Hej "Troche" stary ten wątek...ale tak się zastanawiam czy znalazłeś kogoś (z Polaków kto faktycznie bywa na tej siłowni??????????? Bo ja rodaków do tej pory nie miałam okazji tam spotkać...a w grupie zawsze raźniej...
hej,,no troche czasu minęło jak zarzuciłem temat....na siłowni raczej rodaków nie spokałem..zresztą zajety byłem sobą..jakiś czas temu bywałem tam,, ostatnio nie, bo praca ,,zmeczenie,, a to pogoda itp...no i jakos motywacji brakowało... jak bys miała ochote to pisz to jakoś sie tam stykniemy,,nie wiem czy w tem weekend tam zajadę bo mam vakt,hmm ,może... .mój numer tel.92483892,,jak nie odbiore to prześlij sms....postaram sie odpisać albo odzwonić..
ja chodze do fresch na ryen w oslo
i juz polakow ladna gropka sie zbieze
meska zenska
a i obcokrajowcow tez sie da ciekawych poznac-kwestia tylko jakk dlugo sie chodzi i jak sie z nimi czesto rozmawia
O, to milo slyszec. Tylko u mnie z tym podnoszeniem i wyciskaniem to tak jakos slabo. Bardziej do wspinaczki miesnie przyzwyczajone ale milo bedzie kogos spotkac z rodakow i w czasie odpoczynku zamienic pare zdan. Chyba ze tez sie wspinasz?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.