Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej Krupa Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) Arni -------- przemyslaw kuniec Milena Mis Klaudia Przemus paweł wolski Adrianno12 JerzyNowok Emilian1 Amigo Transport (4560 niezalogowanych)
4 Posty
staś sobieski
(chsta84)
Wiking
W sumie to jakies 6 lub 7 piw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
staś sobieski
(chsta84)
Wiking
jakies 6 lub 7 piw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to 12 godzin wczesnie
chyba ze wazy 140kg to 10godz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
chsta84 napisał:
jakies 6 lub 7 piw
Polskich , czy Norweskich i w jakim czasie przed teoretyczną kontrolą .
Jestem ciekaw , bo sam czasami drinkuję , niemniej zawsze staram się mieć przerwę 12 godzin przed samą jazdą .
Drink to 25-50 gram 60% + piwo 0,33l 2,5% /lett/ + syrop z czarnej porzeczki , do pojemności 0,5 l .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
Norrske pojebusy potrafia zabrac za domniemanie. hehe

www.dagbladet.no/2010/01/20/nyheter/inne...ksikkerhet/10015220/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
Masz moczymordo:

Bøtenivået står i forhold til påvirkningsgraden. Riksadvokatens rundskriv fra 2009 sier at promille fra 0,21 til og med 0,40 gir forelegg på 6 000 kr. Kommer saken opp for retten skal aktor påstå bot på 7 000 kr. Promille fra 0,41 til og med 0,50 gir et bøtenivå på hhv. 10 000 og 12 000 kr.

Ved alkoholkonsentrasjon over 0,5 promille skal boten i utgangspunktet tilsvare en og en halv brutto månedslønn.

Fengselstraffen for promillekjøring er betinget eller ubetinget fengsel, og strafferammen for overtredelse av vegtrafikkloven er inntil 1 år. I praksis ligger straffen for promillekjøring normalt fra 21 dager til 3 måneder.

Loven graderer straffen i forhold til alkohol eller stoffkonsentrasjonen i blodet eller grad av påvirkning.

Ved promille fra 0,2 til 0,5 i blodet eller alkoholkonsentrasjon i utåndingsluften til og med 0,25 milligram per liter luft, idømmes som regel ikke fengsel.

Ved promille fra 0,5 – 1,0 i blodet eller alkoholkonsentrasjon i utåndingsluften over 0,25 til og med 0,5 milligram per liter luft, idømmes som regel betinget fengsel.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
staś sobieski
(chsta84)
Wiking
pierwsze gdzieś o 16 a ostatnie jakies 30 min przed dmuchaniem.I w wydychanym miałem 0,93 promila to ciekawe ile miałem we krwi bi nie powedzieli a badanie krwi miałem jakies 30 min po dmuchaniu no moze 45 min po dmuchaniu..pomużcie prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
chsta84 napisał:
pierwsze gdzieś o 16 a ostatnie jakies 30 min przed dmuchaniem.I w wydychanym miałem 0,93 promila to ciekawe ile miałem we krwi bi nie powedzieli a badanie krwi miałem jakies 30 min po dmuchaniu no moze 45 min po dmuchaniu..pomużcie prosze

w czym ci maja kurwa pomoc??? Masz 2 posty wyzej. Idziesz siedziec pijaczyno. Zreszta wrzuc sobie w translator
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
chsta84 napisał:
Tak jak wyżej napisał Słynny na Okolicę niejaki ..._Anihilacja ... .
---
To nie Polska ... To Norge i całkiem Inne warunki ... !
Tu Policja ma Swojego Adwokata który może brać udział w samej sprawie karnej .
---
Tak jak zresztą pisałem w Moim pierwszym Poście ...
---
TU Łapówki Nikomu nie dasz ...!
---
Zresztą w twoim przypadku , to sama grzywna opiewa na jakieś 30 - 40 tys koron .
PÓŁTORA MIESIĘCZNE wynagrodzenie Brutto ... !!! .
---
Jedyna rada to spieprzać do kraju ... !!!
Przed samą rozprawą ... w zależności od tego , jaką masz pracę ...!? .
---
Jak w pracy jesteś kierowca to i tak masz już "pozamiatane" ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
a jaki jest problem kupic sobie alkomat? w polsce juz za 400zł kupisz taki co prawde powie. Ja dopiero po tym jak kupiłem zdałem sobie sprawe ile razy wczesniej wsiadałem na kacu niby trzeźwy do auta a jednak pod wpływem. teraz dopóki nie ma 0.00 nie wsiadam.
o wiele taniej by to nie jednego wyniosło a teraz płać o wiele wyższą cenę i nikt ci tu nie pomoże i nawet mi cie nie szkoda.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok