Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1603 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
czepiam sie bo jak ktoś ci zwrócił uwage ze nie podałeś miasta to sie qrwa mądrzysz pytaniem :
burek nasmarował:
a to jest mojamoskwa.pl? czy mojnowyjork.pl?

to ty szukasz pomocy wiec mogłeś wykazać odrobine kultury i taktu z twojej strony ale jesteś prostak jebany i do budy burek a nie kvadratu szukasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
anders b. napisał:
czepiam sie bo jak ktoś ci zwrócił uwage ze nie podałeś miasta to sie qrwa mądrzysz pytaniem :
burek nasmarował:

to ty szukasz pomocy wiec mogłeś wykazać odrobine kultury i taktu z twojej strony ale jesteś prostak jebany i do budy burek a nie kvadratu szukasz

widzisz anders nie dośc,że sam walnął babola to jeszcze jakieś głupie mądrzenia trza przestać odp to moze pokory nałapia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
blanko napisał:
Dla ścisłości chodziło mi o Vestlandet, Østlandet, Sørlandet. Ikke Nord-Norge!
to o ktore Oslo Ci chodzi Panie geograf???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
anders b. napisał:
burek nasmarował:

Ty mnie pierwszy zaatakowałeś chamie niemyty! Logiczne że chodziło mi o Norwegię. Nie napisałem miasta celowo bo chodziło mi o info ogóle czy jest taka możliwość ale jak zwykle zakompleksieni poloczki musieli się wymądrzać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
Yatsek napisał:
blanko napisał:
Dla ścisłości chodziło mi o Vestlandet, Østlandet, Sørlandet. Ikke Nord-Norge!
to o ktore Oslo Ci chodzi Panie geograf???

o to znad Wisły norwegu od siedmiu boleści
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Nie potrafisz poprawnie zadac pytania, a pozniej szczekasz jak taki maly piesek,
ktory chcialby ugryzc, ale lancuch go nie puszcza. Nastepnym razem, jezeli bedziesz czegos potrzebowal to formułuj dokladnie pytanie, bo nikt nie bedzie sie domyslal gdzie Ty szukasz mieszkania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
bobi napisał:
Nie potrafisz poprawnie zadac pytania, a pozniej szczekasz jak taki maly piesek,
ktory chcialby ugryzc, ale lancuch go nie puszcza. Nastepnym razem, jezeli bedziesz czegos potrzebowal to formułuj dokladnie pytanie, bo nikt nie bedzie sie domyslal gdzie Ty szukasz mieszkania

bobi nie podniecaj się bo się spocisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
nie dobry burek z ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
a jebal go pies...niech sobie sam szuka skoro taki cwaniak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
blanko napisał:
Witam.

Potrzebuję wynająć mieszkanie na miesiąc lub dwa ponieważ jadę do pracy na sezon zmiany opon.

tak
w twoim przypadku wymiana opon mózgowych wydaje się niezbędna
i o klepkach pamiętaj
szczególnie szóstą i siódmą dopasuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok