Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek przydzial Marian Koniuszko slovian slovian bamse 7719 (5206 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przypominam
zaraz me jak milosc sie rozpoczyna
nie przegapcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
stasiu teraz udaje ze mmnie ignoruje, tani chwyt staruszku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3) Online
Wyjadacz
Grzegryn lubi Jastę najbardziej bo bez niego nie mógłby się tak produkować
chyba wstydliwy, bo nie chce się przyznać

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wstydliwy
grzesiu tak ladnie sie prezentowal na masce bemewe kombi
a teraz usunal sie na bok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
grzegryn napisał:
stasiu czy jasiu (jasta102) wiem ze czekasz na moj post ty wiesz ze ja ciebie nie lubie i pewnie wiesz za co a jesli nie, to ci powiem tak z grubsza
szczerość i zyczliwosc - podstawa dobrej i zdrowej komunikacji międzyludzkiej, a u ciebie tego brakuje, o istnieniu czegos takiego wiesz z z filmow
inteligencja - gdybys ja mial to nie gnebil bys ludzi bez powodu
oryginalność - zero
szacunek - znaczenia tego slowa nie znasz, swiadcza o tym minusy jakie zebrales -300

ja, jak i wszyscy normalni ludzie lubia kogos za poczucie humoru, bezinteresowność, inteligencję i możliwość dogadania się z tymi osobami bez większych problemów.
Również oryginalność jest bardzo ważna. Nienawidzę kiedy ktoś jedzie po kims jak po szmacie bez powodu, nie dość że traci się szacunek do tej osoby to jeszcze odpycha tym zachowaniem.
z reszta... i tak tego nie zrozumiesz
a teraz rzuc tekst o bmw

Jak dla mnie mozesz sie produkować i tak ci nic z tego a Jasta nadal sie bedzie z ciebie napierdalał chodzby przez to ze on siedzi tu a ty w Polszy,piszesz ze gnebi ludzi ok, a ty jelopie zachowujesz sie tak samo jak on wiec o huj ci chodzi tak naprawde znalazłes w nim swojego idola ???? czy co kurwa nie kumam cie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
jasta niedługo film nakręcą o Tobie,kurde jestem zazdrosny.co za popularność.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
Przemko napisał:
grzegryn napisał:
stasiu czy jasiu (jasta102) wiem ze czekasz na moj post ty wiesz ze ja ciebie nie lubie i pewnie wiesz za co a jesli nie, to ci powiem tak z grubsza
szczerość i zyczliwosc - podstawa dobrej i zdrowej komunikacji międzyludzkiej, a u ciebie tego brakuje, o istnieniu czegos takiego wiesz z z filmow
inteligencja - gdybys ja mial to nie gnebil bys ludzi bez powodu
oryginalność - zero
szacunek - znaczenia tego slowa nie znasz, swiadcza o tym minusy jakie zebrales -300

ja, jak i wszyscy normalni ludzie lubia kogos za poczucie humoru, bezinteresowność, inteligencję i możliwość dogadania się z tymi osobami bez większych problemów.
Również oryginalność jest bardzo ważna. Nienawidzę kiedy ktoś jedzie po kims jak po szmacie bez powodu, nie dość że traci się szacunek do tej osoby to jeszcze odpycha tym zachowaniem.
z reszta... i tak tego nie zrozumiesz
a teraz rzuc tekst o bmw

Jak dla mnie mozesz sie produkować i tak ci nic z tego a Jasta nadal sie bedzie z ciebie napierdalał chodzby przez to ze on siedzi tu a ty w Polszy,piszesz ze gnebi ludzi ok, a ty jelopie zachowujesz sie tak samo jak on wiec o huj ci chodzi tak naprawde znalazłes w nim swojego idola ???? czy co kurwa nie kumam cie

heh bronisz gowna bo sam nim jestes kazdy normalny człek ci to powie
a jesli chodzi o napierdalanie to chyba mylisz pojecia bo jasta sie powtarza co jest juz nudne inteligencie, popracuj nad ortografia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Aby w pelni wyrazic moja ocene dzialanosci chwasta 102 na forum ,musialbym uzyc slow
powszechnie uznawanych za wulgarne,a staram sie tego nie czynic.Wiec pozwolcie,ze wpisze
chwasta 102 na liste intelektualistow,o ktorych mowi Ziemkiewicz.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
karol3 napisał:
Grzegryn lubi Jastę najbardziej bo bez niego nie mógłby się tak produkować
chyba wstydliwy, bo nie chce się przyznać

pozdrawiam

ja poprostu nie toleruje ludzi ktorzy uwazaja ze pozjadali wszystkie rozumy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
Aby w pelni wyrazic moja ocene dzialanosci chwasta 102 na forum ,musialbym uzyc slow
powszechnie uznawanych za wulgarne,a staram sie tego nie czynic.Wiec pozwolcie,ze wpisze
chwasta 102 na liste intelektualistow,o ktorych mowi Ziemkiewicz.

no nie
mnie na jedna liste z Panem Papiezem
jebinie
boj sie Boga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok