pippen napisał:
maniakalnie napisał:
pippen napisał:
WilhelmTell82 napisał:
http://wiadomosci.onet.pl/slask/pseudokibic-ruchu-chorzow-zaatakowal-kobiete/0q513
Tak jak pisalem wczesniej to sa zwykli bandyci w szalikach,a nie kibice i rzad dawno powinien ich palowac,az im sie ode chce uczciwych ludzi terroryzowac.
czy ty się dobrze czujesz? byłeś tam? ja tak! Przez 8 godzin nic na plaży się nie działo, chodzili ludzie, wszyscy kulturalnie się bawili i nie było problemów. Uczciwych ludzi terroryzować? Człowieku wiesz że ten statek ma zakaz wpływania do USA za podobne rozboje jak w Gdyni? Wiesz co robili wcześniej m.inn. w Świnoujściu? Nie wypowiadaj się na tematy o których nic nie wiesz !!
dobre
polecam zatem obejrzec filmiki (Szczególnie ten drugi), jakie nagrała laska siedząca w tym czasie na plaży... jakbym tam była z dzieckiem,to bym się zawinęła w te pędy. miło i kulturalnie
to chyba mamy inny pogląd na to,co jest kulturalną zabawą w miejscu publicznym w środku dnia.
kontakt24.tvn24.pl/temat,nie-czulam-sie-...,html?categoryId=496
no rzeczywiście było fest niebezpiecznie: Śpiewy, tańce, race świetlne i wyzwiska .... trzeba się ubierać i uciekać z plaży. Spokojna zabawa bez napinki. Nikogo nie atakowano, nikomu nie kazano się zbierać do domu ... Jakoś laska kręciła film i się nie bała .... bo nie było czego
Nie rozumiem, ale to fakt że można bać się nawet lecącej muchy ....
"lechia kurwa,tak jest", "policje jebana beeeedzie", "arka gdynia kurwa świnia", jebana arka,jebac"bla bla bla - wszystko w ciągu 60 sekund...
Nie napisałam nic o strachu, tylko o
KULTURZE! dlatego też napisałam że jakbym była tam z DZIECKIEM, to bym się zawinęła, żeby nie musiało słuchac takich, jak to ty nazywasz "śpiewówi tańców i zabawy bez napinki". Ale rzeczywiście jeśli dla ciebie kulturalna zabawa to taka właśnie jak na załączonym obrazku, to naprawdę nie ma sensu wdawac się w dyskusję, bo mam ciut inne kryteria, i raczej się nie dogadamy. ale ok, nie wszyscy muszą się przecież ze sobą zgadzac.
I jeszcze raz powtarzam - nie dyskutuję tu o policji,rządzie,reakcji władz itp itd, jedynie o przywołanej kulturze TYCH konkretnych kibiców. Bo też wiem, że nie cała społecznośc kibicowska to chamy i prostaki.