Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyska2001 (1653 niezalogowanych)
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Super - nie wchodz wiec tutaj jak Ci sie nie podobaja, albo napisz cos bardziej konstruktywnego

Karol.Ky napisał:
jaworro napisał:
Jak myslisz, czy Polacy za granica sa "gnijacymi burakami", czy "rozwijajacymi sie debesciakami"......

Pytam bo wiele osob twierdzi, ze na "POLUSOW" za granica trzeba uwazac, za jak ufac to napewno nie polakom i takie opinie slyszalem, kiedy wyjechalem kilka lat temu do Londynu.

Jednak, poznalem ciekawych ludzi, ktorzy sie rozwijaja i na ktorych mozna liczyc.
Chociaz po dzien dzisiejszy wiele osob twierdzi, ze tak nie jest i uwazaja swoich rodakow za hołote - wiec jak to jest...
Ze jedni tweirdza tak a inni inaczej ... ?
Jakie Ty masz doswiadczenie ?

Jak czytam twoje wypowiedzi to mam wrazenie jakbym slyszal teksty z filmu Dederki "witajcie w zyciu".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jak czytam twoje wypowiedzi to mam wrazenie jakbym slyszal teksty z filmu Dederki "witajcie w zyciu".
gorzej niz Kartoteka Mrozka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Widze, ze sie nie zrozumielismy. Nie oceniem pod wzgledem podoba, badz nie. Raczej pod wzgledem merytorycznym, lecz specjalista nie jestem. Zycze powodzenia z budowaniu piramidki zyskow i wyjazdow oraz milego dnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Duzo ludzi tak twierdzi, ze Ci co wyjechali to Ci KTORYM SIE NIE UDALO w PL....
Ja mysle, ze wyjechali Ci ktorych nic w PL nie trzymalo, albo tez mieli dosyc a przede wsyzstkim wyjechali Ci ktorzy mieli ODWAGE !

Joseph napisał:
Lindemans napisał:
jaworro napisał:
Jak myslisz, czy Polacy za granica sa "gnijacymi burakami", czy "rozwijajacymi sie debesciakami"......

Pytam bo wiele osob twierdzi, ze na "POLUSOW" za granica trzeba uwazac, za jak ufac to napewno nie polakom i takie opinie slyszalem, kiedy wyjechalem kilka lat temu do Londynu.

Jednak, poznalem ciekawych ludzi, ktorzy sie rozwijaja i na ktorych mozna liczyc.
Chociaz po dzien dzisiejszy wiele osob twierdzi, ze tak nie jest i uwazaja swoich rodakow za hołote - wiec jak to jest...

Polacy za granica sa dokladnie tacy sami, jak Polacy w Polsce...

Część musi za to sie dowartosciowac, twiedzac ze ci co wyjechali to holota i na odwrót.

Tak samo jak z tym że politycy tylko kradna bo naród to święty jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Wcale Nie uwazam tak, jak czujesz to moze prysznic sobie wez i przestaniesz czuc holote kolezko.

Polace w/g mnie to najbardziej przedsiebiorczy narod na SWIECIE - oczywiscie sa wyjatki wszedzie jak widac, ale ogolnie to duzo potrafimy !

jasta102 napisał:
ty uważasz napewno polaków za hołotę
widać, słychać i czuć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Masz racje, zostan tutaj. Zlap sie razem z Czesiem i mozecie razem w spolce dekorowac to forum madrymi przemysleniami i komentarzami - nie na temat bo nie na temat - no ale nie kazdy jest specjalista zeby sie wypowiedzeic skomplikowane pytanie w tytule

Karol.Ky napisał:
Widze, ze sie nie zrozumielismy. Nie oceniem pod wzgledem podoba, badz nie. Raczej pod wzgledem merytorycznym, lecz specjalista nie jestem. Zycze powodzenia z budowaniu piramidki zyskow i wyjazdow oraz milego dnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jaworro napisał:
Masz racje, zostan tutaj. Zlap sie razem z Czesiem i mozecie razem w spolce dekorowac to forum madrymi przemysleniami i komentarzami - nie na temat bo nie na temat - no ale nie kazdy jest specjalista zeby sie wypowiedzeic skomplikowane pytanie w tytule

Karol.Ky napisał:

To ci odpowiem na to skomplikowanie pytanie: Polacy za granicami sa tacy sami jak w Polsce, czesto zawistni, zazdrosni, wylgarni itp, ale sa tez mili, kulturalni, pomocni, przyjacielscy. Zalezy tylko na kogo sie trafi. Roznic nie ma. Zacytuje znajomego: zalezy od miejscowoci, w niektych miastach Norwegi polska emigracja jest bardziej "prosta".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Z ludzmi bywa roznie, ja zauwazylem, ze Ci ktorzy do mnie mowili na poczatku kiedys wyemigrowalem - ze na POLAKOW trzeba uwarzac - to sami ich reprezentowali...
Podobnie jak z rzadem, gadaja gadaja gadaja - jakich to zlych politykow mamy a takich politykow jacy sami jestesmy (mam na mysli tych ktorym jest bardzo zle).

Joseph napisał:
Lindemans napisał:
jaworro napisał:

Polacy za granica sa dokladnie tacy sami, jak Polacy w Polsce...

Część musi za to sie dowartosciowac, twiedzac ze ci co wyjechali to holota i na odwrót.

Tak samo jak z tym że politycy tylko kradna bo naród to święty jest...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Czesio - Jestem Pod Wrazeniem Twojej pracy domowej - piatka z plusem - TaK to jest moje...
Wracajac do tematu FORUM - masz jakies zdanie na ten temat, czy chcesz jeszcze cos dodac na moj temat ?

czesio.:* napisał:
jaworro napisał:

oszzzz kurwa...prawa autorskie do "debesciak" są czesia...

może coś od siebie,co?
np:
"Ostatnie 3 tygodnie były bardzo inspirujące i motywujące. Wiedza, która posiadłem jest większa niż wyniesiona z okresu 3 lat studiowania. Narzędzia, które nabyłem niesamowicie zmieniły moją osobę oraz podejście do życia. Jedno z najlepszych szkoleń, w których do tej pory brałem udział i zdecydowanie polecam je również Tobie. Jesli oczekujesz więcej od siebie i jestes głodny zycia…po tym szkoleniu Twój potencjal Cie zadziwi tak jak mój zadziwił mnie ..."

bo to twoje co nie???

cuś cienki ten twój potencjał...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Krzysztof Jaworski
(jaworro)
Nowicjusz
Zmien Towarzystwo najlepiej

rybcia65 napisał:
jestem od maja w norge i powiem banda huja