Wacek1 napisał:
martaagata napisał:
od ktorej obowiazuje cisza nocna w tygodniu i w weekend?
Ja mialem utarczke z sasiadem i politi poinformowalo mnie, ze w Norge cisza jest od 22.30
mnie poinformowali ze o 23.00,bo gdzieś z 2 tyg temu wzywałam na sąsiadów z Litwy a była własnie 22.30,więc odprawili mnie z kwitkiem mówiac że po 23.00 jesli dię to powtórzy to przyjadą i przyjechali ale to i tak nic nie dało...za dwa dni to samo a ja znów wezwałam az yeraz jest w miare cicho bez muzy...ale ci ludzie nie spia 24 godz co dziennie i hałasuja,więc za trzecim razem wzywajac policje powiedziałam że nie spią dnie i noce i ze mam podejrzenie z ze są narkotyki,bo normalni ludzie spia no i od tego powiadomienia jest trochę ciszej tak że da się wytrzymać,ale najchętniej mogło by ich nie być,bo cały czas ich słychać i ciągle cos im upada na podłogę,towarzystwo wieczorami i w nocy,jak sa za głosno to walę kijem w sufit i się uciszają,ale kiedyś masakra ...własnie teraz też coś łaża i słychać rozmowy....mało tego z boku murzynki mieszkaja tam trza walić w scianę,bo drą mordy po nocach i drzwiami trzaskają,jak kawalerowie przyłażą...też mamy nie za wesoło