Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Vivi1 Pimkie Pablo33 (5713 niezalogowanych)
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
patim napisał:
Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony

to ci sie wentyl spocil

popierdolony za tyle czasu to na fakture wystawiam 7000

2000 -moms = 1600-skatt = 960 /3,45 = 278

i z czym kurwa do ludzi

278-12% feriepenger =244 - ubezpieczenie ,chorobowe, wypadkowe ,ciuchy robocze i sprzet

czyli ZAPIERDALASZ ZA 70KR/T

JAKIE CIUCHY ROBOCZE? JAKI SPRZET DEBILU? Moja branza to nie lopatologia tylko czysta przyjemność Press-CUE-PLAY i lyczek szampana Bardzo masz fajnie i życzę Ci powodzenia dalej w sukcesie zawodowym, tylko się nie chwal za mocno ile masz bo wiesz.... Przyjeżdża i ciemna strona mocy i Twój podatek się zwiakszy ha ha ha IDIOT!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Maryjanek,meska dziwko!
Ty zawsze bedziesz niewolnikiem.Nie ma znaczenia gdzie.Czy w jukej,czy w no.
Taka juz twoja niewolnicza natura -zero szacunku do samego siebie!
Caly czas ruchany w dupe - byle sie nachapac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
patim napisał:

to ci sie wentyl spocil

i z czym kurwa do ludzi

278-12% feriepenger =244 - ubezpieczenie ,chorobowe, wypadkowe ,ciuchy robocze i sprzet

Ale sie ubawilam.... Ty lepiej patim odluz ten kalkulator, a przygarnij lopate, bo mam nadzieje, ze na tym lepiej sie znasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:
patim napisał:

to ci sie wentyl spocil

i z czym kurwa do ludzi

Ale sie ubawilam.... Ty lepiej patim odluz ten kalkulator, a przygarnij lopate, bo mam nadzieje, ze na tym lepiej sie znasz

Jeszcze o emerytalnym zapomniałeś A tak na marginesie to Norwedzy pracujący za 500 na godz. są bardzo zadowoleni nawet po Twoich podliczeniach Patim "GENIUSZU" Zastanów się ilu krajan chciałoby mieć te 500 i moc to wszystko po opłacać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
pieknis napisał:
Maryjanek,meska dziwko!

dobre
tez bys chciał byc "ruchany" za 500tys/rok

ja wiem, ze ciebie/was to meczy, ale czym szybciej sie z tym pogodzisz/pogodzicie, tym krócej/mniej bedzie bolałao....

PS: Jestes juz "dorosły", wiec powinienes wiedziec, ze zycia nie zawsze bywa fair....
Od zwsze było tak, ze byli bogaci i plebs, a ze na ciebie padło bycie w tej II grupie > cóz ?
Trzeba jebac po zycia kres
Mam nadzieje, ze te kilka zdan pomogło ci zrozumiec ocb w zyciu (?)
I wspopmnisz kiedys tam,ze marianek miał jednak racje.....
Szanuj sie, zyj na miare zarobków, a moze i tobie kiedys bedzie dane (w co wątpie)
Nie warto byc bohaterem jednej akcji......
A moze zajmij sie Dj-ką ? Popatrz jak ten burek z Bergen(siwtokrzyskie) bosko sobie radzi!
Jedno mu w zyciu tylko nie wyszlo > wziął sobie najbrzydszą kobiete swiata za zone!
Choc i to moze byc argumentem > nikt zazdroscił mu nie bedzie, a co oko pocieszy na parkiecie, to jego
Potem w domu zamyka oczy i jedzie na nieswiadomce ze swoim monsterem

Nie pozdrawiam i zycze wszystkiego najgorszego!
Amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
pieknis napisał:
Maryjanek,meska dziwko!

dobre
tez bys chciał byc "ruchany" za 500tys/rok

ja wiem, ze ciebie/was to meczy, ale czym szybciej sie z tym pogodzisz/pogodzicie, tym krócej/mniej bedzie bolałao....

PS: Jestes juz "dorosły", wiec powinienes wiedziec, ze zycia nie zawsze bywa fair....
Od zwsze było tak, ze byli bogaci i plebs, a ze na ciebie padło bycie w tej II grupie > cóz ?
Trzeba jebac po zycia kres
Mam nadzieje, ze te kilka zdan pomogło ci zrozumiec ocb w zyciu (?)
I wspopmnisz kiedys tam,ze marianek miał jednak racje.....
Szanuj sie, zyj na miare zarobków, a moze i tobie kiedys bedzie dane (w co wątpie)
Nie warto byc bohaterem jednej akcji......
A moze zajmij sie Dj-ką ? Popatrz jak ten burek z Bergen(siwtokrzyskie) bosko sobie radzi!
Jedno mu w zyciu tylko nie wyszlo > wziął sobie najbrzydszą kobiete swiata za zone!
Choc i to moze byc argumentem > nikt zazdroscił mu nie bedzie, a co oko pocieszy na parkiecie, to jego
Potem w domu zamyka oczy i jedzie na nieswiadomce ze swoim monsterem

Nie pozdrawiam i zycze wszystkiego najgorszego!
Amen
He he ale pojeb jesteś I znowu gadasz na moja Zone niczemu winna Widziałeś ja smieciu na oczy?!!!! Tak sobie kiedyś palnoles i się tego trzymasz Moja Pani jest zawsze ze mną bo nie potrzebuje jak Ty ogłaszać się na portalach randkowych CZESTERZE!!! Jakbys ja zobaczył to by Ci kopara opadła kmiocie obsrany!!! Dodam Ci jeszcze koniowalu ze jest tu taka jedna na forum która panowie faworyzują i jest ciągle ogladana- mój Edziulek jest jota w jote podobna, wiec się teraz poslin i strzep sobie za fajera bo tylko to Ci najlepiej wychodzi. I nie czepiaj się juz niewinnych-też mogę podeslax wiązankę na Twoja....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Dj Funky D napisał:

Amen[/quote] He he ale pojeb jesteś I znowu gadasz na moja Zone niczemu winna Widziałeś ja smieciu na oczy?!!!! Tak sobie kiedyś palnoles i się tego trzymasz Moja Pani jest zawsze ze mną bo nie potrzebuje jak Ty ogłaszać się na portalach randkowych CZESTERZE!!! Jakbys ja zobaczył to by Ci kopara opadła kmiocie obsrany!!! Dodam Ci jeszcze koniowalu ze jest tu taka jedna na forum która panowie faworyzują i jest ciągle ogladana- mój Edziulek jest jota w jote podobna, wiec się teraz poslin i strzep sobie za fajera bo tylko to Ci najlepiej wychodzi. I nie czepiaj się juz niewinnych-też mogę podeslax wiązankę na Twoja....[/quote]

aaaaaaaaaaaaaaa no własnie edziulek

błagam tylko nie wklejaj jej zdjecia, bo własnie sniadanko pyszne jem i chciałbym dokonczyc....

a to ze jest niewinna, to ja wiem, bo cóz ona winna kiedy rodziców, ani urody sie nie wybiera....

Brzydki kiedys pisał, ze jej zdjecie stoi w domu dziecka przy cukiernicy i odkąd tam stoi, to dzieci słodzic przestały.....
Lekarz I kontaktu stwierdziło, ze lepsze nocne koszmary jak cukrzyca

Jak tam wasze super auto > poszło?
Powiedz mi jak to jest, ze zarabiasz ca 50tys netto, a nie stac cie na cos porzadniejszego?
Papierowy milioner (?)

Moja rada > wypierdalaj kołchozniku i nie pograzaj sie juz bardziej.....
Jesli chcesz to moge powklejac kilka twoich starszych postów jako "edycia i darek" i obnazyc te twoje 24t/mies

ps: jest tu kilkaset osób, które sa na tym portalu kilka lat i potrafia odróznic who is who!
Wiec schowaj ogonek pod dupcie i drapaka dawaj do swojego swiata(avatar) cioto!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
To ty taka lepsza dziwka jestes,bo - za 500!
Normalnie meska: call-girl!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:

Amen
He he ale pojeb jesteś I znowu gadasz na moja Zone niczemu winna Widziałeś ja smieciu na oczy?!!!! Tak sobie kiedyś palnoles i się tego trzymasz Moja Pani jest zawsze ze mną bo nie potrzebuje jak Ty ogłaszać się na portalach randkowych CZESTERZE!!! Jakbys ja zobaczył to by Ci kopara opadła kmiocie obsrany!!! Dodam Ci jeszcze koniowalu ze jest tu taka jedna na forum która panowie faworyzują i jest ciągle ogladana- mój Edziulek jest jota w jote podobna, wiec się teraz poslin i strzep sobie za fajera bo tylko to Ci najlepiej wychodzi. I nie czepiaj się juz niewinnych-też mogę podeslax wiązankę na Twoja....[/quote]

błagam tylko nie wklejaj jej zdjecia, bo własnie sniadanko pyszne jem i chciałbym dokonczyc....

a to ze jest niewinna, to ja wiem, bo cóz ona winna kiedy rodziców, ani urody sie nie wybiera....

Brzydki kiedys pisał, ze jej zdjecie stoi w domu dziecka przy cukiernicy i odkąd tam stoi, to dzieci słodzic przestały.....

Powiedz mi jak to jest, ze zarabiasz ca 50tys netto, a nie stac cie na cos porzadniejszego?
Papierowy milioner (?)

Jesli chcesz to moge powklejac kilka twoich starszych postów jako "edycia i darek" i obnazyc te twoje 24t/mies

ps: jest tu kilkaset osób, które sa na tym portalu kilka lat i potrafia odróznic who is who!
Wiec schowaj ogonek pod dupcie i drapaka dawaj do swojego swiata(avatar) cioto![/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Dj Funky D napisał:
marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:

Amen
He he ale pojeb jesteś I znowu gadasz na moja Zone niczemu winna Widziałeś ja smieciu na oczy?!!!! Tak sobie kiedyś palnoles i się tego trzymasz Moja Pani jest zawsze ze mną bo nie potrzebuje jak Ty ogłaszać się na portalach randkowych CZESTERZE!!! Jakbys ja zobaczył to by Ci kopara opadła kmiocie obsrany!!! Dodam Ci jeszcze koniowalu ze jest tu taka jedna na forum która panowie faworyzują i jest ciągle ogladana- mój Edziulek jest jota w jote podobna, wiec się teraz poslin i strzep sobie za fajera bo tylko to Ci najlepiej wychodzi. I nie czepiaj się juz niewinnych-też mogę podeslax wiązankę na Twoja....

Papierowy milioner (?)

Wiec schowaj ogonek pod dupcie i drapaka dawaj do swojego swiata(avatar) cioto![/quote][/quote]
Nie będę Ci się spowiadał wiesniaku ile co ja mam i co mam Gowno wiesz i gowno jesz!!! Sral Cię pies Czsy się zmieniły ha ha i jest zajebiscie!!!! Co z tego ze jest tu kilkaset - tu jest kilkaset tysięcy i wszyscy widza jak ich obrażasz Ha ha ja nikomu krzywdy nie zrobiłem i nie ublizalem za to Ty krwi napsules setkom I nie pucuj się do Brzydkiego bo i tak ci juz nie da zebys mu wylizal rowa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok