Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianekreaktywacja napisał:

wcale nie taki drogi, a przynajmniej do Wwy
5h pracy w miesiacu i tur retur do polandii

to już niemcem na ropę nie śmigasz?
a słoiki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

a słoiki

janek > smigam, a jakze > przeciez słoiki i reszta( ciepła wódka, kapusta i ogórki)!
ale co pare tyg polska przylatuje do mnie, wiec ogarniam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ula Mig
(Lula26)
Wiking
Lula26 napisał:
Mam flexa, więc nie dopłacam Super ! Dzięki za odpowiedź. Wcześniej źle skonstruowałam pytanie, normalne, że różnicę w cenie się dopłaca...
EDIT - Nie mam flexa, buu. A bilet taki drogi... Cóż Pozdrawiam !

Gorzej, jak się w Norwegii nie pracuje, no i bilet powrotny nie do Polski ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:

a słoiki

janek > smigam, a jakze > przeciez słoiki i reszta( ciepła wódka, kapusta i ogórki)!

maryjan, przywiez troche kiszonych...KUPIEM OD CIEBIEM...ostatnio 550 kg zatrzymali na granicy.....i nie mam czym zbajerowac sandwicha - nie wspomne juz o saladce wielowarzywnej z ogorasami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
BiZi napisał:

ale co pare tyg polska przylatuje do mnie, wiec ogarniam [/quote]

maryjan, przywiez troche kiszonych...KUPIEM OD CIEBIEM...ostatnio 550 kg zatrzymali na granicy.....i nie mam czym zbajerowac sandwicha - nie wspomne juz o saladce wielowarzywnej z ogorasami[/quote]

napisz adres na pw, to po wielkanocy chetnie ci podrzuce (powaznie)!
Moze nie wiadro, ale ...wiaderko
zrobie ton dla janka, no i ...sałatki

1 waruneczek > przykleje sie na sandwicha (?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
BiZi napisał:

maryjan, przywiez troche kiszonych...KUPIEM OD CIEBIEM...ostatnio 550 kg zatrzymali na granicy.....i nie mam czym zbajerowac sandwicha - nie wspomne juz o saladce wielowarzywnej z ogorasami[/quote]

napisz adres na pw, to po wielkanocy chetnie ci podrzuce (powaznie)!
Moze nie wiadro, ale ...wiaderko
zrobie ton dla janka, no i ...sałatki

1 waruneczek > przykleje sie na sandwicha (?)[/quote]

sandwicha masz jak ....w banku....tylko myslalem, ze wczesniej da rade, przed wielkanoca....nie jade do PL na wielkanoc.....i nie bede mogl zrobic jajek w majonezie w ogiorkiem kyszonym ...kurwa...ulubionego majonezu tez juz nie mam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
BiZi napisał:
.i nie bede mogl zrobic jajek w majonezie w ogiorkiem kyszonym ...kurwa...ulubionego majonezu tez juz nie mam....

Oj BiZi, zamiast wspominac z zalem ogoreczki, majonez i co tam sobie jeszcze chcesz - wyskocz do sklepu w Oslo i spraw sobie przyjemnosc
Majonez polski, ogorki kiszone i inne produkty mozesz jeszcze dzis sobie zafundowac

kalinkaimport.no/pol/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
BiZi napisał:
.i nie bede mogl zrobic jajek w majonezie w ogiorkiem kyszonym ...kurwa...ulubionego majonezu tez juz nie mam....

Oj BiZi, zamiast wspominac z zalem ogoreczki, majonez i co tam sobie jeszcze chcesz - wyskocz do sklepu w Oslo i spraw sobie przyjemnosc
Majonez polski, ogorki kiszone i inne produkty mozesz jeszcze dzis sobie zafundowac

kalinkaimport.no/pol/

dzieki - ja pierdziele, zupelnie zapomnialem, ze jest nowy sklep w oszlo....majonezu nakupuje..ze hohoho, ALE ogorki to ja mam robione na zamowienie , szpeczjalnie 4 me wiec musza byc z POLSZY...przywiezione
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
w Nordby mają Hellmans'a i ogórki z Krakusa dla mnie zestaw w sam raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
BiZi napisał:
Lindemans napisał:
BiZi napisał:

kalinkaimport.no/pol/

dzieki - ja pierdziele, zupelnie zapomnialem, ze jest nowy sklep w oszlo....majonezu nakupuje..ze hohoho, ALE ogorki to ja mam robione na zamowienie , szpeczjalnie 4 me wiec musza byc z POLSZY...przywiezione

Majonezik Winiary, Mosso, a ogorki kiszone, ktore ostatnio mi tam zakupiono sa calkiem ok
Tak, ze poki dostaniesz te wymarzone, to i te Cie nieco zadowola

Wlasnie gotuje warzywa na saltke, a majonez Winiary czeka w lodowce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok