Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek przydzial Marian Koniuszko slovian slovian bamse 7719 (5208 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
grzegryn napisał:
Przemko napisał:
grzegryn napisał:
stasiu czy jasiu (jasta102) wiem ze czekasz na moj post ty wiesz ze ja ciebie nie lubie i pewnie wiesz za co a jesli nie, to ci powiem tak z grubsza
szczerość i zyczliwosc - podstawa dobrej i zdrowej komunikacji międzyludzkiej, a u ciebie tego brakuje, o istnieniu czegos takiego wiesz z z filmow
inteligencja - gdybys ja mial to nie gnebil bys ludzi bez powodu
oryginalność - zero
szacunek - znaczenia tego slowa nie znasz, swiadcza o tym minusy jakie zebrales -300

ja, jak i wszyscy normalni ludzie lubia kogos za poczucie humoru, bezinteresowność, inteligencję i możliwość dogadania się z tymi osobami bez większych problemów.
Również oryginalność jest bardzo ważna. Nienawidzę kiedy ktoś jedzie po kims jak po szmacie bez powodu, nie dość że traci się szacunek do tej osoby to jeszcze odpycha tym zachowaniem.
z reszta... i tak tego nie zrozumiesz
a teraz rzuc tekst o bmw

Jak dla mnie mozesz sie produkować i tak ci nic z tego a Jasta nadal sie bedzie z ciebie napierdalał chodzby przez to ze on siedzi tu a ty w Polszy,piszesz ze gnebi ludzi ok, a ty jelopie zachowujesz sie tak samo jak on wiec o huj ci chodzi tak naprawde znalazłes w nim swojego idola ???? czy co kurwa nie kumam cie

heh bronisz gowna bo sam nim jestes kazdy normalny człek ci to powie
a jesli chodzi o napierdalanie to chyba mylisz pojecia bo jasta sie powtarza co jest juz nudne inteligencie, popracuj nad ortografia

Smiesza mnie takie wiejskie glupki jak ty,no ale mscij sie tam za tej swojej popapranej klawiatury

JEBNIJ SIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
Przemko napisał:
grzegryn napisał:
Przemko napisał:
grzegryn napisał:
stasiu czy jasiu (jasta102) wiem ze czekasz na moj post ty wiesz ze ja ciebie nie lubie i pewnie wiesz za co a jesli nie, to ci powiem tak z grubsza
szczerość i zyczliwosc - podstawa dobrej i zdrowej komunikacji międzyludzkiej, a u ciebie tego brakuje, o istnieniu czegos takiego wiesz z z filmow
inteligencja - gdybys ja mial to nie gnebil bys ludzi bez powodu
oryginalność - zero
szacunek - znaczenia tego slowa nie znasz, swiadcza o tym minusy jakie zebrales -300

ja, jak i wszyscy normalni ludzie lubia kogos za poczucie humoru, bezinteresowność, inteligencję i możliwość dogadania się z tymi osobami bez większych problemów.
Również oryginalność jest bardzo ważna. Nienawidzę kiedy ktoś jedzie po kims jak po szmacie bez powodu, nie dość że traci się szacunek do tej osoby to jeszcze odpycha tym zachowaniem.
z reszta... i tak tego nie zrozumiesz
a teraz rzuc tekst o bmw

Jak dla mnie mozesz sie produkować i tak ci nic z tego a Jasta nadal sie bedzie z ciebie napierdalał chodzby przez to ze on siedzi tu a ty w Polszy,piszesz ze gnebi ludzi ok, a ty jelopie zachowujesz sie tak samo jak on wiec o huj ci chodzi tak naprawde znalazłes w nim swojego idola ???? czy co kurwa nie kumam cie

heh bronisz gowna bo sam nim jestes kazdy normalny człek ci to powie
a jesli chodzi o napierdalanie to chyba mylisz pojecia bo jasta sie powtarza co jest juz nudne inteligencie, popracuj nad ortografia

Smiesza mnie takie wiejskie glupki jak ty,no ale mscij sie tam za tej swojej popapranej klawiatury

JEBNIJ SIE

nikt sie nie msci, pisze co widze a ty popisz sobie troche bo tylko tyle mozesz polski prostaku jakim trzeba byc inteligentem zeby sie awatara czepiac zal na ciebie klawiatury
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
grzegryn napisał:
[quote]karol3 napisał:
Grzegryn lubi Jastę najbardziej bo bez niego nie mógłby się tak produkować
chyba wstydliwy, bo nie chce się przyznać

pozdrawiam

ja poprostu nie toleruje ludzi ktorzy uwazaja ze pozjadali wszystkie rozumy [/quot

jak nie rozumiesz to jestes za bardzo płytki taki pół debil wiesz kto to taki to takie kurwy jak ty co wpadna na forum i beda sie wyrazac o innych co i jak a popatrz sobie popaprancu pierdolony na siebie

a teraz ze sportowym pozdrowieniem SPIERDALAJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
zaprzeczasz sam sobie, i nie zapal sie za ta klawiatura bo wrazenia na nikim madrym nie robisz, no chyba ze na kims twojego pokroju inteligencie juz na zdjeciu widac ze masz nasrane we lbie jak twoj idol jasta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
wyspiarz napisał:
jasta,kurde jestem zazdrosny.co za popularność.

Napewno bije popularnością na cycki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
ddd sss
(numerdwa)
Nowicjusz
patim napisał:
ja tam lubie mu dopierdolic i patrzec jak sie zwija pioskosz jeden takie glupoty zadaje ze nawet Urgan nie jest w stanie go przebic

glupoty powiadasz

TO POSLUCHAJ SAM SIEBIE

patim napisał:

DEBILU PIERDOLONYM jak ty zarabiasz 60 kr dziennie to twoj problem

ucz sie jezyka niorweskiego
jak ci w polsce nie wyszlo
sieroto
so ludzie co potrafia w polsce zarobic 50 000
i to bez ukladow

jak ty golodupcu wjechale do roboty
to nie znaczy ze inni tez mieli tylko 2 korony

ja miolem 500 000 kr i forda skandynawa iwjechalem w ciemno
i NORWEDZY mnie okradli
wrocilem na miesiac ido pl
ale jak wpadlem do norge drugi raz
to sie posypaly iskry z firmy 3 co do wielkosci

dali mi na ochlode 400 000
a ja powiedsialem ni huja
dasjcie wszystko

MIOLEM MIOLEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
przemus sie zdenerwowal..

chlopaku, dla mnie scierwa takie jak ty moga sobie gadac duzo, ,,inteligent" twojego pokroju nie jest w stanie mnie urazic wasz problem polega na tym ze nie macie nic sensownego do powiedzenia ale za to duzo krzyczycie co jest typowe dla polskiej patologi, zwlaszcza tej ktora wyjechala z polski i udaje norwega tak jak ty. O malo sie nie zesrales na tym forum tak chciales pokazac jaki to madry jestes a zrobiles z siebie idiote myslisz ze zrobiles na mnie mnie lub na innych jakies wrazenie? widzisz, nikt cie nie poparl bo tak jak pisalem bronisz gowna bo sam nim jestes, i jeszcze te biale spodnie i te wyuczone teksty z netu... jesli ci brakuje slow to sie poprostu nie odzywaj bo sie tylko osmieszasz łajzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
"co za rzymskokatolicka gradacja wartosci
szczesc boze"

Tak się składa, że ja nie jestem katoliczką i nigdy nie byłam I jestem Polką! Nie każdy Polak, to katolik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gama28 napisał:
Nie każdy Polak, to katolik
no nie
sa jeszcze
goralenvolk folksdojcze komuchy i zydy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
a ten jasta to jakiś młody gnojek, czy dorosły facet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok