Witam wszystkich uzytkownikow jestem absolwentem uczelni wyzszej posiadam dyplom inżyniera logistyki i transportu.Poprzednia szkola to technikum samochodowe obecnie nie pracuje niestety w zawodzie jestem listonoszem w malej wiosce gdzie jak pies zdechnie to lancuch 2 dni szczeka
mam dosyc tego bagna. Mam rozne umiejetności miedzy innymi wiadomo naprawa pojazdow samoch rowniez solnikow wysokoobrotowych tzn motocykli sportowych, ponadto prace wykonczeniowe wewnatrz jak i na zewnatrz(dociaplanie)itd. podstawowe umiejetnosci spawania elektrycznego i gazowego. Ogólnie nadaje sie prawie do wszystkiego niestety moja praktyka byla zdobywana na zasadzie samonauki i dlatego nie mam zadnego papieru na to zapisalem sie na roznych portalach spolecznosciowych i portalach pracy zlozylem kilka cv w roznych jezykach(angielski norweski)ale nie wiem dlaczego nic sie nie dzieje moze portal na ktorym umiescilem cv to jakas sciema.Wiem jakie jest podejscie rodaków do nowych ktorzy chca zarobic w kraju gdzie oni sami mieszkaja i zarabiaja ludzie(nie wszyscy)ktorzy uslysza tylko "nie ma tam jakiejs pracy dla mnie " od razu odpowiadaja ze NIE i koniec tematu nie zalezy mi na tym zeby pracowac tam jako inzynier jak juz wspomnialem nadaje sie do ciezkich prac fizycznych moi rodziec emaja male gosp wiec wiem co to znaczy ciezka praca przy zbiorach itd. 13 lat uczylem sie jezyka niemieckiego angielskiego wcale ale duzo rozumiem i szybko sie ucze podejzewam ze z norweskim bedzie podobnie. Powiedzcie prosze jakie mam sznse na znalezienie pracy w no wiem ze beda odpowiedzi typu nie ma daj sobie spokoj i z gory pozdrawiam tych wszystkich
ktorzy tak napisza aha mam 25 lat pozdrawiam