Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3494 niezalogowanych)
12 Posty

(wipnetart)
Wiking
Ludzie to przykre jakie w was jest skurwysyństwo. I lepiej się czujesz jeden z drugim, że tak napisałeś... Potraficie tylko krytykować, ale pewnie tylko kogoś, bo w lustro to pewnie nigdy nie patrzycie. Fakt jak bym tam przyjechał i miał funkcjonować z takimi ******** jak wy to dramat. Wy uważacie się za Polaków?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
wipnetart ...Mlody czlowieku w d00pie byles i gowno widziales...... ja umiem spiewac co nie znaczy ze mnie zatrudnia odrazu w operze.... troche pokory... emigracja to nie wyjazd na wakacje.... napisz czym jestes z zawodu ... a ze potrafisz to czy tamto to znaczy ze nie umiesz nic....piszesz ze umiesz klasc glazure? a wiesz jak sie kladzie glazure na membranie????? pokory troche ......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(wipnetart)
Wiking
Wiesz gdzie mam ich kompetencje? domyśl się... A co do reszty się zgadzam, język to podstawa i papier, nawet w PL już tak jest..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
wipnetart , no wyszlo szydlo z worka....fahofiec od siedmu bolesci ...... potrafisz obrzucac blotem tylko i wylacznie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
jeśli jesteś siebie pewny to wyślij kilka CV na fiin.no lub nav.no i wtedy się bedziesz mógł zorientować na czym stoisz. zadzwoń w kilka miejsc a dowiesz się czego tu potrzeba. poczytaj wczesniejsze tematy o podobnym temacie i doskonale bedziesz wszytsko wiedział. jest duzo ludzi którzy sami w Pl cos zrobili ale tu jest troche inaczej (technologia czas pracy podejscie do niej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(wipnetart)
Wiking
Widzę że do oceniania to też jesteś pierwszy jak i oni ta hołota... Prosiłem że jak ktoś ma coś mądrego do napisania - patrz tytuł - to niech pisze. Ja cię kolego nie znam więc cie nie oceniam, więc ty zrób podobnie. Jak ktoś zaczyna od potępiania kogoś że w ogóle napisał że chciałby tam pracować to dla mnie jest durniem. Jak ktoś chciałby drugiemu pomóc to można coś napisać na temat. Sory ale tak uważam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(wipnetart)
Wiking
Dzięki KonkoN, tego właśnie oczekuję, jakiś normalnych wskazówek, a nie jak ta hołota naśmiewania się, mędrkowania itd..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
wipnetart zadalem konkretne pytanie a gdzie odpowiedz?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
ale wszyscy Ci napisali to samo tylko w bardziej dosadny sposob i nie masz sie co denerwowac, patrzac prawdzie w oczy odpisali Ci na to Ty napisales, poczytaj dokladnie jak jest w Norwegii. podstawa to jezyk jak angielski to zajebisty lub norweski oraz JEDEN KONKRETNY zawod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(wipnetart)
Wiking
Lepiej tam zostańcie, bo tu takich skurwysynków nie lubią, z takimi to trzeba krótko! Pierdolona hołota!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok