Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jaki internet - Norwegia

49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
WItam
Mieszkamw oslo i nie posiadam jeszcze internetu.
Chcialem sie od was dowiedziec jaki sa ceny internetu , jakie rodzaje internetu (jak szybki np 2 mega) dodam ze interesuje mnie internet tylko bezprzewodowy . Najlepiej chcialbym wykupic internet z opcja po 17 za darmo i we wszystkie wekendy moze ktos wie gdzie jest tanio i dosc szybki internet czekam na pomoc
Pozdrawiam Grzel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
mój znajomy ma NetCom, za 100 nok mies, po 17 i weekendy bez dodatkowej opłaty, ale prędkość jest dość słaba, często przerywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Ja osobiscie przetestowalam chessa i netComa.U mnie w domu chess nie mial zasiegu zupelnie,musialam wychodzic na dwor aby cokolwiek zlapalo,netCom dzialal,ale w ciagu kilku godzin,podczas ktorych uzywalam neta zrywal sie i doprowadzal mnie do szalu.O ogladaniu filmow lub sluchaniu muzyki musialam niestety zapomniec,nie mowiac juz o sciaganiu czegokolwiek.Jesli chodzi o chessa ,nie pamietam oplat ale w netComie placilam 99 koron miesiecznie i moglam z niego korzystac od 17-tej do 8-mej rano.Najlepiej by bylo, jesli masz taka mozliwosc,pozyczyc od kogos i wyprobowac u siebie w domu,czy w ogole bedzie zasieg(w chessie mialam 10 dni na przetestowanie,w netcomie nie)
Niestety jesli chodzi o internet mobilny, nie jest najwyzszych lotow,niezaleznie w jakiej sieci,no chyba ze trafisz na super miejscowke,do ktorej przesyl bedzie super,czego Ci zycze

Ps.Czasami zdarzaja sie dosc korzystne promocje,a teraz,wydaje mi sie, mamy czas ku temu sprzyjajacy Pozdrawiam

Ps.2 AniaRNorway,celna uwaga,weekendy od piatku od 17-tej do poniedzialku do 8-mej rano byly w cenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Ja mam telenor za 119 koron miesięcznie od 17 do 7 oraz soboty niedziele i święta w cenie abonamentu. Prędkośc jest bardzo dobra i zasięg też, ale o oglądaniu filmów i ściąganiu plików nie myśle, ponieważ każdy moblilny internet ma ograniczenia co do ilości ściąganych bajtów. U mnie jest to chyba 5GB miesięcznie. Po zużyciu dozwolonej ilości bajtów prędkośc spada do tempa zółwiego lub jeszcze mniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski09 a Ty z jakiego neta korzystasz?bo widze ze Cie wywala co jakis czas...podziel sie z nami swoim doswiadczeniem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Sprawdź na netcom.no/mobiltbredband/fribruk.html Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
...ze sredniego
ale nie na kazdej stronie mi wywala

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
nad net comem radzę się pięć razy zastanowić. ja zakupiłam, ale głównym czynnikiem, który wpłynął na moją decyzję była cena i teraz żałuję. zupełnie nie pomyślałam, że tysiące! innych osób też się na niską cenę skuszą
totalna średniawka (zdarzało mi się jednak i z gorszych korzystać) na szczęście umowa tylko na rok uff
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Net Com - totalne dziadostwo. Ciężko się połączyć na dobrej prędkości, parę miesięcy temu wprowadzili limit ilościowy oprócz godzinowego na najtańszym abonamencie . Używam go od czasu do czasu z powodu przeciążenia domowej sieci - większość lokatorów niezależnie od narodowości bawi się w piractwo .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kupiłam wlasnie dzis internet "ice" bezprzewodowy. Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok