Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Bardziński (8020 niezalogowanych)
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Białorusini się kurfa z nas śmieją,byłem tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

Oj i burek sie pojawil. NIE DOBRY KUNDEL!!! jak ci nie pasuje ta unia to wypierdalaj na bialorus
wymieniac opony i tam rozkrecaj swoj biznes informatyczy pier.dolony mocherze!!!

Białoruś kurwo to buduje Tusk! lubczasopismo.salon24.pl/krecianora/post...rojnej-panstw-obcych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
BOBIK do piórnika hoop,oj już bym CIĘ wziął w swoje łapska.Jak nie dorosłeś to wypierdalaj się nachlać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
A jak się już nachlasz,to się nieporzygaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
biznes.onet.pl/kto-placi-wiecej-od-polsk...5415397,1,news-detal
dlatego zginal Lech?
bogata Polska doplaca biednej Angli,Holandi Rzeszy niemieckiej
to nam zalatwil Tusk

Ludzie!!! ten rydzyk i rezsta pisuarow tak wam zlansowali te mozgi,
ze wy nie potraficie sami myslec!!! niech ten wasz jarek dojdzie do wladzy to od razu stworzy
lagry jak u ruskich i kazdy co bedzie mial inne zdanie od razu bedzie wypi.rdalany tam.
tylko takie kundle jak blanko i inne pizdy sie utrzymaja

wiemy wiemy musisz tak mowic bo boisz sie seryjnego samobojcy

popatrz sobie na wzrost dlugu publicznego za Kaczynskiegi i za Tuska

wyborcza.pl/dziennikarze/1,104622,688658...kto_kogo_pokona.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
bobi napisał:
Lamikoboy napisał:
zacznijmy od tego , że ludzie , którzy maja teraz po 20-30 lat, na żadną emeryturę w Polsce nie maja co liczyć, zus zadłuża się co roku żeby płacić bieżące emerytury, nadchodzi niż demograficzny , prywatyzować nie ma co nie mogę się doczekać kiedy zus upadnie , hucznie to wydarzenie będę świętował na pohybel Bismarckowi ...

Tusk i cała jego klika za kłamstwa , okradanie narodu polskiego i działanie przeciwko narodowi polskiemu powinien zawisnąć i cała jego jebana hołota

PS : Obecnie problemem numer jeden Polski jest poseł bez jaja , były komunistyczny aparatczyk Anna Grodzka vel. Krzysztof Bogdan Bęgowski , osoba nie posiadająca żadnych kompetencji aspirująca/cy na fotel wicemarszałka ...co to się kurwa dzieje wrrrr

Ja pierdole nastepny z Radia Maryja. Wszyscy winni tylko nie Kaczynski i jego banda pzrygłupów

Kozi Bobku, nie jestem zwolennikiem Kaczyńskiego, nie jestem słuchaczem Radia Maryja ( nie mam nic do ludzi którzy go słuchają ) przypominam tylko , że PIS rządził 3 lata, platforma rządzi już lat 5 , czemu odwracasz kota ogonem?, wypowiedzi swoje opieraj na faktach , a nie przygłupich docinkach , typu Kaczyński , Radio Maryja , bo to już tylko w pewnych i żałosnych kręgach jest śmieszne / / ( ja ci podam tylko 3 hasła : Fotoradary , Abonament Telewizyjny, Obniżka podatków ) - przeanalizuj to sobie ! I żeby słońce peru zawsze ci w twarz świeciło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale juz co 5 Polak pracuje w administracji panstwowej
i ogolnie Polakom zyje sie lepiej
w Londynie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Skladam najserdeczniejsze podziekowania panu premierowi za to co zrobil dla mnie i dla mojej
corki,ktora teraz nie musi juz wybierac miedzy Porsche i paroma mieszkaniami w Barcelonie,
gdyz obie te rzeczy moze miec rownoczesnie.

Dziekuje serdecznie

Szef pewnej firmy budowlanej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj