Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(3618 niezalogowanych)
2 Posty
Patrycja Poborska
(Patrycja_PGP)
Wiking
A ja proszę o o odzew osoby która była by mi w stanie pomóc rozliczyć PIT ;-/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Chochlik napisał:
Wacek1 napisał:
PJo napisał:

W NO im dłużej pracujesz w jednej firmie tym lepiej.
:

A skad ta kuriozalna teza? Mozesz rozwinac?

Wacek stabilny rzetelny sumienny pracownik z FAGBREVET z doswiadczeniem zawodowym

gdzie kolwiek nie pojdzie na intervjue to co powie chce byc pielegniarka a dwa lata pracowalam w knajpie rok w biedronce i jeszcze mylam mechamikiem kombajnow???????
[/quote]

Mialem nie odpisywac 1000-nego posta na bzdury z racji,ze to ostatni..ale coz.

Im dluzej pracujesz w jednej firmie, tym lepiej dla firmy( ale niekoniecznie dla ciebie) Firma bedzie w ciebie inwestowac, bo nikt nie zaklada przy zatrudnieniu, ze szybko odejdziesz. Jednak jest to standardem. Znam tylko nielicznych, ktorzy pracuja w tej samej firmie od lat( najczesciej maja jakies udzialy) Obecna tendencja to zmiana pracy od 6 do ok 11 razy w zyciu. Naukowcy prognozuja, ze rowniez ok 5-6 razy w zyciu zmienimy nie tylko prace, ale roniez fach.

Sam mam to szczescie, ze pracuje u siebie, a rotacja pracownikow to jakies 2-3 rocznie( nie liczac sezonowych)

W norge firmy nie sa zbyt przywiazane do Pracownika, poniewaz bedac fachowcem stosunkowo latwo znalezc lepsza prace. To oczywiscie dziala w obie strony.

Na tym koncze swoja przygode na MN. Nalezy sie przerwa. Do uslyszenia za kilka miechow pod innym nickiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Janek12 napisał:
Yatsek napisał:
AgataMazerant napisał:
Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum, próbowałam już szukać jakiś informacji ale ciężko mi sie tutaj odnaleźć (a jak czytam inne fora, to aż szkoda, że Polacy nie potrafią sobie w niczym pomóc).
Forum jest od dyskusji a nie sluzy ciaglej pomocy..... tylko pomoz i pomoz... ile mozna???

Jak nie masz ochoty udzielić pomocy to zamilcz!...... i siedź cicho!
Rozumiem ze udzielanie pomocy jest Ci nieznane!

Ja juz sie napomagalem.... 99% tych co siedza tu po kilka lat tez pomagalo.... miekkie serce, twarda dupa nie wzielo sie z nikad.... powodzenia w pomaganiu, obys mial wiecej szczescia....

Ps. Forum sluzy do wyrazania swoich opinii..... wyrazilem swoja, uciszaj swoja matke cwelu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok