Camino napisał:
Lenie smierdzące nie chce wam sie pracować za male pieniadze, lepiej na zasilku siedziec, pic piwo i gadac, ze nie pojdzie sie za male pieniadze do pracy!!!! pozniej przez takich idiotow leni Polacy maja taka opinie, lepiej isc do pracy za marne grosze, niz siedziec w domu i narzekac na swoj zly los!!! ci ktorzy pisza tutaj ze za 30 koron by nie pracowali to jestescie popierdolonymi leniami, jestes frajerami, siedzicie kurwy zajebane o tej porze w domu i piscie komentarze zamiast sie wziac za prace, bo kurwy siedzicie na zasilkach pojebane skurwysyny, a pozniej psujcie opinie innym Polakom, jestescie lenie, przez takich jak wy wszyscy mowia ze Polak Polakowi wilkiem i nie pomoze, pomoz nie chcecie zalatwic pracy za 150 koron, ale jak ktos chce pracowac za 30 koron bo lepsze to niz siedziec w domu i narzekac i nie miec na chleb to wy jeszcze wyzywacie taka osobe, zamiast pomoc zalatwic, pomozcie zaltwic prace za 150 koron, a nie wysmiewajcie ze ktos zmuszony jest pracowac za 30 koron, jestescie zlamanymi chujami zagrzybialymi, male fiutki jestescie, wlasnie jestescie przykladem Polakow skurwysynow, na waszym miejscu bym sie wstydzil spojrzec na swoj ryj w lustrze wredny i parszywy, pozniej przez takich skurwysynow jak wy wszyscy mowia ze Polacy sobie nie umieja pomagac, a Polak Polaka to tylko w chuja zrobi i wysmieje i ponizy, jestecie jak te mendy zaskurwiale, zal mi was cwele!!!!
Camino, wyslij mi nr na priv. Opierdolisz ogrodek i ogarniesz burdel w magazynie. Szkoda mi do tej roboty moich chlopakow a ktos za 30 nadaje sie idealnie. Nie ma tego duzo, ale kilka dni sobie potyrasz.