Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3615 niezalogowanych)
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Purii_id napisał:
Pewnie, że ma. Tyle, że poza kraju granicami

......a Macierewicz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
AgataMazerant napisał:
Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum, próbowałam już szukać jakiś informacji ale ciężko mi sie tutaj odnaleźć (a jak czytam inne fora, to aż szkoda, że Polacy nie potrafią sobie w niczym pomóc).
Forum jest od dyskusji a nie sluzy ciaglej pomocy..... tylko pomoz i pomoz... ile mozna???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
AgataMazerant napisał:
Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum, próbowałam już szukać jakiś informacji ale ciężko mi sie tutaj odnaleźć (a jak czytam inne fora, to aż szkoda, że Polacy nie potrafią sobie w niczym pomóc).
Forum jest od dyskusji a nie sluzy ciaglej pomocy..... tylko pomoz i pomoz... ile mozna???

Jak nie masz ochoty udzielić pomocy to zamilcz!...... i siedź cicho!
Rozumiem ze udzielanie pomocy jest Ci nieznane!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
UDZIELANIE POMOCY???PRAWDA JEST TAKA!!!!
MĄŻ OWEJ KOLEŻANKI PRACOWAŁ W RESTAURACJI BYŁ DRUKARZEM TERAZ PRACUJE W FABRYCE PRODUKCYJNEJ
ON MA 24 LATA
MA UKOŃCZONĄ SZKOŁĘ JAKO TECHNIK MECHANIK

pytanie moje dlaczego w tak krótkim czasie zmieniał prace trzykortnie????

KOLEZANKA JEST NA MACIERZYŃSKIM

myślisz wybrać się w ciemno zabierając dziecko????

FIRMA ADEKO SZUKA PRACOWNIKÓW Z DOSWIADCZENIEM NIE ŁUDZIŁ BYM SIĘ ZA BARDZO ŻE DOSTANIE PRACĘ PO TYM JAK GO OPISAŁAŚ

PROPOZYCJA MOJA TO TAKA

wyslij gacha samego niech znajdzie prace na legalu popracuje chwile poszuka mieszkania i wtedy pomyslcie o przyjeździe do Norge z dzieciakiem

A takie pierdolenie ze na poczatek starczy wam 30tys to mam w dupie po pierwsze TRZEBA MIEC STAŁY POBYT BY MIAŁO TO RĘCE I NOGI a jak chcecie się sami wyjebać możecie to zrobić w polsce

ps... przepraszam za słownictwo ale może dotrze to co do nie których jakby planować PRZYSZŁOŚĆ SWOJĄ I SWOJEGO POTOMSTWA

Janek12 napisał:
Yatsek napisał:
AgataMazerant napisał:

Jak nie masz ochoty udzielić pomocy to zamilcz!...... i siedź cicho!
Rozumiem ze udzielanie pomocy jest Ci nieznane!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
co ty piepszysz ze 30 000 to malo
z czego oplaci depozyt za mieszkanie i czynsz i jeszcze przezyje 6 tygodni do pierwszej wyplaty ?
jaki staly pobyt to to daja dopiero po 5 latach nieprzerwanego pobytu w norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
patim napisał:
a gdzie pracowal i ty
jakies 30 000 zl powinno starczyc na miesiac

HEHEHE MASZ PODWÓJNĄ OSOBOWOŚĆ CZY BERBELÓWE WALISZ????stały pobyt po 5latach hahahaha a skąd ty to wiesz???? ja dostałem odrazu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Patim tera to sie zmieniło i swierzaki dostają stały jak maja stała prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
PJo napisał:
Patim tera to sie zmieniło i swierzaki dostają stały jak maja stała prace

Tiaaa, dostaja
Kijem po dupie chyba, a nie pobyt staly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
dostale chyba bialej goraczki

a na wikar to tyko norwedzy beda teraz robic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Agata Mazerant
(AgataMazerant)
Wiking
Co za głupie pytanie. Dlaczego zmieniał prace....? No chyba jasna rzecz ze dla pieniędzy a nie z nudów. Taki mądry jesteś i tak się wymądrzasz a nie wiesz po co i dlaczego ludzie zmieniają pracę.??? Przecież to chyba wiadomo, że kasa jest jedną z motywacji. Nie bój sie sam zmieniał pracę, nie wyrzucili go może np. za picie czy jakieś przekręty jak co drugiego polaka !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok