Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2132 niezalogowanych)
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
I co dołaczy sie ktos ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Rozumiem,że pytanie dotyczy osób mieszkających w Oslo lub w pobliżu, tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Liczy sie gest?????????????????????????
Chyba cos nie tak? gest to mial szejk arabski finansujac operacje rozdzielenia polskich blizniakow zrosnietych ze soba!!!
Ulv wg mnie nie masz racji,nasi patroni maja wieksze mozliwosci i finansowe i organizacyjne od nas i POWINNI sie zaangazowacrzeciez wiesz ze pozniej ukaze sie artykul iz Polonia Norweska z portalu takiego to i takiego nalezacego do.................kwestowala na ulicach.Wcale nie trzeba sciagac gwiazd Polskiej estrady aby zorganizowac fajna i mila impreze pod patronatem "Serduszka" a ludzie chetnie przyjda i wrzuca pare koron do Urny!!! Sama nasza chec niewystarczy i powiem szczerze nie wyobrazam sobie iz 20 wolontariuszy stanie pod 2 kosciolami w Oslo gdzie odbywaja sie polskie msze albo stana na Karl J...... i tlumacza kazdemu Norwegowi ze nie zbieramy na bilet powrotny tylko dla potrzebujacych w Polsce!!! Tu nie chodzi o pokazanie sie jaki to ja jestem wspanialy i dobroduszny ale o efekt czyli sama pomoc!!!! Aby to mialo sens trzeba cos zrobic aby ludzie w calej Norwegi wiedzieli,cala Polonia aby wiedziala zbieramy tam i tam .Osobiscie uczestniczylem w dwoch Polskich edycjach i takie jest moje zdanie tylko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Uczestniczyłem w tej imprezie od samego początku,i dalej popieram tego typu idee .
Jednakże z orkiestrą świątecznej pomocy to jest już przegięcie pały.
Jeszcze trochę , a wolontariusze będą żebrać jak cyganie swego czasu w Polsce,
a kto nie będzie chciał dać to będzie opluwany Powinniśmy raczej stworzyć jakiś ruch społeczny
żeby zmusić każdy następny rząd do większych wysiłków na rzecz ochrony zdrowia wszystkich
współobywateli.
Najwyższy czas skończyć z tą żebraniną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a to jest tylko 0,001 tego tematu,retier!

przeciez juz na poczatku pan jakala stwierdzil,ze jak nie dajesz - to nie jestes czlowiekiem!

poza tym slynna afera i swiete oburzenie na 'kult' ktory nie chcial grac za darmo.tylko nikt nie pamietal,ze pana owsiaka bylo po prostu stac na to,zeby byc bezinteresownym (ma swoja pracownie witrazy w magdalence)

...a pieniazki na koncerty 'woodstok'

w koncu 22% vat,ktore i tak idzie do budzetu,jesli np: wysylasz sms - jako pomoc...
pewnie jeszcze wiele pominalem

sama 'akcja' na pewno sluszna i potrzebna,ale pan jakala swoim zachowaniem sam,wielu do niej zraza!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olav)
Wiking
Ok dwa miesiace temu Norwegia zbierala pieniadze na rzecz biednych kobiet z inicjatywa. Wszystkie Norki byly zachwycone i dumne z tej akcji. Mnostwo dzieci, mlodziezy i doroslych uczestniczylo w akcji.

Moze ktos przepedzic ta okupujaca forum cholote z MN, ze bedzie mozna wejsc i przeczytac cokolwiek bez zenady ???

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...no to juz!

daj dobry przyklad,panie olav i przepedzaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Liczy sie gest?????????????????????????
Chyba cos nie tak? gest to mial szejk arabski finansujac operacje rozdzielenia polskich blizniakow zrosnietych ze soba!!!
Ulv wg mnie nie masz racji,nasi patroni maja wieksze mozliwosci i finansowe i organizacyjne od nas i POWINNI sie zaangazowacrzeciez wiesz ze pozniej ukaze sie artykul iz Polonia Norweska z portalu takiego to i takiego nalezacego do.................kwestowala na ulicach.Wcale nie trzeba sciagac gwiazd Polskiej estrady aby zorganizowac fajna i mila impreze pod patronatem "Serduszka" a ludzie chetnie przyjda i wrzuca pare koron do Urny!!! Sama nasza chec niewystarczy i powiem szczerze nie wyobrazam sobie iz 20 wolontariuszy stanie pod 2 kosciolami w Oslo gdzie odbywaja sie polskie msze albo stana na Karl J...... i tlumacza kazdemu Norwegowi ze nie zbieramy na bilet powrotny tylko dla potrzebujacych w Polsce!!! Tu nie chodzi o pokazanie sie jaki to ja jestem wspanialy i dobroduszny ale o efekt czyli sama pomoc!!!! Aby to mialo sens trzeba cos zrobic aby ludzie w calej Norwegi wiedzieli,cala Polonia aby wiedziala zbieramy tam i tam .Osobiscie uczestniczylem w dwoch Polskich edycjach i takie jest moje zdanie tylko.

ale z czym nie mam racji, bo nie kumam ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
olav napisał:
Ok dwa miesiace temu Norwegia zbierala pieniadze na rzecz biednych kobiet z inicjatywa. Wszystkie Norki byly zachwycone i dumne z tej akcji. Mnostwo dzieci, mlodziezy i doroslych uczestniczylo w akcji.

Moze ktos przepedzic ta okupujaca forum cholote z MN, ze bedzie mozna wejsc i przeczytac cokolwiek bez zenady ???

Pozdrawiam

wiec czytasz te wszystkie nasze wypociny z zazenowaniem ? biedactwo, w jaka cholote ty wpadles, no....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
I nawet głos zabiera Może jeszcze nie jest z nami tak źle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok