Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski Elwira Musiał (15047 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
CIĄG DALSZY:
1.nie młoda ale miła i sympatyczna [tak mowia co niektorzy ] Pani szuka pracy i pokoju w norwegi okolice Vestfold . Sprzątanie i nie tylko podejme sie kazdej pracy . prosze o wiadomosc .odwdziecze sie

2.Oboje uczciwi i pracowici, dobra aparycja, sympatyczni. Nie będziesz się wstydził, że nam pomogłeś(aś). Proszę o kontakt.

3.pilnie poszukuje pracy na terenie Stavanger , najlepiej w firmie sprzątającej w kuchni też sobie poradze lub coś innego.....jestem tu już dwa lata , wszystkie wymagane paiery plus referencje. Angielski komunikatywny w trakcie robienia kursów jezykowych języka norweskiego. Prosze tylko o powarzne oferty.

4.Szukam pracy dla kosmetyczki.
Posiadam wyższe wykrztałcenie w tej dziedzinie.
Duży staż pracy
Znajomość języka angielskiego...

5.wykształcenie wyższe (licencjat z administracji), jestem zdecydowany, nic mnie nie trzyma w Polsce, mogę pracować w róźnych miejscach bez powrotu do domu, bez powrotu na święta, bardzo dobre zdrowie, bez nałogów, uczciwy, niekarany, solidny

6.sprzedam e papierosa .
jest to elektroniczny papieros ktory zastepuje normalny paieros normalnie sie nim zaciagsz puszczasz dym lecz ten dym po para wodna mozesz go wszedzie uzywac ,jest nie szkodliwy ,ale skuteczny ja wlasnie rzucilem palenie i moge go odsprzedac ,jesli czujesz sie na silach .....pozdrawiam .....
farik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
CIĄG DALSZY:
1.nie młoda ale miła i sympatyczna [tak mowia co niektorzy ] Pani szuka pracy i pokoju w norwegi okolice Vestfold . Sprzątanie i nie tylko podejme sie kazdej pracy . prosze o wiadomosc .odwdziecze sie

2.Oboje uczciwi i pracowici, dobra aparycja, sympatyczni. Nie będziesz się wstydził, że nam pomogłeś(aś). Proszę o kontakt.

3.pilnie poszukuje pracy na terenie Stavanger , najlepiej w firmie sprzątającej w kuchni też sobie poradze lub coś innego.....jestem tu już dwa lata , wszystkie wymagane paiery plus referencje. Angielski komunikatywny w trakcie robienia kursów jezykowych języka norweskiego. Prosze tylko o powarzne oferty.

4.Szukam pracy dla kosmetyczki.
Posiadam wyższe wykrztałcenie w tej dziedzinie.
Duży staż pracy
Znajomość języka angielskiego...

5.wykształcenie wyższe (licencjat z administracji), jestem zdecydowany, nic mnie nie trzyma w Polsce, mogę pracować w róźnych miejscach bez powrotu do domu, bez powrotu na święta, bardzo dobre zdrowie, bez nałogów, uczciwy, niekarany, solidny

6.sprzedam e papierosa .
jest to elektroniczny papieros ktory zastepuje normalny paieros normalnie sie nim zaciagsz puszczasz dym lecz ten dym po para wodna mozesz go wszedzie uzywac ,jest nie szkodliwy ,ale skuteczny ja wlasnie rzucilem palenie i moge go odsprzedac ,jesli czujesz sie na silach .....pozdrawiam .....
farik

Jedynka wymiata, nie tylko dosłownie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Z ogłoszeń:

1.mam do sprzedania 350 nok
2.Kupie karzde auto polskie po niskiej cenie
3.Witam bardzo serdecznie moją kochaną polonie.
Sprawy się mają następująco.Szukam jakiejś roboty w zakresie budowania całych domów.Robię całe i zewnątrz i wewnątrz wszystko pod klucz.Jestem już u nas drugi raz ponieważ po pierwszym zachciało mi się wielkich konstrukcji w niemczech noi tam ruszyłem z myślą szerokich horyzontów.Po okresie półrocznym stwierdziłem że tam jest pełne zepsucie i wróciłem do nas do norway ponieważ u nas jest najlepiej.11 lat już rzezbie w temacie więc dla mnie dom zrobić to wiadomo rodacy "praktyka czyni mistrza".Aktualnie razem z moimi norskimi braćmi (dobrzy ludzie) robiłem przez poł roku w kolorze czyli pełna sztuka domu z kolorowego kamienia zewnętrznie jak i wewnętrznie.Fajna robota ale już żeśmy właśnie skończyli.Noi poszukuje czegoś pilnie bardzo moja polonio.Najlepiej z okolic Stavanger lub Sandnes ale jak by ktoś miał coś z innego regionu to też świetnie będzie.Także moja kochana polonio czekam na jakiś kontakt i pozdrawiam bardzo serdecznie rodacy.

P,S I speak english and understand little norwegian

4.odkupie sprzątania Oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
AniaRNorway napisał:
Z ogłoszeń:

1.mam do sprzedania 350 nok
2.Kupie karzde auto polskie po niskiej cenie
3.Witam bardzo serdecznie moją kochaną polonie.
Sprawy się mają następująco.Szukam jakiejś roboty w zakresie budowania całych domów.Robię całe i zewnątrz i wewnątrz wszystko pod klucz.Jestem już u nas drugi raz ponieważ po pierwszym zachciało mi się wielkich konstrukcji w niemczech noi tam ruszyłem z myślą szerokich horyzontów.Po okresie półrocznym stwierdziłem że tam jest pełne zepsucie i wróciłem do nas do norway ponieważ u nas jest najlepiej.11 lat już rzezbie w temacie więc dla mnie dom zrobić to wiadomo rodacy "praktyka czyni mistrza".Aktualnie razem z moimi norskimi braćmi (dobrzy ludzie) robiłem przez poł roku w kolorze czyli pełna sztuka domu z kolorowego kamienia zewnętrznie jak i wewnętrznie.Fajna robota ale już żeśmy właśnie skończyli.Noi poszukuje czegoś pilnie bardzo moja polonio.Najlepiej z okolic Stavanger lub Sandnes ale jak by ktoś miał coś z innego regionu to też świetnie będzie.Także moja kochana polonio czekam na jakiś kontakt i pozdrawiam bardzo serdecznie rodacy.

P,S I speak english and understand little norwegian

4.odkupie sprzątania Oslo

1. Rozumiem to tak, ze ktos ma 350 koron i chce sie ich pozbyc, wymienic na euro/funty itp.
4. Tu chodzi o odkupienie planów sprzątania. Taki starszy proceder, bo laski jak maja wiecej klientów to sprzedaja te prace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
1. w sumie w tytule ogłoszenia były "papieroski", niemniej treść można zrozumieć tak jak napisałaś, bo brak przecinków zmienia sens
3. poezja, prawie list miłosny do rodaków, miodzio
4. mimo wszystko zabawnie to brzmi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ciąg dalszy:

1. Dwie polki poszukuja jakiej kolwiek pracy dyspozycyjne pracowite mile takze w soboty i niedziele

2Hello. My name is Daniel .......... .I am 24 years old and I am from Poland. I am fully coded welder and site fitter with 4 years experience . I do all type of welding ( 111 H-L045, 135,136(gasless wire) and 141) included steel fixing. I was working for last 4 years in the UK as welder and site fitter and I am looking for job as welder fabricator and site fitter in Norway. I can speak English (My me additional skills in English are in the level advanced (written & spoken). Contact number 0048794401310 King Regarts Daniel
( jeśli ktos zna j.angielski to moze sobie teraz wyobrazic jaki poziom mają ci, którzy twierdza ze znają język na poziomie "komunikatywnym"

3.Mąż pracował przy produkcji łodzi tj. laminat, zaprawki, montaż. Robił takze w lesie jako drwa.Ja moge zając się dzieckiem, bądź sprzątać. pracowałam jako sprzedawca i prowadziłam własną działalność. proszę o kontakt na mail.

4.Mam 30 lat,
jestem w Oslo od 4 dni,
szukam pracy, bo żona sobie tu studia wymyslila

5.znam jezyk angielski jesli potrzebujesz pomoge ci w roznych urzedach przetlumaczyc na polski za drobna oplata oslo i okolice.jestem dyspozycyjny.

6.Czesc mam na imie Ewelina,mam 20 lat jestem sympatyczna osoba bardzo szybko ucze sie nowych zeczy.Sprzatanie domow, opiekowanie sie dziecmi , starszymi ludzmi mam doswiadczenie z konmi, moge sie tagrze nimi opiekowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Hilton napisał:
Ciąg dalszy:

[/b]
2Hello. My name is Daniel .......... .I am 24 years old and I am from Poland. I am fully coded welder and site fitter with 4 years experience . I do all type of welding ( 111 H-L045, 135,136(gasless wire) and 141) included steel fixing. I was working for last 4 years in the UK as welder and site fitter and I am looking for job as welder fabricator and site fitter in Norway. I can speak English (My me additional skills in English are in the level advanced (written & spoken). Contact number 0048794401310 King Regarts Daniel
( jeśli ktos zna j.angielski to moze sobie teraz wyobrazic jaki poziom mają ci, którzy twierdza ze znają język na poziomie "komunikatywnymi

6.Czesc mam na imie Ewelina,mam 20 lat jestem sympatyczna osoba bardzo szybko ucze sie nowych zeczy.Sprzatanie domow, opiekowanie sie dziecmi , starszymi ludzmi mam doswiadczenie z konmi, moge sie tagrze nimi opiekowac.

Niezły ten angielski ale google tłumacz nie jest aż tak dobry jak sie niektórym wydaje
Jak koleś sam to pisał to pewnie w pracy sie dogadałby(ale "advanced" to on nie jest) , z tym że publikowanie takich "kfiatków" to już samobójstwo
No ale welder z niego nie byle jaki bo z rodziny królewskiej "KING REGARTS DANIEL"

AD.6 szybko sie uczy 20 lat i sprzątać potrafi
Opieka nad końmi mnie zaintrygowała mam jednego narwanego ogiera to może sie zaopiekuje
gdzie ten numer do Ewelinki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ogierem to i ja sie zaopiekuje A uczyć sie juz nie musze, bo mam 16 lat doświadczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tomasz D........
(Dranas)
Wiking
4.Mam 30 lat,
jestem w Oslo od 4 dni,
szukam pracy, bo żona sobie tu studia wymyslila

Moim zdaniem jedno z najsympatyczniejszych ogłoszeń.
Musi naprawdę kochać żonę, skoro przyjechał z nią do Oslo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Hilton napisał:
ogierem to i ja sie zaopiekuje A uczyć sie juz nie musze, bo mam 16 lat doświadczenia.

Brzmi zachęcająco
tylko namiarów brak
P.S. ogier dalej narwany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok