Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1599 niezalogowanych)
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
BiZi napisał:
bobi napisał:
nie dobry burek z ciebie

a jebal go pies...niech sobie sam szuka skoro taki cwaniak...

no i może znajdę a może nie. Nie płaczę z tego powodu, pracowałem już w Norwegii i nie jestem aż taki zielony jak Ci się wydaje Chodziło mi tylko o opinię a nie o to aby mi ktoś lokum znalazł...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
blanko napisał:
BiZi napisał:
bobi napisał:
nie dobry burek z ciebie

a jebal go pies...niech sobie sam szuka skoro taki cwaniak...

no i może znajdę a może nie. Nie płaczę z tego powodu, pracowałem już w Norwegii i nie jestem aż taki zielony jak Ci się wydaje Chodziło mi tylko o opinię a nie o to aby mi ktoś lokum znalazł...

oo i jak milo, od razu lepiej, a wiec podpowiem Ci jak to mniej wiecej wyglada w Oslo.....mieszkania na miesiac czy 2 nie znajdziesz....tymbardziej bez depozytu, zostaje ci tylko hotel robotniczy, jeden jest na fornebu, o ktorym wiem......ALE na www.finn.no mozesz znalesc ogloszenia wynajmu pokoi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

tak
w twoim przypadku wymiana opon mózgowych wydaje się niezbędna
i o klepkach pamiętaj
szczególnie szóstą i siódmą dopasuj

nie znasz mnie okupancie więc mordka w kubełek nie wiesz gdzie pracowałem i jakie mam doświadczenie więc mordka w kubełek Po tych wszystkich twoich postach, które czytam, jestem przekonany, że za Hitlera byś sprzedawał Polaków za wszystko co się da a Niemcom i Ruskom byś dupsko lizał jak ta wsza... spójrz na ilość minusów, które posiadasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

oo i jak milo, od razu lepiej, a wiec podpowiem Ci jak to mniej wiecej wyglada w Oslo.....mieszkania na miesiac czy 2 nie znajdziesz....tymbardziej bez depozytu, zostaje ci tylko hotel robotniczy, jeden jest na fornebu, o ktorym wiem......ALE na www.finn.no mozesz znalesc ogloszenia wynajmu pokoi...

dzięki i przepraszam jeśli Ciebie jakoś uraziłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
blanko napisał:

tak
w twoim przypadku wymiana opon mózgowych wydaje się niezbędna
i o klepkach pamiętaj
szczególnie szóstą i siódmą dopasuj

nie znasz mnie okupancie więc mordka w kubełek nie wiesz gdzie pracowałem i jakie mam doświadczenie więc mordka w kubełek Po tych wszystkich twoich postach, które czytam, jestem przekonany, że za Hitlera byś sprzedawał Polaków za wszystko co się da a Niemcom i Ruskom byś dupsko lizał jak ta wsza... spójrz na ilość minusów, które posiadasz

no wiem, że nauczyłeś się zmieniać opony
no fach jak fach
magisterka chyba nie wymagana jak przy konserwacji powierzchni płaskich
może wiesz przy okazji co bym robił jakby Jarosław rządził
a to wszy łonowe co je masz, to cię po dupsku liżą w końcu, czy kąsają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

no fach jak fach

problem w tym, że ty traktujesz Norwegię jak swoją ojczyznę tymczasem jesteś emigrantem i zawsze już nim będziesz. Przy tym plujesz i gardzisz Polską i rodakami. Ja do Norwegii mogę przyjechać na sezon zmienić opony, zarobić dobrą kasę i wrócić... a tu robię swoje i tytuł inżyniera informatyka, którego posiadam pomaga mi realizować swoje cele (własny biznes) tu w kraju, który kocham. Poza tym, lubię odwiedzić Norwegię ze względu na naturę, którą posiada. Nie pluję na Polskę i na rodaków tak jak ty to robisz nieustannie. I nie rozumiem, co ma do tego Jarosław? Co ma za przeproszeniem gówno do wiatraka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
blanko napisał:

no fach jak fach

problem w tym, że ty traktujesz Norwegię jak swoją ojczyznę tymczasem jesteś emigrantem i zawsze już nim będziesz. Przy tym plujesz i gardzisz Polską i rodakami. Ja do Norwegii mogę przyjechać na sezon zmienić opony, zarobić dobrą kasę i wrócić... a tu robię swoje i tytuł inżyniera informatyka, którego posiadam pomaga mi realizować swoje cele (własny biznes) tu w kraju, który kocham. Poza tym, lubię odwiedzić Norwegię ze względu na naturę, którą posiada. Nie pluję na Polskę i na rodaków tak jak ty to robisz nieustannie. I nie rozumiem, co ma do tego Jarosław? Co ma za przeproszeniem gówno do wiatraka?

a mgr inżynier informatyk
to co innego
własny biznes i możliwość samorealizacji w Ojczyźnie
nic tylko pozazdrościć
a do tego jeszcze niezła kasa wpadnie za wymianę opon w Norwegii
i pobyt w hotelu robotniczym
nie zapomnij o słoikach ze smalcem i konserwach z TESCO
PS
gówno z wiatrakiem ma tyle samo wspólnego, co Lech z dobrym prezydentem, a Jarosław dobrym premierem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
nie no kurwa swiat zwariowal!!!!
mgr.inz. informatyki, wlasny biznes w ojczyznie
prrzyjezdza do norwegi zmieniac opony na sezon- dla przyjemnosci.
IDIOTA TO PRZY TOBIE GOSC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przyjedzie dla pieniędzy
dla przyjemności to on się realizuje w Ojczyźnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj