Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin n Kamil . Jacek Kramarczyk jolkaaa (1342 niezalogowanych)
17 Postów

(marciano13)
Wiking
nie przejmuj sie debilem !! jak chce za 30 nok pracowac to niech bierze manatki i do PL uderza tam na pewno za 3 złote na godzinę od roboty sie nie opędzi !!! prawde powiadam ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Przypomniała mi się rozmowa z moim polskim sąsiadem. Ciągle prosił o drobne na piwo. Kiedyś mówię do niego, że wiem , że jest praca tu i tu, za jakąś określoną kwotę, zawrotna niestety to ona nie była...Sąsiad na to ,,Za takie gówniane pieniądze, to ja pracować nie będę,,....no i nie wiem, czy lepiej mieć tzw gówniane niż żadne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lena1 napisał:lepiej mieć tzw gówniane niż żadne?
Wszystko zależy od danej konkretnej osoby , jak Ona do tego Podchodzi .
---
Ja Osobiście , Miałem w Swoim Życiu Zawodowym , taki epizod w 1998 r. że pracowałem przez trzy miesiące za ZŁOTÓWKĘ NA GODZINĘ po 10 godzin dziennie , trzy dni w tygodniu ... a dwa dni się uczyłem .
---
Firma w której pracowałem , nie chciała Mi dać Dwóch dni wolnego na naukę , a zajęcia były tylko rano ! .
---
Rzuciłem Firmę i poszukałem takiej pracy fizycznej w której miałem właśnie te dwa dni wolnego .
Gość o niczym nie wiedział , jednak płacił codziennie 10 złotych ...!!! . A Ja miałem święty spokój i czas na ukończenie nauki i zdania Egzaminów Państwowych .
---
Ech to były czasy ... jak Sobie Przypomnę , forsę przed wydaniem w sklepie obracałem pięć razy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Camino)
Wiking
Lenie smierdzące nie chce wam sie pracować za male pieniadze, lepiej na zasilku siedziec, pic piwo i gadac, ze nie pojdzie sie za male pieniadze do pracy!!!! pozniej przez takich idiotow leni Polacy maja taka opinie, lepiej isc do pracy za marne grosze, niz siedziec w domu i narzekac na swoj zly los!!! ci ktorzy pisza tutaj ze za 30 koron by nie pracowali to jestescie popierdolonymi leniami, jestes frajerami, siedzicie kurwy zajebane o tej porze w domu i piscie komentarze zamiast sie wziac za prace, bo kurwy siedzicie na zasilkach pojebane skurwysyny, a pozniej psujcie opinie innym Polakom, jestescie lenie, przez takich jak wy wszyscy mowia ze Polak Polakowi wilkiem i nie pomoze, pomoz nie chcecie zalatwic pracy za 150 koron, ale jak ktos chce pracowac za 30 koron bo lepsze to niz siedziec w domu i narzekac i nie miec na chleb to wy jeszcze wyzywacie taka osobe, zamiast pomoc zalatwic, pomozcie zaltwic prace za 150 koron, a nie wysmiewajcie ze ktos zmuszony jest pracowac za 30 koron, jestescie zlamanymi chujami zagrzybialymi, male fiutki jestescie, wlasnie jestescie przykladem Polakow skurwysynow, na waszym miejscu bym sie wstydzil spojrzec na swoj ryj w lustrze wredny i parszywy, pozniej przez takich skurwysynow jak wy wszyscy mowia ze Polacy sobie nie umieja pomagac, a Polak Polaka to tylko w chuja zrobi i wysmieje i ponizy, jestecie jak te mendy zaskurwiale, zal mi was cwele!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Camino napisał:
Lenie smierdzące nie chce wam sie pracować za male pieniadze, lepiej na zasilku siedziec, pic piwo i gadac, ze nie pojdzie sie za male pieniadze do pracy!!!! pozniej przez takich idiotow leni Polacy maja taka opinie, lepiej isc do pracy za marne grosze, niz siedziec w domu i narzekac na swoj zly los!!! ci ktorzy pisza tutaj ze za 30 koron by nie pracowali to jestescie popierdolonymi leniami, jestes frajerami, siedzicie kurwy zajebane o tej porze w domu i piscie komentarze zamiast sie wziac za prace, bo kurwy siedzicie na zasilkach pojebane skurwysyny, a pozniej psujcie opinie innym Polakom, jestescie lenie, przez takich jak wy wszyscy mowia ze Polak Polakowi wilkiem i nie pomoze, pomoz nie chcecie zalatwic pracy za 150 koron, ale jak ktos chce pracowac za 30 koron bo lepsze to niz siedziec w domu i narzekac i nie miec na chleb to wy jeszcze wyzywacie taka osobe, zamiast pomoc zalatwic, pomozcie zaltwic prace za 150 koron, a nie wysmiewajcie ze ktos zmuszony jest pracowac za 30 koron, jestescie zlamanymi chujami zagrzybialymi, male fiutki jestescie, wlasnie jestescie przykladem Polakow skurwysynow, na waszym miejscu bym sie wstydzil spojrzec na swoj ryj w lustrze wredny i parszywy, pozniej przez takich skurwysynow jak wy wszyscy mowia ze Polacy sobie nie umieja pomagac, a Polak Polaka to tylko w chuja zrobi i wysmieje i ponizy, jestecie jak te mendy zaskurwiale, zal mi was cwele!!!!

Camino, wyslij mi nr na priv. Opierdolisz ogrodek i ogarniesz burdel w magazynie. Szkoda mi do tej roboty moich chlopakow a ktos za 30 nadaje sie idealnie. Nie ma tego duzo, ale kilka dni sobie potyrasz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
robert kopec
(Thor2000)
Nowicjusz
Camino napisał:

no kur.... !!! coś w tym jest ludziska... pytanko brzmi : Dlaczego tak jest że polak polaka w chuja robi i szydzi z niego ??? dlaczego nie pomagamy sobie tak jak to robia np. litwini ???

DLACZEGO TAK JEST ??!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
ewaw200817 napisał:
co za chlopak...30 nok na godzine????co za idiota!!!jak mozna pracowac za tyle co w polsce, z tym ze tutaj jest 3, 4 razy drozej
co za kretyn!!!!!!i pewnie potrafi mowic 10 jezykami obcymi i skonczyl profesora...taaa

Gdybys tak jeszcze napisala co jest 3-4 razy drozsze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Oto co uzywtkownik Camino odpowiedzial mi na moja wspanialomyslna oferte pracy za 30 NOK na godzine opublikowana tutaj w tym temacie oraz przedstawienie mozliwych zadan w pracy.

Cytuje wiadomosc prywatna od Camino:

podaj adres cwelu i spotkaj sie ze mna to ci wpierdole, jestes kozak w necie, a dupa w swiecie!!!!

Zamiast sie ucieszyc ze ktos mu chce dac jego upragniona prace to wyzywa i najwyrazniej pracy tej niechce. Wiec sam sobie zaprzecza niechcac pracowac gdy ktos oferuje mu prace za 30 NOK na godzine.

Niby zrozumial podstawy kapitalizmu ze pracuje sie za tyle ile warta jest praca tak miernego pracownisia jakich jest wielu. Ale niezrozumial ze kapitalizm zaklada wielki szacunek do pracodawcy ktory moze zwolnic/niezatrudnic tych ktorzy go nieokazuja poniewaz jest wielu chetnych do pracy ktorzy potrafia takowy okazac. Popyt i Podaz.... prawa natury.

PS. Camino wyslal ze zlosci jeszcze 4 wiadomosci. Wszystkie z wyzwiskami i pragnal otrzymac moj adres. Zanim zdazylem mu odpisac (mimo ze tak naprawde mi niezalezy na dodatkowych kosztach zwiazanych z wynajeciem kogos kto spusci odpowiedni wpierdol, to nawet chcialem mu podac adres zeby sie posmiac jak go beda bic o ile by go stac bylo tu przyjechac.) to niestety skasowal swoje konto (albo mnie zablokowal) abym tego adresu nie podal (wiedzac ze nie bedzie w stanie tu przyjechac).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(ewaw200817)
Nowicjusz
nie, nie gdybym napisala.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Oto co uzywtkownik Camino odpowiedzial mi na moja wspanialomyslna oferte pracy za 30 NOK na godzine opublikowana tutaj w tym temacie oraz przedstawienie mozliwych zadan w pracy.

Cytuje wiadomosc prywatna od Camino:

podaj adres cwelu i spotkaj sie ze mna to ci wpierdole, jestes kozak w necie, a dupa w swiecie!!!!

Zamiast sie ucieszyc ze ktos mu chce dac jego upragniona prace to wyzywa i najwyrazniej pracy tej niechce. Wiec sam sobie zaprzecza niechcac pracowac gdy ktos oferuje mu prace za 30 NOK na godzine.

Niby zrozumial podstawy kapitalizmu ze pracuje sie za tyle ile warta jest praca tak miernego pracownisia jakich jest wielu. Ale niezrozumial ze kapitalizm zaklada wielki szacunek do pracodawcy ktory moze zwolnic/niezatrudnic tych ktorzy go nieokazuja poniewaz jest wielu chetnych do pracy ktorzy potrafia takowy okazac. Popyt i Podaz.... prawa natury.

PS. Camino wyslal ze zlosci jeszcze 4 wiadomosci. Wszystkie z wyzwiskami i pragnal otrzymac moj adres. Zanim zdazylem mu odpisac (mimo ze tak naprawde mi niezalezy na dodatkowych kosztach zwiazanych z wynajeciem kogos kto spusci odpowiedni wpierdol, to nawet chcialem mu podac adres zeby sie posmiac jak go beda bic o ile by go stac bylo tu przyjechac.) to niestety skasowal swoje konto (albo mnie zablokowal) abym tego adresu nie podal (wiedzac ze nie bedzie w stanie tu przyjechac).

A moze to po prosty choroba? Echolalia na przyklad?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok