Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Praca, rękodzieło - produkcja - Norwegia

Czytali temat:
Angelika Mojak (569 niezalogowanych)
24 Posty
Monika J
(moka73)
Wiking
Dzień dobry,

szperam w internecie w poszukiwaniu firm w okolicach Stavanger (mieszkam w Naerbo), które produkują ozdoby, dekoracje, rękodzieło. Naprawdę dużo tego w sklepach, gdzieś jest też produkcja. Mam wykształcenie w tym kierunku, umiejętności i talent. Jeśli macie informacje na ten temat (strony www np), będę wdzięczna za pomoc.
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Dziewczyny, jak radzicie sobie z wyborem abażura do sypialni, kiedy chcecie, żeby lampa była jednocześnie praktyczna i ozdobna? Zależy mi na tym, żeby lampa ładnie wyglądała, ale też dobrze oświetlała przestrzeń do czytania przed snem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
orime
(orime)
Nowicjusz
Hej, ja stawiam na abażury o średniej wielkości, które są wykonane z materiału o delikatnej fakturze. Dzięki temu światło jest rozproszone, ale nie za ciemne. Abażury z bawełny czy lnu dają przyjemne, ciepłe światło i nie przytłumiają go zbytnio. Jeśli chcesz, żeby lampa była ozdobą, poszukaj abażura z delikatnym haftem albo subtelnymi frędzlami. Ostatnio kupiłam abażur z lekkim połyskiem i muszę przyznać, że świetnie się sprawdza – jest elegancki, ale nie przesadzony.
www.weranda.pl/urzadzamy/dekoracje/jak-d...ur-do-lampy-stojacej
Na stronie jest kilka inspiracji na abażur i jego wybór.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok