bobi napisał:
Lamikoboy napisał:
zacznijmy od tego , że ludzie , którzy maja teraz po 20-30 lat, na żadną emeryturę w Polsce nie maja co liczyć, zus zadłuża się co roku żeby płacić bieżące emerytury, nadchodzi niż demograficzny , prywatyzować nie ma co
nie mogę się doczekać kiedy zus upadnie , hucznie to wydarzenie będę świętował na pohybel Bismarckowi ...
Tusk i cała jego klika za kłamstwa , okradanie narodu polskiego i działanie przeciwko narodowi polskiemu powinien zawisnąć i cała jego jebana hołota
PS : Obecnie problemem numer jeden Polski jest poseł bez jaja , były komunistyczny aparatczyk Anna Grodzka vel. Krzysztof Bogdan Bęgowski , osoba nie posiadająca żadnych kompetencji aspirująca/cy na fotel wicemarszałka ...co to się kurwa dzieje wrrrr
Ja pierdole nastepny z Radia Maryja. Wszyscy winni tylko nie Kaczynski i jego banda pzrygłupów
Kozi Bobku, nie jestem zwolennikiem Kaczyńskiego, nie jestem słuchaczem Radia Maryja ( nie mam nic do ludzi którzy go słuchają ) przypominam tylko , że PIS rządził 3 lata, platforma rządzi już lat 5 , czemu odwracasz kota ogonem?, wypowiedzi swoje opieraj na faktach , a nie przygłupich docinkach , typu Kaczyński , Radio Maryja , bo to już tylko w pewnych i żałosnych kręgach jest śmieszne

/ / ( ja ci podam tylko 3 hasła : Fotoradary , Abonament Telewizyjny, Obniżka podatków ) - przeanalizuj to sobie ! I żeby słońce peru zawsze ci w twarz świeciło