehe nie ta liga wyskocz pod zlobek i tam szukaj kogos do dyskusji ja nie z tych z ktorymi mozesz wiec bujaj pajacu bo nasrane w glowie masz az leje Ci sie uszami, dzieki za support w sprawie Helenki ale mimo iz potwierdziles ze jej liczba orgazmow dzienna godna jest Tirowki to ja mimo wszystko osiagam cel jakim bylo milczenie Helenki szkoda ze to nie przeklada sie na opieke nad Nikola no nic ale powoli do tego dojdziemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
dorotka123 napisał:
patim napisał:
a co zazdrosc cie zzera ze przez cale zycienie bedziesz miala tyle orgazmuw co ona w jeden dzien

hehehehe Patim daj na luz hehehe nie ta liga wyskocz pod zlobek i tam szukaj kogos do dyskusji ja nie z tych z ktorymi mozesz wiec bujaj pajacu bo nasrane w glowie masz az leje Ci sie uszami, dzieki za support w sprawie Helenki ale mimo iz potwierdziles ze jej liczba orgazmow dzienna godna jest Tirowki to ja mimo wszystko osiagam cel jakim bylo milczenie Helenki szkoda ze to nie przeklada sie na opieke nad Nikola no nic ale powoli do tego dojdziemy
1pyt:po huj opisaujesz czyjeś prywatne problemy(nie wnikam ile w tym prawdy bo to nie mój problem) na pojebanym forum głupia tepa strzało?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Dorota Lewandowska
(dorotka123)
Wiking
AndersB napisał:
[quote]dorotka123 napisał:
patim napisał:

1pyt:po huj opisaujesz czyjeś prywatne problemy(nie wnikam ile w tym prawdy bo to nie mój problem) na pojebanym forum głupia tepa strzało?[/quote

100% prawdy i nie pisz brzydko bo dostaniesz w papulca i pojdziesz z placzem do swojego pokoju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
dorotka123 napisał:
[quote]AndersB napisał:
dorotka123 napisał:
patim napisał:

1pyt:po huj opisaujesz czyjeś prywatne problemy(nie wnikam ile w tym prawdy bo to nie mój problem) na pojebanym forum głupia tepa strzało?
po huj czyt. po co?
a ile prawdy to mnie nie interesuje bo to nie mój cyrk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Dorota Lewandowska
(dorotka123)
Wiking
hehehehe Patim daj na luz hehehe nie ta liga wyskocz pod zlobek i tam szukaj kogos do dyskusji ja nie z tych z ktorymi mozesz wiec bujaj pajacu bo nasrane w glowie masz az leje Ci sie uszami, dzieki za support w sprawie Helenki ale mimo iz potwierdziles ze jej liczba orgazmow dzienna godna jest Tirowki to ja mimo wszystko osiagam cel jakim bylo milczenie Helenki szkoda ze to nie przeklada sie na opieke nad Nikola no nic ale powoli do tego dojdziemy [/quote]1pyt:po huj opisaujesz czyjeś prywatne problemy(nie wnikam ile w tym prawdy bo to nie mój problem) na pojebanym forum głupia tepa strzało?[/quote

100% prawdy i nie pisz brzydko bo dostaniesz w papulca i pojdziesz z placzem do swojego pokoju [/quote]po huj czyt. po co?
a ile prawdy to mnie nie interesuje bo to nie mój cyrk[/quote]

By uzyskac cel i jak narazie idzie swietnie dlatego nie komplikuj zbednymi wyzwiskami bo nie chce Cie obrazac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
przeciez dorotka123 nie ma zadnego zycia prywatnego i dlatego pisze o sobie w 3 osobie
jakas schizofrenia rozdwojenie jazni
czy tez zwykla patologia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Dorota Lewandowska
(dorotka123)
Wiking
patim juz miales byc grzeczny a Ty dalej pajacujesz przez Ciebie Helenka mysli ze jest zajebista
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
dorotka123 napisał:
patim juz miales byc grzeczny a Ty dalej pajacujesz przez Ciebie Helenka mysli ze jest zajebista

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
o minusik dostale tylko na to cie stac ???
teraz myslisz ze to wszystkie kobiety sa zajebiste oprocz ciebie

ba nawet kozy sa piekniejsze od ciebie

masz zal do swiata bo cie zaden facet nie dotknol nawet kijem przez szmate
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Nie oceniaj nikogo, zanim go nie poznasz
Nie oceniaj człowieka po wyglądzie
Nie oceniaj innych wedlug siebie
Nie oceniaj ludzi pochopnie